To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Mitshubishi Galant 2.4 GDI, 1999r, sedan,Wolbrom

robertdg - 02-06-2010, 19:55

fj_mike napisał/a:
(LEATHER)SEAT
To oznacza skórzany/oprawiony skórą fotel ;-)
fj_mike - 02-06-2010, 19:57

robertdg napisał/a:
To oznacza skórzany/oprawiony skórą fotel ;-)

W swojej specyfikacji mam to samo. Mam welurki :wink:
Dlatego napisałem, że nie mam pewności.

robertdg - 02-06-2010, 20:03

Anyway, z drugiej strony dziwne, że elementy wnętrza, takie jak: fotele, tapicerki, podłokietniki, kierownica są skórzane, a lewarek zmiany biegów i dźwignia ręcznego zwykła :?

fj_mike napisał/a:
W swojej specyfikacji mam to samo. Mam welurki
wydaje mi sie ze nie w każdej specyfikacji musi się wszystko zgadzać, szkoda że nie ma "gwiazdki" na wyrazem
Tomek - 02-06-2010, 20:05

robertdg napisał/a:
Anyway, z drugiej strony dziwne, że elementy wnętrza, takie jak: fotele, tapicerki, podłokietniki, kierownica są skórzane, a lewarek zmiany biegów i dźwignia ręcznego zwykła

jak z lewarka ściągniesz skórę, bo np. bedzie przetarta, to zostanie właśnie taka plastikowa

robertdg - 02-06-2010, 20:20

tomek84 napisał/a:
jak z lewarka ściągniesz skórę, bo np. bedzie przetarta, to zostanie właśnie taka plastikowa
Nie, bo lewarek obity skórą, a lewarek pokryty plastikiem to dwie inne rzeczy, skorzany lewarek jest jakby dwu czesciowy, a plastykowe obicie jest sztywne, pod skora nie czuc zadnego plastyku, sprawdzalem jeszcze specyfikacje mojego Galanta, w mojej specyfikacji jest wymieniona skorzana kierownica, galka zmiany biegow i lewarek recznego
sebo199 - 02-06-2010, 20:30

Ktoś bardzo kochał tego Galanta. Głaskał go po kierownicy. Zwróćcie uwagę jaki dół jest wysiedziany na fotelu. A skóra to już istna papa.
p_bladek - 02-06-2010, 23:15

Jak dla mnie to nie 300 a 400 tyś, wg tej kiery to mój ma jakieś 10 tys jeśli ten ma 180. Swojego zakupiłem za 10 koła z przytartym bokiem zarej. w Polsce wiec cena nie najlepsza. A tak od siebie bez urazy dla właścicieli GDI szukaj v6 spalanie niewiele więkrze ale tek dźwięk zawsze przy wyprzedzaniu jak silnik dostanie powyżej 3000 obr powoduje banana na mojej twarzy :D

Pozdrawiam.

PiterK - 09-06-2010, 16:00

Tiaaa tatuś i syn jeździli pewnie po zakupy i z powrotem :D I te wstawki o radiu i cd zmieniarce w bagażniku jakby to miało jakąś wartośc . Też mi sie wydaje że 400 kkm jest na bank zrobione tym samochodem. A książki i wydruki można se zrobic wystarczy miec dostęp do kompa i drukarki ) Sprowadzony czyli obecny właściciel de facto nic o nim konkretnie nie wie. Co byśmy tutaj nie napisali to bez wizyty w zakładzie mechanicznym niewiele można na pewno powiedziec . Niemcy to oszczędny naród jeśli samochód jest wypasiony i nic mu nie brakuje to po co go sprzedawac ?

Cytat:
Autko świeżo sprowadzone z Niemiec na kołach

A jak miał niby przyjechac na lawecie bez kół ? ) Śmieszne to bardzo jest bo jakieś 500 km to z Niemiec to nawet zajechany cienkuś zrobi . Pozdro.