Zloty i Spoty - ZLOT 2010 - Nasze wrażenia
Horyzont - 29-08-2010, 22:25
ze w zgledu na prace nie moglem tak czynnie uczestniczyc w tym zlocie jakbym chciał..
Ale jestem pod niesamowitym wrazeniem organizacji.. było tyle zyczliwych ludzi .. atmosfera super.. zaluje ze nie moglem poznac wszystkich..
Osobiscie chcialem podziekowac... jestem dumny ze naleze do tego klubu.. i mam nadzieje ze bede uczestniczyl w kolejnych podobnych imprezach..
pozdrawiam wszystkich ktorych zdażylem poznac...
Pani Michalino nie udało mi sie na kawke wpasc:)
Dziekuje wszystkim i pozdrawiam serdecznie
Krzyzak - 29-08-2010, 22:25
piaga napisał/a: | A co do konkurencji autami Zlotowiczów, chodziło mi o samochody należące do Zlotowiczów: Lancer, Galant, Colt, itp. to co My mamy. |
czy te konkurencje były wymienione w programie? - jeśli nie, to nie możesz mieć pretensji... na długo przed Zlotem były ankiety i pytania z propozycjami, co ma się tam odbyć... skoro jechałeś na Zlot znając jego program i konkurencje mające się odbyć, to nie możesz mieć teraz pretensji, że nie było czegoś, czego być nie miało...
ew. czy zgłosiłeś swoją propozycję?
piaga napisał/a: | Większość z Was już się zna, tworzycie swoje grupki, bardzo hermetyczne. Odcinacie się od innych, co było bardzo widoczne. |
ten zarzut pojawia się co roku i będzie się pojawiał - a czego oczekujesz? że ktoś podejdzie i zagada? - skoro tak, to może sam tak zrobisz?
tak naprawdę to poza małymi wyjątkami ludzi na siłę szukających kumpli i popularności (a była taka jedna osoba na tym zlocie), to nie widziałem, by kiedykolwiek ktoś został przez tą grupę odrzucony
Cacper - 29-08-2010, 22:38
Witam. Byłem z żoną w sobotę dość krótko ale atmosfera była naprawdę fajna i miało się poczucie przynależności do prawdziwych maniaków marki. Dla krytyków spotkania chcę napisać, że jest to ogromne przedsięwzięcie organizacyjne (ok. 200 aut i ponad 400 osób z całego kraju) i uważam, że organizatorzy stanęli na wysokości zadania. Ja nie oczekuję, że zaraz po wejściu będą witali mnie z kwiatami, dlatego sam nawiązywałem rozmowy. Gratuluję i pozdrawiam.
Rafal_Szczecin - 29-08-2010, 22:40
PabloGal napisał/a: | edyną uwagę mam do grupy, która w sobotni wieczór swoimi rykami, małpowaniem, obnoszeniem się z butelkami wódki (chyba jakiś kompleks?), idiotycznymi spiewami popsuła ostatni konkurs zlotu. Dzięki tej grupie nie słyszałem żadnego pytania, mimo mikrofonu, choć siedziałem bardzo blisko. A już ich latanie przy stołach i rozchlapywanie wódki lub innych napojów na siedzących przy stołach prosiło się o natychmiastowe ich usunięcie. Nie jest to tylko moje zdanie, choć tu piszę w swoim imieniu. Celowo nie piszę kto byl w tej grupie, bo Ci którym przeszkadzali dobrze wszystkich znają. Zresztą znają ich wszyscy, bo to klubowicze z długoletnim stażem. I co dziwniejsze, na poprzednich zlotach zdarzało mi się zamienić kilka zdań z kilkoma z nich i wtedy sprawiali wrażenie naprawdę sympatycznych. Ja rozumiem zabawę, nikt nie przyjeżdża na zlot żeby udawać świętego, większość pije alkohol ( ja też nie wylewam), ale są według mnie jakieś granice. |
bardzo przepraszamy za zachowanie, do zobaczenia za rok
Anonymous - 29-08-2010, 22:41
halbog napisał/a: | PabloGal napisał/a: | Jedyną uwagę mam do grupy, która w sobotni wieczór swoimi rykami, małpowaniem, obnoszeniem się z butelkami wódki (chyba jakiś kompleks?), idiotycznymi spiewami popsuła ostatni konkurs zlotu. | To jest nas dwóch. Ja po prostu wyszedłem z moją połowicą. Na zlocie wypiliśmy parę piw (kto nie wypił ), ale towarzystwo, o którym piszesz, było naprawdę żenujące .
Pozdrawiam
Bogdan |
wiem ze to min. do mnie i uwiezcie, jest mi strasznie glupio ze tak wyszlo
wszystkich ktorych dzis osobiscie nie przeprosilem chcialbym tu raz jeszcze przeprosic za zepsucie zabawy.
niestety za duzo alkoholu.
mam propozycje aby jak najszybciej zapomniec o tym i pogadac o tym co bylo fajne czyli wszystko inne, gratulacje dla organizatorow.
colgate - 29-08-2010, 22:57
akbi napisał/a: | i pozostałym, którzy w jakikolwiek sposób pomagali przy organizacji Zlotu.
| ja tez ja tez pomagałam heh przy rejestracji uczestników jakby ktoś nie zauważył
akbi napisał/a: |
... no i wygrałem turniej tenisa stołowego | a ja mam zaszczytne 2 miejsce "przegrać z akbim w finale to jak wygrać"
Ogólne wrażenia? - ok, brakowało głosowania na najlepsze auto zlotu, brak kolumny (podobno władze sie nie zgodzily ;/), oczywiście pogoda beznadziejna ale tego sie nie wybiera, ostatni konkurs-żenada... (odstawienie wiochy przez uczestników... chcieli zabłysnąc popisać sie ale im nie wyszło;/), jeszcze miałam jakieś zastrzeżenia ale juz nie pamietam
Ośrodek domki w porzadku bez zastrzeżeń aczkolwiek mało miejsca na konkurencje bo każda odbywała sie gdzie indziej... Organizacja - troche z chaosem ( spontaniczne decyzje tylko moge myslec ze to z powodu pogody) ale może być bo mimo to i tak podziwiam organizatorów przede wszystkim koszmarka bo mało jest ludzi ktorzy podjeliby sie bez problemu takiej organizcji a ta młoda osóbka wzięla to wszystko w swoje ręce...
