To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[07-XX]Lancer CYxA Ogólne - No to zdecydowałem się - będę się lance'ował

Izold - 01-07-2010, 22:02

Zbigi napisał/a:

Pamiętaj tylko aby to cacuszko zabezpieczyć przed kradziejami. Ja cieszyłem się tylko miesiąc. Autoalarm jaki zamontowali (chyba jakiś can+ ) nic nie dał oprócz sztuki dla ubezpieczyciela.
Musisz koniecznie poprosić aby zamontowali Tobie coś nie typowego.

Dzięki za radę. :)
A co to mogłoby być? Jakieś odcięcie zapłonu schowane w nietypowym miejscu?

Zbigi - 01-07-2010, 22:14

Izold napisał/a:
Zbigi napisał/a:

Pamiętaj tylko aby to cacuszko zabezpieczyć przed kradziejami. Ja cieszyłem się tylko miesiąc. Autoalarm jaki zamontowali (chyba jakiś can+ ) nic nie dał oprócz sztuki dla ubezpieczyciela.
Musisz koniecznie poprosić aby zamontowali Tobie coś nie typowego.

Dzięki za radę. :)
A co to mogłoby być? Jakieś odcięcie zapłonu schowane w nietypowym miejscu?

Coś w tym stylu. Publicznie nie opisujmy szczegółów. Na pewno coś o czym będziesz wiedział tylko Ty , elektryk i gość wydający Ci auto.
Nietypowe zabezpieczenia są najskuteczniejsze.

gzesiolek - 01-07-2010, 22:58

Izold, dzis pod Zgierzem ok 10 rozminalem sie z dwoma ciezarowkami pelnymi miskow (w wiekszosci Lancerow) jadacymi na poludnie, mozliwe ze wlasnie Twoj tam byl... ;)
Patrzylem uwaznie czy gdzies im sie jakis ASX nie zapodzial, ale nie stwierdzilem... ;)

Izold - 01-07-2010, 23:10

gzesiolek napisał/a:
Izold, dzis pod Zgierzem ok 10 rozminalem sie z dwoma ciezarowkami pelnymi miskow (w wiekszosci Lancerow) jadacymi na poludnie, mozliwe ze wlasnie Twoj tam byl... ;)

To bardzo możliwe, bo ja go w Łodzi odbieram, a - jak wyżej wspomniałem - dzisiaj przyjechał. :)

[ Dodano: 07-07-2010, 21:10 ]
NO I MAM GO!!!! :lol: :mrgreen: :biggrin: \:D/ \:D/ \:D/

Nowiutki, piękny Lancer Sportback 2,0 DiD Invite stoi już na podwórku. :mrgreen:

A ja się wprost nie mogę nim nacieszyć. Chyba będę w nim spał. :wink:

Az się dzisiaj żona ze mnie śmiała gdy wracaliśmy po odbiorze auta - z moich niemalże niekontrolowanych reakcji . Wyprzedzałem jakiegoś TIR-a, no i jak silnik przekroczył 2.000 obrotów, jak Lancer poszedł do przodu, to faktycznie się cieszyłem jak dziecko.