To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze nieMiśki ;-) - Honda Accord 2.4 Type S by prelud

prelud - 01-10-2010, 21:21

a tutaj moje "stare" zimowki,ktore zastapilem nowymi tomasonami TN1

zdjecie pogladowe tomason TN1

Jak beda sie prezentowaly na aucie pokaze,jak przyjdzie zima ;)

Psikus - 03-10-2010, 11:32

te nowe felgi bym widział jako letni setup, oczywiście w stosownym do tego rozmiarze :wink:
prelud - 03-10-2010, 18:59

Psikus napisał/a:
te nowe felgi bym widział jako letni setup, oczywiście w stosownym do tego rozmiarze :wink:

Takie felgi w rozmiarze 18 cali bedzie mial moj brat do swojego accorda na lato takze ja pozostaje przy moich 17.Rozwazalem taka mysl zeby na lato kupic tomasony 18cali ,ale jakos tydzien przed tym,kupilem nowe opony letnie 17 cali i szkoda bylo mi od razu sprzedawac je,jakbym mial na lato 18 kupic,takze zrezygnowalem i na zime mam tomasony a na lato enkei

prelud - 18-10-2010, 19:19

czas odswiezyc temat.korzystajac z wolnej chwili postanowilem nawoskowac accorda woskiem firmy MEGUIARS a oto efekt pracy

i moje kola zimowe jeszcze nie zalozone na aucie.Felgi Tomason TN1 a opony Continental TS 830

tucci - 24-10-2010, 19:01

Furmanka edit, szkoda ze nie TEN TYP R :mrgreen: jednakze autko miod...

Sypie sie w niej cos czy technicznie raczej niezawoodna:?: :!:

Wulgaryzm.

prelud - 26-10-2010, 11:38

tucci napisał/a:
Furmanka edit, szkoda ze nie TEN TYP R :mrgreen: jednakze autko miod...

Sypie sie w niej cos czy technicznie raczej niezawoodna:?: :!:

Wulgaryzm.

no jak narazie odpukac nic sie nie sypie i niech juz tak pozostanie :D

prelud - 07-11-2010, 22:42

no i przyszedl czas na zimoweczki.Tak jak wczesniej obiecalem kilka fotek z zimowym obuwiem
dnia dzisiejszego zalozylem rowniez sportowa wkladke filtra powietrza firmy K&N i nie powiem czuc roznice.Accordeon zaczal swobodnie oddychac bo wczesniejszy filtr jaki mialem byl chyba od nowosci nie wymieniany :( Pozostal mi do wymiany jeszcze filtr paliwa i kabinowy,ale to niebawem.Postanowilem inwestowac w czesci oryginalne.Zastanawiam sie rowniez nad montazem WEBASTO,ale to moze w przyszkym roku...

wiem wiem troche za male,ale na zime moga byc :-P

Hugo - 09-11-2010, 22:20

Jasny gwint, ale KOSA!
Tomii - 13-11-2010, 21:44

Accordeon wymiata :mrgreen:
prelud - 14-02-2011, 23:00

dawno nic nie odswiezalem w temacie a pare drobiazgow doszlo ;)
zamontowalem nowe koncowki tlumika firmy ULTER

Grill nabral nowego wygladu, a mianowicie zagoscil dlugo poszukiwany znaczek TYPE S

Przygotowany jestem na sezon wiosenno-letni

Tomii poznajesz koncowki ;) ?

Muciek - 14-02-2011, 23:15

No i ogień. Piękna maszyna, gratuluje :twisted:
SiM - 14-02-2011, 23:53

Piękna bestia.
Za 2-3 lata jak będę zmieniał Gala to taka Honda jest w trójce do której zawężę poszukiwania. Pozostałe 2 to Subaru Legacy i Mazda 6.
Będę śledził Twój temat w nadziei iż czegoś się dowiem o eksploatacji tego auta.

prelud - 15-02-2011, 19:56

SiM napisał/a:
Piękna bestia.
Za 2-3 lata jak będę zmieniał Gala to taka Honda jest w trójce do której zawężę poszukiwania. Pozostałe 2 to Subaru Legacy i Mazda 6.
Będę śledził Twój temat w nadziei iż czegoś się dowiem o eksploatacji tego auta.

to zapraszam rowniez na forum Honda Accord Klub Polska.Tam rowniez mam nick PRELUD
pozdrawiam

Psikus - 15-02-2011, 20:01

SiM napisał/a:
Mazda 6
można odpuścić, awaryjne diesle i nie wiele lepsze benzyny, blacha koroduje jak w galancie ( albo i jeszcze bardziej :) ) - informacje oczywiście z dość pewnego źródła :wink:

prelud, Twoja fura robi wrażenie, jak kazd a zresztą, kiedy sprzedajesz?

prelud - 15-02-2011, 22:11

Psikus napisał/a:
SiM napisał/a:
Mazda 6
można odpuścić, awaryjne diesle i nie wiele lepsze benzyny, blacha koroduje jak w galancie ( albo i jeszcze bardziej :) ) - informacje oczywiście z dość pewnego źródła :wink:

prelud, Twoja fura robi wrażenie, jak kazd a zresztą, kiedy sprzedajesz?

dobrze kolega pisze o mazdzie 6 bo naczytalem sie troche o niej bo kiedys tez bylem zainteresowany taka mazda ale odpuscilem sobie ze wzgledu na korozje.

Psikus, narazie nie mam zamiaru pozbywac sie accorda bo jestem zadowolony przede wszystkim ze spalania,bo pali podobnie jak galant a moc znacznie wieksza.a co bylbys zainteresowany kupnem?jak bede sprzedawal to Cie poinformuje ;)

p.s o paczce caly czas pamietam