Archiwum - GDI przedlift.
gigant87 - 28-07-2010, 10:55
Zazdroszczę jasnej skórki
mlun - 28-07-2010, 11:44
No mam nadzieję że ją zobacze w tym tygodniu na żywo:P
PS. przebieg ma chyba autentyczny bo ja tez już mam ponad 170k i kierownica i gałka podobnie wyglądają. Gratulacje zakupu:]
mkm - 28-07-2010, 13:27
Piwor, zakładaj temat w Naszych Miskach.
Z tego co pamietam bedzie pierwsza Cari z jasna skórą
mlun - 28-07-2010, 14:23
Jestem ciekawy czy ta skóra to oryginał jest.
Moomin - 28-07-2010, 15:10
Gratki!
Piwor - 28-07-2010, 18:54
Więc tak. Siedzę sobie teraz po godzinach w pracy, robię w Cari przegląd. Olej wlewam 5W30 GM, poprzednia Cari na nim odżyła. Wymiana filtrów i drobiazgowa analiza pojazdu.
Gumy stb. tył
Rozrząd kpl. + Paski wlr.
Stan auta IGŁA! Tył na bębnach, wszystko nowe łącznie z piastami, przód hamulce w świetnej kondycji. Zawieszenie nie tłucze, amortyzatory ponad 70%. Silnik nie myty, czysty, bez wycieków. Co to robionego tyłu. Malowane błotniki tuż nad kołami z tyłu (cieniowanie do lakieru), stąd inny odcień. Prawdopodobnie jakaś reperaturka nadkoli.
W aucie widać nic na siłe nie grzebane, auto z rzeczywistym przebiegiem i książką. Filtr oleju, paliwa i powietrza ORI Mitsubishi. Wiecej po powrocie do domu w dziale nasze miśki.
No i to wnętrze.
PS: mlun, skóra fabryczna.
Anonymous - 29-07-2010, 12:33
Gratuluję.
LS Titanium - bardzo bogate wyposażenie, też mam Cari z tej serii, tylko w innym kolorze.
Co mi się zaraz rzuciło w oczy, to elementy deski rozdzielczej w różnych kolorach (m.in kierownica - zaślepka poduchy i schowek po stronie pasażera) - ciekawe dlaczego?
Pozdrawiam!
|
|
|