To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - ZLOT 2011 - co poprawić, czego brakuje?

Uwex - 21-09-2010, 08:23

swinks_UK napisał/a:
Wspólny parking na cały dzień :D Tak by postawić autka razem z jakąś zawieszką z nickiem i móc powałęsać się i zagadać.

swinks_UK - Ty akurat zawieszki nie potrzebujesz , bo i tak wszyscy wiedzą , że to Twoje auto :lol: ale bardzo by to było przydatne i pomagało w integracji maniaków .

Jassmina - 21-09-2010, 08:56

Dochodziły nas głosy, iż powinien być konkurs na najładniejsze auto Zlotu.
Jeśli przyszłoroczni Organizatorzy się na niego zdecydują, to posiadanie kartek z nickiem za szybą jest absolutną koniecznością! :) Należałoby również wydrukować świstki na których każdy wpisze nick właściciela danego auta i wsadzi do "urny" :)

yalook - 21-09-2010, 12:41

Juiceman napisał/a:
Fotka jak najbardziej za ale na poczatku, bo na 2-3 dzien z rana jest awykonalna.

jednak w piątek wieczorem może jeszcze nie być wszystkich MManiaków :-(

Juiceman - 21-09-2010, 14:09

Jassmina napisał/a:
Dochodziły nas głosy, iż powinien być konkurs na najładniejsze auto Zlotu.
Jeśli przyszłoroczni Organizatorzy się na niego zdecydują, to posiadanie kartek z nickiem za szybą jest absolutną koniecznością! :) Należałoby również wydrukować świstki na których każdy wpisze nick właściciela danego auta i wsadzi do "urny" :)

W niemczech sięwycffffaaaanili i każde auto dostało naklejkę z numerkiem, a w zestawach startowych był spis konkurencji z autkami ( postaram się dziś skana wrzucić), dzięki czemu ludzie głosowali podając numerek na kartce, jakie auto i w jakiej konkurencji.

mkm - 21-09-2010, 14:14

Radowan napisał/a:

Marzyłaby mi się jeszcze hamownia i inne serwisowe bajery, ale domyślam się, że z tym kłopot by był :)

Jezeli hamownia marzy sie wiekszej ilosci osob to jest to do zorganizowania i to sadze, ze bez problemów :wink:

Juiceman - 21-09-2010, 14:22

mkm napisał/a:
Radowan napisał/a:

Marzyłaby mi się jeszcze hamownia i inne serwisowe bajery, ale domyślam się, że z tym kłopot by był :)

Jezeli hamownia marzy sie wiekszej ilosci osob to jest to do zorganizowania i to sadze, ze bez problemów :wink:

Ale taka dla automatów też :wink:

akbi - 21-09-2010, 14:28

jeśli nie będzie z tym większych problemów, to poproszę o tenis stołowy i gokarty :twisted: :lol: :P
Juiceman - 21-09-2010, 14:29

akbi napisał/a:
jeśli nie będzie z tym większych problemów, to poproszę o tenis stołowy i gokarty :twisted: :lol: :P

Ale paletke EVO zostawiasz!!!!! w domu;]

Morfi - 21-09-2010, 19:06

Ciekawe jakie koszta hamowni bo tez byłbym zainteresowany :)
mkm - 21-09-2010, 19:41

Morfi napisał/a:
Ciekawe jakie koszta hamowni bo tez byłbym zainteresowany :)

Jezeli bedzie sporo zainteresowanych - symboliczny :wink:
Jest taka możliwość - jeżeli chcemy hamownie na zlocie to jako wkład woj. małopolskiego w organizacje zlotu możemy to zorganizować :wink:

Morfi - 21-09-2010, 19:56

mkm, mówisz oczywiście o vtech-u
vendetta - 21-09-2010, 20:10

mkm napisał/a:
ezeli bedzie sporo zainteresowanych - symboliczny :wink:
Jest taka możliwość - jeżeli chcemy hamownie na zlocie to jako wkład woj. małopolskiego w organizacje zlotu możemy to zorganizować :wink:

Podoba mi się ten pomysł :)

Aga - 21-09-2010, 20:15

1. koniecznie program na dzień słoneczny i na dzień deszczowy
ale realny program!
tzn taki, który uwzględnia miejsce na konkurencje pod daszkiem
jak wiemy w Wilkasach deszczowy rozkład jazdy był świetnym pomysłem
ale niestety nie wypalił z powodu problemów miejscowych

2. fotka zlotowa ok godz 11 w sobotę (wcześniej się nie da, bo śpimy a później tym bardziej :mrgreen: )

3. megafon wzywający na konkurencje jest suuuper pomysłem

4. tenis stołowy musi być - ze względu na obiecany rewanżyk naszej Moni i Akbiego

5. wieczorna potańcówa - integracja 100-procentowa (pamiętam Żywiec) - tylko w miejscu zabezpieczonym przed deszczem!

to by było chyba wszystko na czym mi szczególnie zależy...

mkm - 21-09-2010, 20:26

Morfi napisał/a:
mkm, mówisz oczywiście o vtech-u

O hamowni made by v-tech :wink:
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=53816

Morfi - 21-09-2010, 20:31

no taki vtech to ok 800 zł za 5 godz.
więc nie wiem o czym innym możesz mówić ???