To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Avance 2.5V6, 00' Sieniawa Żarska, 99' Sochaczew

CZAPLE - 21-07-2010, 08:25

Skoro widziałeś tylko 2 takie Galanty nie może to świadczyc o tym,że jest to samoróba,po prostu jest to rzadki orginał;) Jest to orginalna okleina serwisu Mitsu,mam dostęp do wszystkich oklein i możliwosci jakie były stosowane w każdej wersji Galanta-ta również była,a dokładniej to Cockpit-Verkleidung '' HOLZ-OPTIK'' -jest to klasyczne oklejenie deski z tylu i tylu elementow +kierownica przypominająca wersje Nardi Torino( lecz inna :wink: ) oraz gałka zmiany biegów+ nawiewy + "rączka" od otwierania schowka pasażera,we wszystkich możliwych miejscach właściciel kazał zamontowac drewno skomponowane tak i tak bez tego i tego. W niemczech jak ktos ma pieniądze,to może zrobic sobie wszystko,jest tyle dodatków do Galantów,ze ciężko to pojąc... Sposób oklejenia popielniczki i tego schowka,to nie jest brak okleiny :wink: to po prostu było zrobione celowo,na życzenie,zauważ że pod popielniczką jest również "czarny" kawałek-jest to zastosowane w razie gdyby w aucie było palone i żeby nie niszczyła się piękna i droga okleina :D jest to oklejone w taki,a nie inny sposób i tak musi byc,ale całośc okleiny jest orginalna,brana z katalogu;)

robertdg napisał/a:
A ze znaczkami różnie bywa, z czasem lubia na myjni odpaść, albo ktoś właścicielowi podpindoli na parkingu, albo właściciel sam sobie usunie bo mu się to nie podoba, przeciez nie napisałem, że auto nie ma znaczków więc było bite.

Ale ja pytałem co miałyby tam niby robic??? :shock: to nie jest wersja Galanta w której napisy "Avance" wystepowały na drzwiach :)

[ Dodano: 21-07-2010, 08:26 ]
Nie mam dokumentów od tego auta,dzwoń do nich.

[ Dodano: 21-07-2010, 08:53 ]
Okleina z tego samochodu jest brana na ten wzór:

http://img228.imageshack....skanuj0001y.jpg Jest to opcja która opisałem wcześniej :)

Jest to po prostu komplet/pakiet dlatego tez każde miejsce jest w drewnie( na zdjęciu i w aucie) to że jest minimalnie inaczej obklejone(popielniczka i schowek,który Cie tak drażni) :D to tylko wymysł właściciela bądź serwisu w którym było to wykonywane.

A tutaj pokaże jeszcze kilka opcji jakie są możliwe,oczywiście właściciel auta może dodac coś od siebie :) różnych opcji jest mnóstwo,ale nie będę więcej skanował,bo to co chciałem pokazac -pokazałem.

http://img44.imageshack.u...skanuj00012.jpg

robertdg - 21-07-2010, 09:53

CZAPLE, Przepraszam, mam nawet skan proskpektu/broszury i tam czegoś takiego nie widziałem. Śmiałbym twierdzić, że to samoróba serwisowa :D . Dziękuję, że mnie uświadomiłeś w tej kwestji.

fj_mike posprzątaj moje posty z tego tematu.

fj_mike - 21-07-2010, 10:49

robertdg napisał/a:
fj_mike posprzątaj moje posty z tego tematu

Nic nie usuwam, zostanie dla potomnych

A panom dziękuję za przyjemną atmosferę dyskusji :wink:

czerwony88 - 04-08-2010, 13:14

Oglądał ktoś tego gala z Sieniawy,bo temat zniknął a auto jest nadal(cena spadła).Ode mnie jest trochę daleko.
maciej_edi - 05-08-2010, 14:57

przykleje się trochę

a co o tym myslicie?
http://otomoto.pl/mitsubi...-C13174035.html

[ Dodano: 05-08-2010, 16:10 ]
a może jest ktoś z okolicy co mógłby go obejżeć??
bardzo wdzięczny bym był

Anonymous - 05-08-2010, 23:07

Napisz do Jackiego. ;)
fj_mike - 05-08-2010, 23:44

maciej_edi, proponuję założyć nowy temat :wink: