To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - SPOT INTEGRACYJNY

tomasek - 22-10-2010, 16:58

Niestety okazało się nagle że jutro ja nie dam rady się zjawić :evil: siła wyższa,a szkoda ale jak to nie robi nikomu różnicy to może za tydzień jestem chętny :oops: :mrgreen:
_Slawek_ - 22-10-2010, 19:58

Wygląda na to, że najbliższa sobota to mało popularny termin więc piwospot chyba jednak przełożymy na inny bardziej dogodny dla wszystkich dzień.
zbycho77 - 22-10-2010, 21:51

Następnym razem ja nie przybędę, bo będę w trasie, ale nic spotkamy się pewnie na następnym niedzielnym spocie. Pozdro.
_Slawek_ - 22-10-2010, 22:11

zbycho77 napisał/a:
Następnym razem ja nie przybędę, bo będę w trasie, ale nic spotkamy się pewnie na następnym niedzielnym spocie. Pozdro.

W kolejny długi weekend pewnie większość będzie w trasie. A co do jutrzejszego piwospotu to temat nadal otwarty :biggrin: tylko chętnych jak do tej pory brakowało...

KOŚCIEJ - 22-10-2010, 22:49

Seichan napisał/a:
No właśnie ;] Może jakaś lista obecności? ;) Bo faktycznie rezerwację trzeba zrobić.

Witam tu KOŚCIEJ.
Pisze sie na pierwsze spotkanie z Wami, niestety na krótko ale przynajmniej sie przedstawie.

To dokładnie gdzie i o której ???????????????

_Slawek_ - 22-10-2010, 22:56

KOŚCIEJ napisał/a:
Seichan napisał/a:
No właśnie ;] Może jakaś lista obecności? ;) Bo faktycznie rezerwację trzeba zrobić.

Witam tu KOŚCIEJ.
Pisze sie na pierwsze spotkanie z Wami, niestety na krótko ale przynajmniej sie przedstawie.

To dokładnie gdzie i o której ???????????????

Na chwilę obecną ta kwestia nadal otwarta :) pewne tylko, że Starówka 19-20, szczegóły do ustalenia ;)

Spoxik - 23-10-2010, 09:27

Też chętnie się zjawię, ale jeszcze nie dziś tylko dopiero za tydzień... Niestety inne plany i za późno zauważyłem, że znowu coś organizujecie :?

No to teraz będę śledził częściej co się dzieje na mm (mam nadzieję, że będę miał więcej czasu)

Seichan - 23-10-2010, 15:12

To może faktycznie przełóżmy spotkanie na kolejną sobotę.
Osobiście też opowiadam się za tą opcją, zwłaszcza wobec zapowiadającej się niskiej frekwencji w dniu dzisiejszym.

Może być? ;)

tomasek - 29-10-2010, 17:06

He jutro sobota :mrgreen: więc tak jak wstępnie rozmawialiśmy na mini spociku jutro się :partyman: :drinkers: :occasion5: integrujemy :P wstępnie godz.19 przed Bramą Krakowską kto za :!:
Seichan - 29-10-2010, 21:59

Od nas reprezentacja byłaby jednoosobowa. Ktoś - czytaj: ja - zostaję z dziećmi tym razem :doubt:
tomasek - 30-10-2010, 21:02

No niestety nikt się nie odzywał w tym temacie :evil: i po rozmowie ze Sławkiem odpuszczamy tą sobote :evil: lecz mam nadzieje że może następna będzie lepsza :wink: jak by co to proszę pisać czy pasuje czy nie :mrgreen:
Soner - 02-11-2010, 16:34

Czy dzisiaj ktoś reflektuje na mini spontan-integracyjny spocik żeby wypić/pogadać/świeczkę zapalić na grobie N/Ż za spokój dusz?
Seichan - 02-11-2010, 18:55

Niestety dziś odpada.
tomasek - 20-11-2010, 11:34

Uwaga poszukiwani chętni na kolejną Integrację :partyman: :drinkers: myślę że następna sobota tj.27.11 była by wskazana :biggrin: kto chętny :mrgreen:
Seichan - 20-11-2010, 12:05

Ja :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Muszę korzystać z możliwości wyjść, póki jeszcze mogę ;)
Oczywiście będziemy działać w kierunku wspólnego wyjścia ze Sławkiem ;)