To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[07-XX]Lancer CYxA Techniczne - Które ASO (mazowieckie i okolice)?

skostrze - 01-10-2010, 17:15

Witam, a ktoś ma doświadczenia w Japan Motors Trasa Toruńska róg Krasnobrodzkiej. Tam kupiłem samochód i poza bardzo nie doświadczonym sprzedawcą który naopowiadał mi głupot przy odbiorze samochodu, większych problemów nie miałem. W serwisie byłem tylko raz na nie wymaganej wymianie oleju po tzw. dotarciu.
banzajek - 18-10-2010, 21:53

Co do Mit-Caru to niestety tez musze przyznac ze obsluga tam jest zenujaca.

Kolejny misiek kupiony u nich ... i kolejny spartolony alarm. Malo tego, w Evo zamontowalem od razu TurboTimer i niestety - sprawa ich znacznie przerosla (pomijam to ze policzyli jak za zboze ,ale po jakiego grzyba oferuja montaz czegos skoro nie maja o tym zielonego pojecia - pan z ich zewnetrznej firmy probowal to wystroic 4 razy az zirytowany pojechalem do AutoGT gdzie znaja sie na robocie). Obsluga generalnie tez nie jest wyjatkowo ogarnieta tam.

Z AutoGT mam duzo lepsze wspomnienia i duzo chetniej do nich jezdze (nie tylko z usterkami czy przegladami,ale po prostu wpasc - pogadac z obsluga. Zawsze zaproponuja jakas kawke i jesli nie ma innych klientow i nadmiaru pracy to chetnie poplotkuja). Generalnie jeszcze nie spotkalem sie z tym zeby mnie tam na czymkolwiek oszukali, lub zle wykonali. Ceny - jak na ASO to moim zdaniem sa uczciwe. Nie robia tez zadnych problemow jesli przywieziesz wlasne czesci. Moim zdaniem najlepsze ASO w okolicy.

ps. Nie , nie jestem pracownikiem AutoGT ;D Po prostu zadowolonym klientem.

Luk - 18-10-2010, 22:54

banzajek napisał/a:
... i kolejny spartolony alarm. Malo tego, w Evo zamontowalem od razu TurboTimer i niestety - sprawa ich znacznie przerosla (pomijam to ze policzyli jak za zboze ,ale po jakiego grzyba oferuja montaz czegos skoro nie maja o tym zielonego pojecia - pan z ich zewnetrznej firmy probowal to wystroic 4 razy

No rzeczywiście, jeżeli do serwisu mechanicznego (ich własnego) nie mam zastrzeżeń, to jednak powinni głęboko się zastanowić nad współpracą z panami od alarmów... :) Aż mi się wierzyć nie chce, że podjęli się montażu TurboTimera, bo wydawało mi się, że ich wiedza kończy się na montażu standardowych alarmów, a i to nie do końca... :D

Kamilosso - 19-10-2010, 03:48

Ja kupilem fure w auto gt i rowniez jestem zadowolony z obslugi i maja podejscie noramalne jak czlowiek do czlowieka narazie pierwszy duzy przeglad przede mna ale ludzie w Auto GT sa ok.

a po za tym ladny kolor tego EVO (mam taki sam heheh:p kolor sie znaczy :D )

pozdro

sla - 24-10-2010, 00:24

Z Mitcar, zrezygnowałem właśnie przez panów od alarmu, nie potrafili naprawić to co zamontowali i odesłali do importera. Wyjątkowi partacze, jeżeli są to ci sami. W/g mnie Auto-GT przesadza co nieco z cenami. Ja najchętniej serwisowałem w Auto-Test. Daleko ale najmniej miałem zastrzeżeń.