Koszmarku będziesz mieć o jedno doświadczenie w życiu więcej
akbi - 29-08-2010, 23:05
colgate napisał/a: |
akbi napisał/a: |
... no i wygrałem turniej tenisa stołowego | a ja mam zaszczytne 2 miejsce "przegrać z akbim w finale to jak wygrać"
|
cala przyjemnosc po mojej stronie ... aczkolwiek tak jak mowilem ... caly ten turniej byl ustawiony i obsada finalu byla z gory zaplanowana ... aczkolwiek osobiscie myslalem, ze bedzie inny zwyciezca
Rewanz za rok ma sie rozumiec?
Juiceman - 29-08-2010, 23:12
Arku ale bez paletki EVO tak abyśmy mieli szanse ))
Jackie - 29-08-2010, 23:20
Kochani,
Wielkie dzięki dla Was wszystkich przede wszystkim za to, że jesteście Specjalne gratulacje na ręce Koszmarka i reszty ekipy - według mnie pełna dzida (wiem co to jest organizacja takiej imprezy i krytykantom polecam wykazanie się na zlocie kolejnym, bardzom ciekaw efektów )
Co do wrażeń - dawno tak dobrze się nie bawiłem (ok, pierwszy dzień zakończyłem za szybko i za grubo ale Wam się, kochani, ciężko odmawia a propozycji był nadmiar ), organizacja na mocne 4,5, wspomniany zgrzyt (tak, mnie też trafiła cholera) proponuję wzorem Arturro puścić w niepamięć i założyć, że na następnym zlocie tego już nie będzie (a nie będzie na pewno ).
Mam nadzieję, że udało Wam się poczuć czym są Mitsumaniaki (bo ja sobie przypomniałem i jak już mówiłem, jestem dumny będąc jednym z Was) i będziecie długo pamiętali ten zlot i czekali niecierpliwie na następny.
Pozdrawiam Was serdecznie
P.S. Jeżeli komuś zrobiłem przykrość, to przepraszam, zapewniam, że nieumyślnie.
Piwor - 29-08-2010, 23:33
Eh, teraz trzeba sprzątać.
Aga - 29-08-2010, 23:37
MARTYNA JESTEŚ WIELKA !!!!
całuski dla Ciebie i Jasminy
z racji tego, że w realu nie odbyło się głosowanie na auto zlotu informuję, że konkurs odbywa się wirtualnie
ogłaszam niniejszym, że autem zlotu jednogłośnie (czytaj: jednym głosem) wybieram outka Dzikiego!
za niebanalną grafikę na zewnątrz oraz zarąbisty wystrój wnętrz i oczywiście car audio!!!!
samochód ów cieszył się na zlocie niesłabnącym zainteresowaniem
dzięki niemu mieliśmy przynajmniej jakąś muzykę......
uważam więc, że nikt nie sprzeciwi się mojemu wyborowi
odnośnie minusów nie będę się już wypowiadać
ponieważ "minusy" same się przyznały i przeprosiły więc oszczędzę krytyki
poznajcie moje dobre serce
Cacper - 29-08-2010, 23:40
DRUGI głos na auto Dzikiego
Krzyzak - 29-08-2010, 23:44
Aga napisał/a: | uważam więc, że nikt nie sprzeciwi się mojemu wyborowi |
ja się sprzeciwię
Anonymous - 29-08-2010, 23:47
Kolejny raz było bardzo fajnie, gratuluję organizatorom, bo łatwo nie mieli. I do tego jeszcze ta pogoda. Ludzie , powiedzcie jak Wy to ogarniacie, tyle ludzi, tyle aut, tyle imprez ... i wszyscy zadowoleni
Szczęśliwy posiadacz - tzn. teraz nieposiadacz - białej bluzy zostawionej w domku 27 w nocy z piątku na niedzielę proszony o kontakt, w celu jej odebrania. Kontakt najlepiej ze mną, bo o resztę rodziny jestem zazdrosny.
Bluza jest na mnie za duża, więc i tak mi się nie przyda.
Mogę ją wysłać za pobraniem, ale tylko jeśli masz 3 gwiazdki, 1 słoneczko 1 Miśka i 0 Negatywów jako Sprzedający.
Aga - 29-08-2010, 23:57
Krzyzak napisał/a: | Aga napisał/a: | uważam więc, że nikt nie sprzeciwi się mojemu wyborowi |
ja się sprzeciwię |
uważaj, bo jak to zostało już ogłoszone przez Jacka, wszelkie sprzeciwy będą tłumione przez naszego mitsumaniakowego ochroniarza
a poważnie - mnie to auto urzekło!
oczywiście nie musi się podobać wszystkim
jednak ma w sobie COŚ - wreszcie jakieś auto niebanalne i z pazurem
to moja argumentacja
Dziki - chcę być drugim właścicielem Twojego outka
już zaczynam zbierać kasę...
|
|
|