To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Mój nowy galancik!

badmdfk - 08-09-2010, 17:44

Witam! Dawno nic nie pisałem (w zasadzie wogóle nic nie pisałem) co tam u mojego miśka słychać. Więc się trochę pochwalę 8) . Oczywiście wymieniłem rozrząd, oleje i filtry, założyłem instalację lpg - i tu chcę polecić Pana ze Zbrosławic Sebastiana S, profesjonalizm i poważne podejście do sprawy. Poza tym to przyciemniłem wczoraj szybki i w sumie tym się chciałem najbardziej pochwalić :mrgreen: . Oczywiście nie robiłem tego sam. Zdjęcia trochę kiepskiej jakości za co przepraszam, na normalny aparat już nie starczyło, wszystko wydałem na szyby :biggrin:

Psikus - 08-09-2010, 17:57

Nad listwą na drzwiach masz jakąs naklejkę/plakietkę. Co tam na niej jest napisane?
stary alfer - 08-09-2010, 18:00

W pojemniku na napoje masz jakąś puszeczkę, co tam jest napisane? :mrgreen:
pawliku - 08-09-2010, 18:01

Psikus, elegance pewnie bo avance to to nie jest :P

no wkoncu zaaktualizowałeś temat :) ale jeszcze cie na spocie misiem nie widziałem :P wpadł byś wkoncu bo chciałbym zobaczyć twogego galanciora :D

pawliku - 08-09-2010, 18:02

stary alfer, to to idzie łatwo poznać :P :D
Psikus - 08-09-2010, 18:09

stary alfer, toż to żywiec :mrgreen:
stary alfer - 08-09-2010, 18:14

pawliku napisał/a:
stary alfer, to to idzie łatwo poznać :P :D

Psikus napisał/a:
stary alfer, toż to żywiec :mrgreen:

Ależ wiem :P Chciałem żeby się właściciel wytłumaczył :mrgreen:

pawliku - 08-09-2010, 18:16

Psikus napisał/a:
toż to żywiec
niee to jest napój energetyzujący o podobnej nazwie :D :D
badmdfk - 08-09-2010, 18:17

Nie jechałem nigdzie już dziś więc sobie ulżyłem po ciężkiej pracy i w trakcie mycia szyb.

Psikus, tam jest napisane elegance.

Na spocie chętnie bym się pojawił, i tu mam pytanie czy jest jakaś opcja żeby zamówić jakieś gadżety na spota do Zabrza. Bo już jakiś czas jestem na forum i wiernym fanem mitsu jestem i aż wstyd, że jeszcze nic nie mam. Btw jak wam się szybki podobają, pasek z przodu nie wygląda zbyt lansersko?? 8)

pawliku - 08-09-2010, 19:07

badmdfk napisał/a:
Na spocie chętnie bym się pojawił, i tu mam pytanie czy jest jakaś opcja żeby zamówić jakieś gadżety na spota do Zabrza. Bo już jakiś czas jestem na forum i wiernym fanem mitsu jestem i aż wstyd, że jeszcze nic nie mam
enanthate wozi gadżety co tydzień pod M1

badmdfk napisał/a:
Btw jak wam się szybki podobają, pasek z przodu nie wygląda zbyt lansersko??
pasek z przodu jest ok :) tak samo jak szybki :) teraz wygląda jak samochód gangsterski :D :D
badmdfk - 08-09-2010, 19:31

Będę musiał wpaść kiedyś, pewnie trzeba zamawiać gadżety z dość dużym wyprzedzeniem. A tak poza tym mam pomysł na nowy gadżet :mrgreen: . Widuje dość dużo galantów z hakiem z tyłu, można by zrobić kapturki z logo mm :biggrin: pewnie fajnie by wyglądało bo jak patrze na moją kulę z haka to mi się źle robi :?
pawliku - 09-09-2010, 00:10

badmdfk napisał/a:
pewnie trzeba zamawiać gadżety z dość dużym wyprzedzeniem
większość gadżetów jest dostępna na miejscu :P
Psikus - 09-09-2010, 17:55

Zawsze jak widziałem elegance to miały skóry, tutaj ta tapicerka ze sporta...ma ktoś jeszcze taką wersję?

pasek za pierwszym razem nie rzucił mi sie w oczy, muszę sobie taki zrobić

badmdfk - 10-09-2010, 21:20

Z tego co wiem to elegance były też bez skóry a u mnie faktycznie tapicerka jest ze sporta. Wygląda to na oryginał, raczej nic nie było kopane przy tym, samochód jest z Luxemburga, poza tym to końcówka produkcji więc podejrzewam, że właściciel dostał gratis lub sobie zamówił taki pakiet. Tak samo jest z kolorem, ja osobiście nie widziałem drugiego gala w takim kolorze, na pierwszy rzut oka jest srebrny ale patrząc z bliska jest ciemniejszy kod U54 były to opcje na Austrię i nazywał się Millenium Silver. Tak wyczytałem. Tym bardziej jestem zadowolony z posiadania gala w takiej opcji w której raczej nikt nie będzie miał :P . A co do paska to na początku byłem sceptycznie nastawiony, ale już jak wracałem od gościa, który mi przyciemniał szybki, stwierdziłem , że jest to super sprawa. Słońce świeciło dość mocno a tu nic nie razi więc polecam. Koszt paska 40 zł więc niewiele a daje tyle radości. :lol:

I jeszcze mam pytanko trochę nie na temat, jak zrobić, żeby pod moim nickiem nie pisało forumowicz tylko mitsumaniak??? :twisted:

Tomek - 10-09-2010, 21:41

badmdfk napisał/a:
jak zrobić, żeby pod moim nickiem nie pisało forumowicz tylko mitsumaniak???

dołącz do klubu
info masz tutaj: http://forum.mitsumaniaki...t=26585&start=0