Nasze Miśki - Mój nowy galancik!
badmdfk - 08-09-2010, 17:44
Witam! Dawno nic nie pisałem (w zasadzie wogóle nic nie pisałem) co tam u mojego miśka słychać. Więc się trochę pochwalę . Oczywiście wymieniłem rozrząd, oleje i filtry, założyłem instalację lpg - i tu chcę polecić Pana ze Zbrosławic Sebastiana S, profesjonalizm i poważne podejście do sprawy. Poza tym to przyciemniłem wczoraj szybki i w sumie tym się chciałem najbardziej pochwalić . Oczywiście nie robiłem tego sam. Zdjęcia trochę kiepskiej jakości za co przepraszam, na normalny aparat już nie starczyło, wszystko wydałem na szyby
Psikus - 08-09-2010, 17:57
Nad listwą na drzwiach masz jakąs naklejkę/plakietkę. Co tam na niej jest napisane?
stary alfer - 08-09-2010, 18:00
W pojemniku na napoje masz jakąś puszeczkę, co tam jest napisane?
pawliku - 08-09-2010, 18:01
Psikus, elegance pewnie bo avance to to nie jest
no wkoncu zaaktualizowałeś temat ale jeszcze cie na spocie misiem nie widziałem wpadł byś wkoncu bo chciałbym zobaczyć twogego galanciora
pawliku - 08-09-2010, 18:02
stary alfer, to to idzie łatwo poznać
Psikus - 08-09-2010, 18:09
stary alfer, toż to żywiec
stary alfer - 08-09-2010, 18:14
pawliku napisał/a: | stary alfer, to to idzie łatwo poznać |
Psikus napisał/a: | stary alfer, toż to żywiec |
Ależ wiem Chciałem żeby się właściciel wytłumaczył
pawliku - 08-09-2010, 18:16
Psikus napisał/a: | toż to żywiec | niee to jest napój energetyzujący o podobnej nazwie
badmdfk - 08-09-2010, 18:17
Nie jechałem nigdzie już dziś więc sobie ulżyłem po ciężkiej pracy i w trakcie mycia szyb.
Psikus, tam jest napisane elegance.
Na spocie chętnie bym się pojawił, i tu mam pytanie czy jest jakaś opcja żeby zamówić jakieś gadżety na spota do Zabrza. Bo już jakiś czas jestem na forum i wiernym fanem mitsu jestem i aż wstyd, że jeszcze nic nie mam. Btw jak wam się szybki podobają, pasek z przodu nie wygląda zbyt lansersko??
pawliku - 08-09-2010, 19:07
badmdfk napisał/a: | Na spocie chętnie bym się pojawił, i tu mam pytanie czy jest jakaś opcja żeby zamówić jakieś gadżety na spota do Zabrza. Bo już jakiś czas jestem na forum i wiernym fanem mitsu jestem i aż wstyd, że jeszcze nic nie mam | enanthate wozi gadżety co tydzień pod M1
badmdfk napisał/a: | Btw jak wam się szybki podobają, pasek z przodu nie wygląda zbyt lansersko?? | pasek z przodu jest ok tak samo jak szybki teraz wygląda jak samochód gangsterski
badmdfk - 08-09-2010, 19:31
Będę musiał wpaść kiedyś, pewnie trzeba zamawiać gadżety z dość dużym wyprzedzeniem. A tak poza tym mam pomysł na nowy gadżet . Widuje dość dużo galantów z hakiem z tyłu, można by zrobić kapturki z logo mm pewnie fajnie by wyglądało bo jak patrze na moją kulę z haka to mi się źle robi
pawliku - 09-09-2010, 00:10
badmdfk napisał/a: | pewnie trzeba zamawiać gadżety z dość dużym wyprzedzeniem | większość gadżetów jest dostępna na miejscu
Psikus - 09-09-2010, 17:55
Zawsze jak widziałem elegance to miały skóry, tutaj ta tapicerka ze sporta...ma ktoś jeszcze taką wersję?
pasek za pierwszym razem nie rzucił mi sie w oczy, muszę sobie taki zrobić
badmdfk - 10-09-2010, 21:20
Z tego co wiem to elegance były też bez skóry a u mnie faktycznie tapicerka jest ze sporta. Wygląda to na oryginał, raczej nic nie było kopane przy tym, samochód jest z Luxemburga, poza tym to końcówka produkcji więc podejrzewam, że właściciel dostał gratis lub sobie zamówił taki pakiet. Tak samo jest z kolorem, ja osobiście nie widziałem drugiego gala w takim kolorze, na pierwszy rzut oka jest srebrny ale patrząc z bliska jest ciemniejszy kod U54 były to opcje na Austrię i nazywał się Millenium Silver. Tak wyczytałem. Tym bardziej jestem zadowolony z posiadania gala w takiej opcji w której raczej nikt nie będzie miał . A co do paska to na początku byłem sceptycznie nastawiony, ale już jak wracałem od gościa, który mi przyciemniał szybki, stwierdziłem , że jest to super sprawa. Słońce świeciło dość mocno a tu nic nie razi więc polecam. Koszt paska 40 zł więc niewiele a daje tyle radości.
I jeszcze mam pytanko trochę nie na temat, jak zrobić, żeby pod moim nickiem nie pisało forumowicz tylko mitsumaniak???
Tomek - 10-09-2010, 21:41
badmdfk napisał/a: | jak zrobić, żeby pod moim nickiem nie pisało forumowicz tylko mitsumaniak??? |
dołącz do klubu
info masz tutaj: http://forum.mitsumaniaki...t=26585&start=0
|
|
|