Outlander II GEN Techniczne - skrzypiąca deska
michu300 - 13-10-2010, 16:02
janekzpolic napisał/a: | jak to??? no nie róbcie sobie jaj że samochód sprzedawany w 21 wieku za ponad stówkę nie ma podświetlania przycisków????
[ Dodano: 13-10-2010, 16:00 ]
janekzpolic napisał/a: | jak to??? no nie róbcie sobie jaj że samochód sprzedawany w 21 wieku za ponad stówkę nie ma podświetlania przycisków???? |
tak przy okazji się zapytam czy u was też jak się zablokuje szyby to nie otwiera się również pasażera z przodu |
Tu bym się nie czepiał. W Nissanie też tak miałem.
dab - 13-10-2010, 18:45
michu300 napisał/a: | janekzpolic napisał/a: | jak to??? no nie róbcie sobie jaj że samochód sprzedawany w 21 wieku za ponad stówkę nie ma podświetlania przycisków????
[ Dodano: 13-10-2010, 16:00 ]
janekzpolic napisał/a: | jak to??? no nie róbcie sobie jaj że samochód sprzedawany w 21 wieku za ponad stówkę nie ma podświetlania przycisków???? |
tak przy okazji się zapytam czy u was też jak się zablokuje szyby to nie otwiera się również pasażera z przodu |
Tu bym się nie czepiał. W Nissanie też tak miałem. |
a ja bym sie czepial bo w cywilizowanych autach blokada szyb dotyczy wylacznie tych z tylu...jaki jest sens blokady szyby dla doroslego (przewaznie) pasazera siedzacego z przodu...zaden...bo to bez sensu
a to ze w nissanie tez tak miales to akurat, sorki, ale zaden argument
janekzpolic - 13-10-2010, 19:58
bo nyssan to też ekstra japończyk
michu300 - 14-10-2010, 09:02
dab napisał/a: | a ja bym sie czepial bo w cywilizowanych autach blokada szyb dotyczy wylacznie tych z tylu...jaki jest sens blokady szyby dla doroslego (przewaznie) pasazera siedzacego z przodu...zaden...bo to bez sensu
a to ze w nissanie tez tak miales to akurat, sorki, ale zaden argument |
W pewnym sensie jest, bo przecież o tym, które okna mają się blokować decydują inżynierowie, a nie księgowi. Myślę, że to nie ma żadnego wpływu na koszt produkcji (w przeciwieństwie do podświetlenia przycisków). Podejrzewam, że w większości japończyków tak jest, chociaż nie mam pojęcia dlaczego... Co kraj to obyczaj.
janekzpolic napisał/a: | bo nyssan to też ekstra japończyk |
Ale klima chodziła bez zarzutu
|
|
|