To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Kordiank2- wszystkiego najlepsieszego

wichura1 - 15-08-2005, 21:17

Życzę żeby się udało doprowadzić Celestynę do stanu świetności, a oprócz tego różnych takich pierdół, których jest za dużo, żeby je tu wymieniać. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Efa! - 15-08-2005, 22:26

Kariery scenicznej i najfajniejszego klawisza, jaki sobie wymarzysz (Motif, czy Tyros?... ;-) )
igi - 16-08-2005, 08:28

Trochę spożniony ale szczere!! Zdrówka zdrówka i jeszcze raz zdrówka i wszystkiego co tylko ci wpadnie do głowy aby się spełniły.
Hubeeert - 16-08-2005, 08:46

najlepszego Kordian :D
Grześku - 16-08-2005, 08:54

Niech nam zyje i rozkwita, wszystkiego naj Kordian
kordiank2 - 18-08-2005, 17:13

DZIĘKI, DZIĘKI, DZIĘKI
ogromnie dziękuję wszystkim za życzenia urodzinowe. wkradł się mały błąd jeśli chodzi o rocznicę mojego narodzenia - otóż w tym roku obchodzę okrągłe cztery dichi...
myślałem, że będę załamany upływem czasu i że już nigdy trójki z przodu. ale nie i to głównie dzięki mitsumaniakom i życzeniom w tym roku nie przeżywam (jeszcze) kryzysu wieku średniego. a co do trójki z przodu, cóż zawsze pozostaje 3,0 V6!
raz jeszcze wielkie dzięki i do zobaczyska na zlocie
pi.es. sorki, że dopiero teraz się odzywam, ale wpadłem na chwilkę do sieci i dalej zmykam na urlop...

[ Dodano: Czw Sie 18, 2005 5:33 pm ]
Efa! napisał/a:
Kariery scenicznej i najfajniejszego klawisza, jaki sobie wymarzysz (Motif, czy Tyros?... ;-) )

tak szczerze, to ja ani grać nie umiem, ani śpiewać, tylko instrument by się zmarnował... nie no, żartowałem - dzięki za wspaniałe pomysły na prezent dla mnie. jakaś eSka z yamah by wystarczyła... co do kariery, to raczej moim dziewczętom by się przydała, bo ja już występowałem na tej samej scenie, z tym samym nagłośnieniem i z tymi samymi światłami co kombii :shock: tylko inni ludzie obsługiwali sprzęt, ale i tak było nieżle

Efa! - 18-08-2005, 18:47

Na zlocie może w ramach po-urodzinowego "party" zagrasz jakiś kawałek z nami? Może nawet Janek pozwoliłby się na chwilę odstawić sprzed Yamahy PSR 2000, hm...