To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - KRUGER_V6 Galant 2,5 24v V6

KRUGER_V6 - 02-11-2010, 09:08

Z racji dorwania sie do jakiejs tam cyfrowki zrobilem kilka zdjęć

v6

zenon 6000k

kuferek i wydech

no i fotka wnętrza troche brudno ale taka pora roku hehe

oceniajcie komentujcie i wogóle czekam na wasze uwagi

Krzyzak - 02-11-2010, 11:26

KRUGER_V6 napisał/a:
zenon 6000k

mam nadzieję, że się nigdy nie spotkamy na drodze

Cezar - 02-11-2010, 11:34

KRUGER_V6, kiere sobie pomaluj bo troche juz wytarta :P :wink:
Rafal_Szczecin - 02-11-2010, 13:38

Krzyzak napisał/a:

nie chcialem tego pisac :twisted:

KRUGER_V6 - 02-11-2010, 17:18

zenony sa ustawione nisko i uwierzcie ze nie raza nawet w nocy. sprawdzane na drodze ale juz ida do mnie zarniki 5000k zeby nie byly tak niebieskie. Ja poprostu nie lubie jezdzic na zwyklych zarowkach kupilem ostatnio philipsy night quide i nie spelnily moich oczekiwan wiec zalozylem zenon ktory mi został po mazdzie i jest super. zreszta kto jezdzil z ksenonem w nocy to wie o czym mowie. pozdrawiam sceptyków :biggrin:
KRUGER_V6 - 02-11-2010, 17:19

Cezar napisał/a:
KRUGER_V6, kiere sobie pomaluj bo troche juz wytarta :P :wink:

tylko czym ja pomalowac macie jakies sprawdzone srodki? Ja myslalem ze tylko obszycie wchodzi w grę?

Cezar - 02-11-2010, 17:22

KRUGER_V6 napisał/a:
tylko czym ja pomalowac macie jakies sprawdzone srodki?

Renoskor - znajdziesz na allegro :wink:

Hugo - 02-11-2010, 17:26

Witam byłego posiadacza Mazdy (całkiem jak ja :wink: ). Wnętrze piękne, zenon zdecydowanie zbyt niebieski.
KRUGER_V6 - 02-11-2010, 19:45

Cezar napisał/a:
KRUGER_V6 napisał/a:
tylko czym ja pomalowac macie jakies sprawdzone srodki?

Renoskor - znajdziesz na allegro :wink:

renoskór zamowiony czekam na listonosza 2 kolory czarny i kosc słoniowa

SiM - 02-11-2010, 22:19

Krzyzak napisał/a:

x3
żarniki bez soczewki kształtującej snop światła nie mają bytu.
wiem że fajnie się jaździ na mocniejszym świetle ale nie wyobrażam sobie że wszyscy jeżdżą na długich albo z halogenami offroad'owymi na dachu. pomyśl o innych na drodze

Krzyzak - 03-11-2010, 11:53

KRUGER_V6 napisał/a:
zenony sa ustawione nisko i uwierzcie ze nie raza nawet w nocy

to sobie podjedź pod budynek/auto kombi/garaż i zobacz, że nie ma odcięcia - świecą wszędzie, w górę też
jak wcześniej nie stracisz dowodu, to przy byle kolizji - ZAWSZE będziesz winny, bo masz auto niesprawne technicznie

KRUGER_V6 - 03-11-2010, 13:26

chyba jednak wroce do tych philipsów bo nie chce nikomu krzywdy zrobic, w Mazdzie miałem soczewki o to inaczej wygladało. pozdrawiam wszystkich. Z aktualnosci pomalowałem wycieraczki to odpadał lakier i gril bo mi sie siwy nie podobał. farba jeszcze schnie wiec fotki pożniej.
SiM - 03-11-2010, 13:40

aby lakier dobrze się trzymał wycieraczek muszą być na prawdę dobrze zmatowione. Polecam piaskarkę i bardzo drobny piasek kwarcowy.
robertdg - 03-11-2010, 15:15

SiM napisał/a:
aby lakier dobrze się trzymał wycieraczek muszą być na prawdę dobrze zmatowione. Polecam piaskarkę i bardzo drobny piasek kwarcowy.
ja skorzystałem z tradycyjnej metody "hand job" :lol: czyli papierek ścierny w ręke i tarcie ;-)

ponad 1.5 roku się trzyma i nic nie dzieje, poresztą to co koroduje, to stop "dural", więc czyści się go chwila moment.

KRUGER_V6 - 03-11-2010, 21:29

no mi wlasnie tylko kawalem na aluminium odeszlo wiec doraznie matowym sprajem. zobaczymy po zimie jak wytrzyma jak nie to zrobie porzadnie. ale mysle ze wytrzyma