To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sigma/Diamante Ogólne - Zapowiadany spocik Mazurski :)

VirMan - 24-06-2010, 11:47

inne terminy tam na miejscu to 22-24 sierpnia , oraz 30 sierpnia - xx września.
zbyszek05 - 24-06-2010, 11:53

Na razie /bo nie wiem - mam fajną a zarazem okropną pracę / na pewno jezeli autko się nie zepsuje mogę przyjechać w terminie 10/11/12 lipiec- sobota,niedziela,poniedziałek . Jezeli wyduszę ze dwa dni urlopu ,będe już w piątek . to jest niedaleko serw okolice piękne - lasy grzybne a wody pełne ryb - miejscówka super by wieczorem posiedzieć i popalić ognisko z kiełbaskami .Nie wiem czy będę sam czy też w trójkę . Zobaczymy :wink: sierpień też mi pasuje nawet bardziej...
pozwolę sobie zapodac :
http://bremerski.spanie.pl/
parę kroczków od ośrodka

VirMan - 25-06-2010, 11:28

czyli rezygnujemy z lipca?

[ Dodano: 25-06-2010, 11:30 ]
ps - wiem gdzie to jest :) - nie ma sensu :) - tam jest 3x drozej :P a moze 1.5km od tego miejsca :)

wojtas - 25-06-2010, 11:54

Druga połowa sierpnia będzie lepszym terminem . Jest więcej czasu na organizacje i możliwość połączenia zlotu z krajowym. Ja jestem na 50% :|
Piotr Z - 25-06-2010, 17:36

mi również termin lipcowy nie pasuje, sierpień na dzień dzisiejszy pasi.
VirMan - 25-06-2010, 19:58

no to jasne :) szukam terminu w sierpniu :) - czy weekend musi być ?
wojtas - 25-06-2010, 21:12

Raczej weekend, jeśli chcemy zgrać się z zlotem ogólnopolskim mitsumaniaków.
zuku19 - 25-06-2010, 23:52

Jak by był weekend to może i ja bym się załapał.
mmatulek - 26-06-2010, 16:10

Czegoś nie rozumiem. Organizujemy spot w innym miejscu, a Wojtek pisze o zgraniu się ze zlotem ogólnopolskim. Czy jest coś o czym nie wiem. Myślę, że pojawię się w sierpniu ale dopiero w piątek w nocy albo w sobotę rano. Proponuję zrobić listę osób zainteresowanych spotem w terminie 27.08 - 29.08.

1. mmatulek+2 osoby

VirMan - 26-06-2010, 17:30

zlot ogólnopolski jest chyba gdzieś indziej.. - jak na mazurkach niedaleko to fajnie , ale nie jestem pewien czy chciałbym zrezygnować z "naszego" spociku na rzecz masówki :) Nie byłem to może nie mam porównania - ale wolałbym nasze grono - osób trochę i będzie czas pogrillować , popływać , coś zorganizować :) (spływ kajakami albo coś :) )

wojtas021180, dasz więcej informacji co i jak z tym zlotem ogólnym ?

[ Dodano: 26-06-2010, 17:31 ]
27.08 - 29.08. - tam jest jakaś inna ekipa wtedy - musielibyśmy poszukać czegoś gdzie indziej:) ale można :)

[ Dodano: 26-06-2010, 17:33 ]
może 3,4,5 września? albo w ogóle kawałek tygodnia? - gdyby ktoś miał ochotę wziąć urlopik na dwa trzy dni wcześniej to można nawet dłużej :)

zbyszek05 - 26-06-2010, 18:29

na ogólnopolski wpadłbym na parę godzin ale ciągnąć się z augustowa do wilkas to mi nie pasi bo jechać ok.200 km w ciepły dzień mi nie leży kiedy moge sobie np. popływać kajakiem a nie spędzac kilku godzin w aucie takze w drodze powrotnej .Albo jedziemy do wilkas albo spotykamy się gdzieś w Polsce w gronie sigmiarzy .
sierpień ? będę wiedział dokładnie w sierpniu nie robię planów 100% miesiąc wcześniej bo nigdy nic nie wiadomo .Jak zaplanowałem - to uciekło mi trzy spociki bo g....z tego wyszło

Na dzień dzisiejszy nie mam planów ale głowy nie dam - pasuje mi sierpień ale datowo nie wiem :rolleyes:

mmatulek - 26-06-2010, 22:43

Czyli na tą chwile są plany mocno rozbieżne. W związku z tym wycofuję się do czasu wypracowania jednolitego stanowiska.
Chodzi mi po głowie zlot ogólny (wpaść na kilka godzin). Najchętniej zaproponowałbym znaleźć kwatery dla Sigmiarzy bliżej Wilkas np. Mikołajki, Ryn, Orzysz, Węgorzewo lub trochę dalej Mrągowo. Spotkać się w swoim gronie odwiedzić np Wilczy Szaniec, Świętą Lipkę i podjechać na zlot.

wojtas - 26-06-2010, 23:29

Jestem tego samego zdania co Maciek, mniej więcej takie były założenia na spocie majowym. Spotykamy się w gronie Sigmowiczów, i wpadamy na chwilkę, pokazać się na zlot ogólnopolskim. Później wracamy do naszego grona i robimy co chcemy ,grille, łódki, kajaki, zwiedzanie i wszystkie inne fajne rzeczy. :P
lukasz12 - 27-06-2010, 03:08

wojtas021180 napisał/a:
Jestem tego samego zdania co Maciek, mniej więcej takie były założenia na spocie majowym. Spotykamy się w gronie Sigmowiczów, i wpadamy na chwilkę, pokazać się na zlot ogólnopolskim. Później wracamy do naszego grona i robimy co chcemy ,grille, łódki, kajaki, zwiedzanie i wszystkie inne fajne rzeczy. :P

Moja koncepcja też jest taka jak wyżej, czyli organizujemy nasz spot, ale w terminie blisko ogólnopolskiego tak żeby można było przyjechać na niego i się trochę polansować ;) .
Szczegóły odnośnie ogólnopolskiego są dostępne na forum...wystarczy kliknąć mimo że się nie chce niektórym ;> http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=45085

VirMan - 27-06-2010, 12:28

ok - to mam dalej szukać czegoś , czy gdzie indziej znajdziemy - kto będzie organizował domki ? :)