[07-XX]Lancer CYxA Ogólne - Rośnie sprzedaż Lancera
sla - 17-06-2010, 23:53
gzesiolek napisał/a: |
Nie bede cytowal tego co ten gosc z serwisu mysli o 5-7letniej gwarancji na Kia... po prostu ...... ze ta gwarancja to bedzie doplacanie do interesu... |
Coś mu się chyba pomyliło, powinien być raczej szczesliwy z tego powodu bo on raczej nie bedzie dopłacał do interesu tylko tłukł kasę na koszt importera.
svalbard - 18-06-2010, 08:17
Hubeeert napisał/a: | svalbard napisał/a: | Bieżący rok także napawa optymizmem: pomimo wyraźnego spadku na rynku nowych samochodów maj przyniósł marce prawie 3% wzrost sprzedaży. |
|
No i? Tu jest tylko maj, a kolega postował okres styczeń - maj.
ps. żeby z takiej informacji robić problem, weź wyluzuj.
mkm - 18-06-2010, 12:55
to w koncu spada czy rosnie
jaca71 - 18-06-2010, 20:01
racer1972, To zapraszam do działu "Nasze Miski" - opisz tam swój samochód i wszystkie z nim przejścia przez męki aby niedoinformowani nie trafili tak jak ty na bubla.
A jeśli już rzucasz hasło o ogromnej ilości usterek to poprzyj to własnymi przykładami.
plbarti - 20-06-2010, 13:01
U nas sprzedaż na pewno rośnie ,ale jak za granicą to dla mnie zagadka.
Przejeżdżając przez Niemcy, Francję i Szwajcarię zaskoczyło mnie ,że mało było tam Lancerów a Sportback'i to na palcach jednej ręki można było policzyć , nawet pod salonem Mitsu była tylko 1 sztuka , no i może przez to budził zainteresowanie a dla mnie ułatwione było wyszukanie go na parkingach, za to po przekroczeniu granicy już od Szczecina , misiek tu misiek tam . A co do gwarancji to np. Hyundai czy jak to tam się pisze ma 7lat ale dużo wyłączeń i to drobnym druczkiem , kolega ma od 2 lat i30 więc zdążył "skorzystać" już z gwarancji , bo złączniki stabilizatorów musiał zapłacić ,bo nie obejmuje , 7lat to układ napędowy , a zawieszenie ?
gzesiolek - 20-06-2010, 14:32
plbarti, zebys sie nie zdziwil w Mitsu...
bo jak sadze elementy zawieszenia tez sa wylaczone chyba ze udowodnisz wade... po prostu czesci eksploatacyjne... wraz z iloscia km zuzywaja sie, zwlaszcza na polskich drogach... nikt Ci za darmo tego nie bedzie wymienial...
plbarti - 20-06-2010, 18:49
gzesiolek napisał/a: | plbarti, zebys sie nie zdziwil w Mitsu...
. |
racja , nie korzystałem z gwarancji Mitsu , ale np. w peżocie w drugim roku gwarancji pojechałem ze stukiem w zawieszeniu , diagnoza - łącznik stabilizatora ,wymiana w ramach gwarancji , ale Odbiegam od Tematu , więc poczytam , albo zadzwonię lepiej do serwisu i zapytam ,choć odnośnie luzu w przekładni kierowniczej powiedzieli mi - proszę się nie martwić ma pan 3 lata gwarancji ,
bastek - 28-12-2010, 09:56
rośnie, rośnie i coraz wiecej nas....
jak kupowłaem - zastanawiałem sie nad skodą oktavią - ale co, wszyscy to kupują, ja bym sie powyróżniał.... oraz nad fiatem lineą (podoba mi się)
a teraz - kaszana do kwadratu z tym wyróżnianiem
ja kupiłem. pół roku później - szefowa moja. kilka m-cy później - nast. koleżanka z pracy. potem kolega ASXa. od wczoraj następny lancer pod pracą parkuje+2 nastepne na parkingach koło pracy. w międzyczasie jakims outlanderem ktoś dojeźdża razem jest 5 charakt. dziubków na terenie mojej pracy.... a oktavii żadnej... fiatów to w ogóle nie widuję
dać ogłoszenie "zmienię pospolitego lancera na niepospolitą ocktavię"?
Pawcho - 31-12-2010, 21:10
Rośnie, rośnie. Ostatnio czytałem na na jednym z portali-Do listopada sprzedano w kraju coś koło 8400 tys. mitsu. Lancer drugi w kolejności, pierwszy chyba colt. Ogólem w Europie w sprzedaży mamy 3 miejsce, po Niemczech i Wielkiej Brytanii.
|
|
|