Forum ogólne - Tragedia na Zlocie Klubu Peugeot
siwek - 23-09-2010, 07:36
Morfi napisał/a: | siwek już wpłacił | to jest tragedia dla rodziny, więc warto wspomóc nawet małą kwotą. Myślę ze lepiej tu wpłacić niż wydac te pieniadze na jakieś bzdury.
Ale to sprawa każdego indywidualnie.
londolut - 23-09-2010, 11:38
Mam propozycję. Znalazło by się parę chętnych osób w ramach delegacji z wieńcem? Z tego co wiem, to Artur był z WWA a tam mamy dość zgraną ekipę. Wysupłać 100-150 z kasy klubowej na wieniec od MitsuManiaków i chętne osoby mogły by zawitać na pogrzebie. Wydaje mi się, że byłby to miły gest z naszej strony i mimo tego, że nie cofnie on tragedii to podniesie nieco na duchu pogrążonych w żałobie rodziców tragicznie zmarłego.
Propozycję podaję do rozkminy i szybkich decyzji.
krzychu - 23-09-2010, 11:43
londolut napisał/a: | Propozycję podaję do rozkminy i szybkich decyzji. |
No to lepsza opcja niż jakaś kasa na konto. Może to fajnie wygląda (z tą kasą), a rzeczywistość jest brutalna i częstą z tą kasą może być więcej problemu niż pożytku.
Juiceman - 23-09-2010, 21:38
londolut napisał/a: | Mam propozycję. Znalazło by się parę chętnych osób w ramach delegacji z wieńcem? Z tego co wiem, to Artur był z WWA a tam mamy dość zgraną ekipę. Wysupłać 100-150 z kasy klubowej na wieniec od MitsuManiaków i chętne osoby mogły by zawitać na pogrzebie. Wydaje mi się, że byłby to miły gest z naszej strony i mimo tego, że nie cofnie on tragedii to podniesie nieco na duchu pogrążonych w żałobie rodziców tragicznie zmarłego.
Propozycję podaję do rozkminy i szybkich decyzji. |
Przed Galantem była Cari przed Cari był peugeot , a na forum pugolota przeczytałem coś takiego :
ePiotr napisał/a: | wlasnie wrocilem ze spotkania,ustalone zostalo ze bedzie jeden wieniec od wszystkich klubow(byli przedstawiciele 206,306,406)chodzi o to zeby niue robic problemu z taka iloscia wiency i kwiatow(ma byc urna a nie trumna)oraz zeby wiecej kasy przeznaczyc na "ziemskie"potrzeby,kasa na wieniec bedzie wzieta z wplat na konto ktore zostalo podane,reszta kasy bedzie rozdysponowana na potrzeby "okolopogrzebowe"(np.sciagniecie wraku samochodu do Wawy zeby ulzyc rodzinie)ewentualna pomoc dla przyjezdnych na pogrzeb(przynajmniej ja to tak zrozumialem i nie bardzo mi sie to podoba)oraz na pomoc dla chlopakow ktorzy sa w szpitalu bo bedzie napewno potrzebna,chca tez pomoc w rodzinie zmarlego"kolegi"(cos bylo o kosztach szkoly dziecka)[...] |
a później:
ePiotr napisał/a: | ANDRIUBIKER napisał/a: | uwazam ze lepiej poprostu uskladac i dac bezposrednio rodzinom tych poparzonych |
na tym spotkaniu byl jeden z adminow klubu 406,bardzo rzeczowy i konkretny czlowiek,jest mocno zaangazowany w temat i wydaje mi sie ze bedzie lepiej wiedzial gdzie sa najwieksze potrzeby i to nie tylko teraz ale za kilka lub kilkanascie miesiecy, bo mysli naprawde przyszlosciowo a kasa napewno bedzie potrzebna tez pozniej jak przyjdzie czas rechabilitacji,nam ciezko bedzie okreslic dokladnie potrzeby a wydaje mi sie ze pomoc powinna objac rowniez rodzine tego zmarlego,oczywiscie temat jest ciagle otwarty i do przedyskutowania,jedno jest pewne,trzeba sie sprezyc i zapiac wszystko w kilka dni zeby nie trwalo to tygodniami wiec jezeli jest ktos zdecydowany to proponuje juz dokonywac wplat,jezeli wplacimy jako klub to bedzie to wieksza kwota [...] |
Przynajmniej tak to załatwili posiadacze Pugolotów.
Anonymous - 23-09-2010, 22:36
[*]
Hubeeert - 24-09-2010, 11:27
Niestety zmarł drugi z poszkodowanych.
Tragedia się stała - my tez musimy wyciągnąć z niej wnioski dotyczące organizacji Zlotów...
koszmarek - 24-09-2010, 11:32
[*][*]
gulgulq - 24-09-2010, 12:52
[*]
hmm a może oprócz indywidualnych datków jakiś % z naszej ogólnej puli mitsumaniakowej przeznaczyć na pomoc..
myślę ze tu nikt przeciw by nie był
londolut - 24-09-2010, 13:57
http://406-klub.pl/index....pogrzeb-artura/
Kod: | Pogrzeb Artura
data 29.09.2010
godz 12:30
kościół murowany na Bródnie
Na spotkaniu organizacyjnym w Warszawie ustalono zdecydowanie, że będzie jeden wieniec od nas wszystkich, nie będziemy dzielić się na kluby. |
Morfi - 27-09-2010, 11:59
Mikołaj wraca do zdrowia a rany się goją. Ma popażone ręce i drogi oddechowe.
Mamy pozdrowienia od jego żony Majki, której miałem przyjemnośc pomóc w transporcie
DJwiewiórka - 02-10-2010, 22:17
skromna pomoc finansowa od DJwiewiórki poszła
prześledźmy te tematy, może ktoś z MirsuManiaków z okolic będzie mógł jeszcze pomóc
http://406-klub.pl/index....-w-kosciankach/
pamar - 01-11-2011, 19:41
[*][*][*]
DJwiewiórka - 01-11-2011, 19:59
[*] [*] [*]
|
|
|