Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Avance 2.5 V6, 2001r, kombi, Legnica
KaWu - 25-06-2010, 15:08
tomek84 napisał/a: | Wowik napisał/a: | tomek84 napisał/a: | nie, ten koło legnicy |
tomek84, 4 km od Złotoryi |
a złotoryja 20 km od Legnicy
tak?? |
tak
mouseman - 11-08-2010, 20:54
Witam,
widze że dyskusja dotycząca auta z tematu, nie zakończyła się konkretami, stąd też chciałbym podjechać i zobaczyć te auto. Jestem z gościem ustawiony za 10 dni po jego urlopie. Pytanko czy mogły ktoś z was towarzyszyć przy oględzinach? Najlepiej z miernikiem lakieru
http://otomoto.pl/mitsubi...-C14454559.html
kurgan - 13-08-2010, 08:07
tez wybieram sie do tego pana najprawdopodobniej do neidzieli glownie z ciekawosci...
------------------------------------------------------------
tak wyglada rozmowa z potencjalnym kupujacym. chcialem sie umowic na ogledziny.
-dzien dobry, chcialbym obejrzec galanty, sa jeszzce aktualne?
- dzien dobry, tak.
- chcialbym je obejrzec mozna podjechac?
odpowiedz
- nie (konsternacja, to sa nie sa, tak nie niewiem?)
- sa, ale jestem na urlopie i bede w poniedzialek, ale po 22 sierpnia.
jak dla mnie za male zainteresowanie kupujacym, i lekko olewajacy ton. wiem, wiem, nie chodzi tu o to, ale jak przy probie umowienia sie na ogledziny ktos ma mnie w tylku to nauczony doswiadczeniem, mam tego pana glebiej. widocznie wychodzi z zalozenia i jest na tyle pewny, ze na 100% jest w stanie sprzedac galanciaki komukolwiek. tak czy siak jednego chetnego po rozmowie ma mniej wyczulem ton cwaniacko-olewajacy, a tego nie lubie. kazdego wypada szanowac. po tej krotkiej rozmowie wiem, ze nie jestem w stanie sie z tym panem dogadac. to moje subtelne odczucie.
Tomek - 19-08-2010, 07:48
kurgan napisał/a: | widocznie wychodzi z zalozenia i jest na tyle pewny, ze na 100% jest w stanie sprzedac galanciaki komukolwiek. |
to cos go myli to założenie, bo jego auta stoja na otomoto ponad pół roku
KaWu - 19-08-2010, 08:26
mouseman napisał/a: | Pytanko czy mogły ktoś z was towarzyszyć przy oględzinach? Najlepiej z miernikiem lakieru |
Czemu nie. Moj nr znasz. Moze wreszcie bys sie odezwal
|
|
|