To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Space Star Techniczne - [MSS GDI] Akcja Serwisowa Space Star przewody hamulcowe

lapass - 21-12-2010, 10:50

pablo eldiablo napisał/a:
ale MSS'a na 99,99% nie ściągnąłeś z Kalifornii ;)

Hahaha, nie no z Dojczlandu.
Czyli twierdzisz, że telefon do dowolnego serwisu, podaję VIN i mi mówią: "zapraszamy na wymianę", albo "ten egzemplarz nie podlega akcji"?
Trochę teoretyzuję, bo mam 120 km do serwisu, chyba że by mi dali takie przewody do ręki, to bym wymienił sobie u siebie na wiosce ;) .

pablo eldiablo - 21-12-2010, 16:18

lapass napisał/a:

Czyli twierdzisz, że telefon do dowolnego serwisu, podaję VIN i mi mówią: "zapraszamy na wymianę", albo "ten egzemplarz nie podlega akcji"?
Trochę teoretyzuję, bo mam 120 km do serwisu, chyba że by mi dali takie przewody do ręki, to bym wymienił sobie u siebie na wiosce ;) .

Nie twierdze tak - przeczytaj kilka postów wyżej - mi przez telefon powiedzieli, że żadnej akcji serwisowej nie ma, po czym po kilku miesiącach przy okazji ustawiania zbieżności w tym samym ASO do którego dzwoniłem nagle się okazało, że jednak akcja serwisowa była i mój Misiek się łapie...

Macenty - 05-01-2011, 00:19
Temat postu: przewody
Witam!
Raczej by ci nie dali przewodów do wymiany, bo wymianę zrobili mi na koszt Mitsubishi i stare przewody na dowód musieli odesłać do centrali. Ale zadzwonić zawsze możesz.
Pozdrawiam

lapass napisał/a:
pablo eldiablo napisał/a:
ale MSS'a na 99,99% nie ściągnąłeś z Kalifornii ;)

Hahaha, nie no z Dojczlandu.