To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[97-04]Galant EAxA/W - [EAxx] Bad look galant, brewki do galanta

Filar - 17-05-2010, 17:08

hehe widze ze sie ostro dyskusja rozpoczeła i nawet ankieta jest :D
fergul11 - 17-05-2010, 20:03

na to wołali jeszcze "agresywki" ale to chyba lokalna nazwa , brewki ,gogle jeden czort , szkoda auta zawstydzać :mrgreen:
Juiceman - 17-05-2010, 20:36

W ankiecie brakuje pośredniej opcji między tak/nie. Widziałem parę gali z brewkami prosto z salonu ; ) nie wygląda to źle, nie wygląda to jakoś mega super. Więc jak się komuś podoba to czemu nie :) najwyżej następny właściciel je wyrzuci.
MacFly - 17-05-2010, 22:15

moim skromnym zdanie EA5x wygląda sam w sobie mega zabójczo, jak chcesz poprawić wygląd Galanta to tylko gleba, spojler na klap i ew. zderzak od VR4 i przeszczep przodu :)

Mój tak mniej więcej się prezentuje i jestem zadowolony :D

Ja się przyznam bez bicia że zagłosowałem "Ban dla tego, który skrzywdzi w ten sposób rekina!"

Filar - 17-05-2010, 22:22

jakbym tylko wiedzial jak sie wkleja fotki to tez bym sie swoim pochwalił :P
jurekschroda - 17-05-2010, 22:36

Brewki itp w aucie klasy Galanta wyglądają trochę jak trampki do garnituru, albo jak ładny obraz olejny poprawiany sprayem. Każda głębsza, pozafabryczna modyfikacja wyglądu Gala rodzi efekt dokładnie odwrotny od zamierzonego - budzi raczej politowanie niż zachwyt.
Jeszcze tylko wydech od jelcza, parę antenek, spojler od F16 i można jechać na Agrotjuning Show.
Po co "poprawiać" coś doskonałego ?
Zgadzam się z McFly - mały spojer, gleba ( jak już ktoś musi) i zderzak z wersji Avance lub SE. I to wszystko.

u157 - 17-05-2010, 23:27

Za coś takiego to powinno się Galanta zabrać i kazać jeździć np: calibrą po tjuningu u szfagra w stodole. :badgrin:
morosophem - 31-05-2010, 19:13

Popieram karę przez calibrę - koniecznie z wielką rurą i bardzo głośną!