Zloty i Spoty - ZLOT 2011 - ORGANIZATOR i MIEJSCE - POSZUKIWANIA!!!
mabda - 30-08-2010, 14:29
pewnie. moze ktos byl na wakacjach w ciekawym miejscu i moze podsunac lokalizacje? jesli termin zjazdu mialby ulec zmianie to trzeba myslec o tym duzo wczesniej. w koncu to bedzie szczyt sezonu urlopowego
Arnold - 30-08-2010, 14:35
Witam.
Że tak pozwolę sobie zabrać głos w tej sprawie.
A co powiedzielibyście na region lubelski? Np. Janów Podlaski ze swoją stadniną arabów? ( o konie chodzi a nie...)
Ale to tylko przykład...
mabda - 30-08-2010, 14:43
musiales prostowac, ze to o konie chodzi? ehh...
a sa tam warunki? da rade pomiescic 500osob? parking na jakies 200aut? i duzy plac na konkurencje? zajmie sie ktos organizacja?
akbi - 30-08-2010, 14:46
Jeszcze raz proszę ... miejsc fajnych w Polsce mamy dość sporo, lecz myślę, że sprawę należałoby zacząć od ukształtowania Grupy Organizatorów.
Arnold - 30-08-2010, 14:48
Inaczej bym nie pisał...
Jest kilka ośrodków, parkingi, place. W tej chwili wiem, że opieka fachowa nad dziećmi byłaby bez problemu. Zapewnione bezpieczeństwo.
Mógłbym zaproponować kilka pomysłów na przebieg ewentualnego zlotu u nas..
Ale to wszystko jest oczywiście do przemyślenia i przedyskutowania.
Akbi oczywiście masz rację. Są i tutaj ludzie przedsiębiorczy.
mabda - 30-08-2010, 14:49
akbi, pewien jestes, ze od tej strony? gorale nie bede organizowac zlotu na mazurach, a kaszubi w bieszczadach. niektore rzeczy trzeba przeciez osobiscie organizowac na miejscu...
akbi - 30-08-2010, 14:51
mabda napisał/a: | pewien jestes, ze od tej strony? |
tak, gdyż znacznie trudniej znaleźć organizatorów aniżeli miejsce.
Aga - 30-08-2010, 21:39
morze odpada!
za daleko dla mnie jak na weekend
a tygodnia z tymi podłymi częstochowiakami to już nie wytrzymam !!!!
najlepsze jest centrum
może znowu Stryków....?
co o tym myślicie Łodziacy?
mabda - 30-08-2010, 21:40
te podle czestochowiaki robily ci co rano tosty z nutella! od wtorku poczawszy, a na sobocie skonczywszy!
przydalyby sie czasowki, oj przydaly...
volve - 30-08-2010, 21:48
Aga napisał/a: | morze odpada!
za daleko dla mnie jak na weekend |
Przecież Wy mieliście z Częstochowy bliżej niż ja ze Szczecina !:P A jakoś dojechałem(i to pierwszy raz )
Zresztą dla mnie miejsce obojętne(no może jak będzie powyżej 700 - 800 km, to będę się zastanawiał), ważniejsi są ludzie !
Co do organizatorów, to jeśli będzie gdzieś w moim rejonie, to oczywiście pomogę, ale nie mogę wziąć na siebie pełnej organizacjo, bo póki co nie jestem w pełni ustabilizowany(praca, uczelnia i wiele innych).
Cytat: | Ja z mojej strony już mówiłam kilku osobom i powtórzę, mogę pomóc ale na dużo mniejszą skalę(co i jak powiedzieć). |
Oj koszmarku, ja tak kiedyś się załatwiłem pisząc w ten sposób. Chciałem pomagać w organizacji pewnego turnieju, aż tu nagle stałem się głównym organizatorem....więc wszystko przed Tobą
Aga - 30-08-2010, 21:57
volve napisał/a: |
Cytat: | Ja z mojej strony już mówiłam kilku osobom i powtórzę, mogę pomóc ale na dużo mniejszą skalę(co i jak powiedzieć). |
Oj koszmarku, ja tak kiedyś się załatwiłem pisząc w ten sposób. Chciałem pomagać w organizacji pewnego turnieju, aż tu nagle stałem się głównym organizatorem....więc wszystko przed Tobą |
ona jest jeszcze w szoku
jak ochłonie to szybko zmieni zdanie....
vendetta - 30-08-2010, 21:59
Też mi się wydaje, że okolice centrum byłyby najlepsze (frekwencja). Może najpierw sprawdźmy możliwości ośrodków a potem zobaczymy jak z organizacją ?
Morfi - 30-08-2010, 22:15
Co do terminu to koniec czerwca odpada.
Sa jeszcze wtedy egzaminy (sesja).
Myslę, że w tym roku poprostu kilkudziesieciu osób nie było przez jakies nieszczęsliwe zbiegi okoliczności.
londolut - 30-08-2010, 22:17
Hehehe co roku ten sam temat i ta sama gadka. Jeśli ktoś wie, że u niego w okolicy jest możliwość zrobienia imprezy na 500 ludków i 200 fur to niech uderzy do ośrodka i się rozezna, później poszuka sobie towarzystwa i na końcu napisze w tym temacie 'słuchajcie, znalazłem ośrodek więc x,y,z i jeszcze ktoś tam zrobimy wam zlota "
mabda - 30-08-2010, 22:20
Morfi napisał/a: | Co do terminu to koniec czerwca odpada.
Sa jeszcze wtedy egzaminy (sesja). |
no tak, koniec czerwca dla niektorych jest niedogodny. to moze koniec lipca? pogoda pewniejsza niz w sierpniu, a juz sesji nie ma. tyle ze moze byc mniejsze zainteresowanie ze strony osrodkow, bo to szczyt sezonu i moga miec porezerwowane terminy przez tych bardziej nadgorliwych...
|
|
|