To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander II GEN Techniczne - skrzypiąca deska

michu300 - 13-10-2010, 16:02

janekzpolic napisał/a:
jak to??? no nie róbcie sobie jaj że samochód sprzedawany w 21 wieku za ponad stówkę nie ma podświetlania przycisków????

[ Dodano: 13-10-2010, 16:00 ]
janekzpolic napisał/a:
jak to??? no nie róbcie sobie jaj że samochód sprzedawany w 21 wieku za ponad stówkę nie ma podświetlania przycisków????

tak przy okazji się zapytam czy u was też jak się zablokuje szyby to nie otwiera się również pasażera z przodu :shock: :shock:

Tu bym się nie czepiał. W Nissanie też tak miałem.

dab - 13-10-2010, 18:45

michu300 napisał/a:
janekzpolic napisał/a:

[ Dodano: 13-10-2010, 16:00 ]
janekzpolic napisał/a:

tak przy okazji się zapytam czy u was też jak się zablokuje szyby to nie otwiera się również pasażera z przodu :shock: :shock:

Tu bym się nie czepiał. W Nissanie też tak miałem.

a ja bym sie czepial bo w cywilizowanych autach blokada szyb dotyczy wylacznie tych z tylu...jaki jest sens blokady szyby dla doroslego (przewaznie) pasazera siedzacego z przodu...zaden...bo to bez sensu :doubt:
a to ze w nissanie tez tak miales to akurat, sorki, ale zaden argument 8)

janekzpolic - 13-10-2010, 19:58

bo nyssan to też ekstra japończyk
michu300 - 14-10-2010, 09:02

dab napisał/a:
a ja bym sie czepial bo w cywilizowanych autach blokada szyb dotyczy wylacznie tych z tylu...jaki jest sens blokady szyby dla doroslego (przewaznie) pasazera siedzacego z przodu...zaden...bo to bez sensu :doubt:
a to ze w nissanie tez tak miales to akurat, sorki, ale zaden argument 8)

W pewnym sensie jest, bo przecież o tym, które okna mają się blokować decydują inżynierowie, a nie księgowi. Myślę, że to nie ma żadnego wpływu na koszt produkcji (w przeciwieństwie do podświetlenia przycisków). Podejrzewam, że w większości japończyków tak jest, chociaż nie mam pojęcia dlaczego... :shock: Co kraj to obyczaj.

janekzpolic napisał/a:
bo nyssan to też ekstra japończyk

Ale klima chodziła bez zarzutu :P