To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - Suzuki Kizashi - nowy konkurent na rynku

krzychu - 04-11-2010, 22:19

Paweł_BB napisał/a:
gulgulq napisał/a:
no za ta kasę to wolałbym jednak subaru legacy :)

A ja Evo :D

Jedynie na RA by starczyło który wyleciał z oferty przez ekologów :?

E tam nawet to wygląda. W każdym razie jak wychodziła Q5 to żartowano że inżynierowie skserowali projekt Q7 w skali 80%. Tutaj po prostu wzięli SX4 i przeskalowali na długość i wysokość. Trochę naciągnęli tył i jest.

Jackie - 05-11-2010, 21:55

Samochód fajny ale przy tej cenie nie ma szans na rynku, szczególnie, że sportem nie grzeszy. Porównanie cen Hondy do Suzi mija się z celem - te marki są diametralnie inaczej pozycjonowane i nie prędko Suzuki wyjdzie z butów taniego japończyka (choćby i tanie nie było ;) ) Jako żywo mam przed oczyma VW Phaetona - rewelacyjny samochód, który przegrał znaczkiem ;)
Pozdrawiam

koszmarek - 05-11-2010, 22:14

za taką kasę z salonu Evo się da wyjechać? U nas stoi ta piękność(evolucja), ale kosztuje 179tysi...
Paweł_BB - 06-11-2010, 06:47

koszmarek napisał/a:
za taką kasę z salonu Evo się da wyjechać? U nas stoi ta piękność(evolucja), ale kosztuje 179tysi...

Miałem na myśli małą używkę za te 120-130 tysiaków :wink:

robertdg - 06-11-2010, 08:53

Jackie napisał/a:
Jako żywo mam przed oczyma VW Phaetona - rewelacyjny samochód, który przegrał znaczkiem ;)
Tak wystarczyły cztery kólka na grilu i promocja w "Transporter3" :lol:

Nie zmienia to jednak faktu, że Suzi robi coraz ciekawsze/przykuwające uwagę auta, może ideałem z wyglądu nie jest, zalatuje zlepkiem róznych marek (ale popatrzcie na auta innych koncernów, bardziej tych europejskich), to coś w sobie ma :-)