Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Avance 2,4GDI, 2002r, sedan, Gliwice
marek g - 14-07-2010, 21:42
Nie oglądałem go pod kupno tylko tak jak przejeżdżałem wstąpiłem na chwile w ten komis.5min góra, obszedłem go i tyle.Trzeba by było dokładnie posprawdzać...Jak był uszkodzony to wydawało mi się że zdjęcia były tak zrobione że trochę zamaskowane były szkody ale to tylko domysły.
Anonymous - 15-07-2010, 00:41
robertdg napisał/a: | marek g napisał/a:
Ten samochód był już wystawiany na allegro kilka razy.Na początku za jakieś 8-9 tyś z bitym prawym tyłem.Teraz jest zrobiony i stoi w komisie już jakiś czas..na początku na zimówkach 15"teraz dokupił 17"avance.
Jeżeli jest tak jak piszesz, to wiem co ta za auto, bo je widziałem jak było uszkodzone, ciekawe tylko jak zostało naprawione. |
jeżeli myślmy o tym samym aucie jednego z klubowiczów którego ktoś skasował to przewiduje że nowa tylna ćwiarteczka jest wstawiona
defel - 15-07-2010, 16:08
jeżeli był rzeczywiście jest tak poobijany jak mówicie, to raczej na pewno, nie jest przywrócony do pierwotnego stanu, pewnie nie przeszedłby nawet testu geometrii nadwozia, swoją drogą takie autko powinno mieć nalepkę "nie kupuj mnie" , dzięki wszystkim za wsparcie, szukam dalej autka.
Anonymous - 15-07-2010, 16:10
to tylko domysły że to tamta sztuka, póki ktoś mu się uważnie nie przyjrzy to nie skreślałbym go jeszcze tak szybko.
fj_mike - 15-07-2010, 16:12
defel napisał/a: | dzięki wszystkim za wsparcie |
Możesz kliknąć "Pomógł"
|
|
|