To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Archiwum - Wreszcie kupuję - niuanse

Centosz - 15-07-2010, 21:02

Masz 4 poduchy.Widzisz na oparciu przedniego siedzenia tą "metke"?Na niej jest napisane airbag tak wiec spoko.Chyba że sie myle to ktoś niech mnie poprawi.
Anonymous - 15-07-2010, 21:38

Niestety, ale ja tej metki nie widzę, także tylko dwie poduchy :(
Dla porównania moja Cari:
http://img12.imageshack.us/i/dsc03185w.jpg/

Faraday - 15-07-2010, 23:42

byczeks napisał/a:
Niestety, ale ja tej metki nie widzę, także tylko dwie poduchy :(
Dla porównania moja Cari:
http://img12.imageshack.us/i/dsc03185w.jpg/

Ty masz wersję przed ostatnim liftingiem :)
W nowszej nie ma tego plastiku. Jest malutka metka (podobna do tej jak przy majtkach :rolleyes: ) i na prezentowanym zdjęciu jest widoczna :roll:
Poza tym... Cari po ostatnim liftingu miała 4 jaśki w standardzie (o ile mnie pamięć nie myli)

Anonymous - 16-07-2010, 06:25

Faraday napisał/a:
W nowszej nie ma tego plastiku. Jest malutka metka (podobna do tej jak przy majtkach :rolleyes: )
Aaaa to sorry - nie wiedziałem :p
lypstek - 16-07-2010, 23:27

Panowie

melduję wykonanie zadania !!! :-)

- gol na wyjeździe liczy się podwójnie - więc mało brakowało abym kupił 2 Carismy :)
- a tak serio to nie wiedziałem którą wybrać bo były dwie - e tam - były nawet trzy !!
- stały 1.6, DID 115km i GDI :)
- i wszystkie przyzwoite !

kupiłem jednak 1.6 choć już zrezygnowałem wstępnie ...miała być bezwypadkowa i była ....ale nie była bezszkodowa ...czy bezstłuczkowa ...
- jednak właściwości mechaniczne, silnik jak zegarek, zawias jak nowy, wszystkie amory po 85%, hamulce żyleta - zero luzów, podłużnice ideał, cały spód zero rdzy czy nalotu- gość na stacji kontroli szukal grzebał ..... i mówi że dawno takiego nie widział , tapicerka jak nówka !!
ku*** jakbym nie by tej stacji i sam nie widział ....
niezniszczone elektryczne włączniki szyb, itp, przebieg pewny 100%, kartka od oleju, rachunki ...full ... pewniak ....oryginalna książka, w ASO wsio, 1 właściciel - spowodowały że pomimo wstepnego rozczarowania -wziąłem ...

"ALE" jako takie jest zawsze ... :
8 letnie auto to nie to samo co NOWE auto ....:
... - od słowa do słowa język się rozwiązał sprzedającemu - z czasem poszedł miernik w ruch - lekko lewy tylni błotnik lakierowany - fajnie zrobione całkiem, klapa delikatne poprawki ...
do tego widać że zderzak z przodu te gdzieś stuknął lekutko - ale bez dyskwalifikacji
- pomimo niechęci początkowej - po dorzucenie opon zimowych prawie nowych ... na felgach stalowych + alu i opony lato nówki :)

no kurna wziąłem ... ;) - tak jak stała na wydaniu :)
najwyżej zgańcie, opiepszcie .......

sprzedający OK - jak każdy kombinował - ale wciąż próbował nas uświadomić że ominiemy świetne auto ... na początku wyglądało na ściemę ....ale faktycznie tak sie okazało i wróciliśmy do niego i JEST :)

przełknąłem fakt iż Cari nie jest ju z dziewicą i ktoś ją "puknął" ...
może muszę za młodsze się brać ?? nieruszane ;) ?

teraz tylko liczę na pomyslną i szybką rejestrację ....papiren się zgadzają na cacy dla "das auto" :)

aaaa:
PS: poduszki są cztery - te metki o tym mówią

Centosz - 17-07-2010, 16:17

Gratuluje zakupu. :) Niech sie dobrze sprawuje.Porób fotki i pochwal sie na forum.
Anonymous - 22-07-2010, 13:39

Lypstek środek wydaje się ładny. To wersja jak moja. Poduchy są cztery - jedna w kierownicy, druga dla pasażera nad schowkiem i po jednej w przednich fotelach.

No nie do końca jak moja - mam GDI.