Małopolskie - Spotkanie małopolskich MM w Krakowie. - 21.11.2010 g. 19.oo
Adaho_krak - 22-11-2010, 22:47
Marcin-Krak napisał/a: | No to widzę, że frekwencja była powalająca |
Byłem sam, troszkę smutno że 548 do których wysłałem dwa e-mail'e (dwa tygodnie przed a drugi trzy dni przed spotem) mnie olały. Spoty organizuje tylko dla Was, ale skoro nikt nie potrafi zorganizować sobie choćby godzinki w miesiącu to nie wiem czy jest sens abym się wam narzucał.
Jeśli ktoś chciałby uczestniczyć w spotach proszę niech założy temat odnośnie terminu następnego spotkania, jeśli się zbierze grupa min. 10 osób ( z czego i tak 5 nie przyjedzie ) to pomyślimy o następnym spocie.
Czekam na konkretne propozycje z datą i miejscem jakie Wam odpowiada i niech mnie ktoś przekona, że spoty są potrzebne.
mkm - 26-11-2010, 14:49
Cisza w temacie, widać, że wyrzuty sumienia olbrzymie.
Ja proponuję potraktować tą sytuację jako „wypadek przy pracy” i nic nie zmieniać.
Podobne „wypadki” już się zdarzały, mimo to spotykamy się nadal.
Jeżeli jest sporo osób które chcą się spotkać w innym terminie można po raz kolejny to przedyskutować, lecz podejrzewam, że gdyby był inny termin „wypadki” także by się zdarzały.
sveno - 26-11-2010, 17:49
no dosyć głupio wyszło ja odrazu zaznaczam, że jestem jak najbardziej chetny na takie spoty, tylko zedwa weekendy w miesiscu musze przepracowac i nie zawsze z góry wiem które to weekendy (zazwyczaj co drugi, ale to nie jest regułą) no i pracuje do 22 wiec lipa, ale jak mam wolne to nie ma mocnych zeby mnie nie było.
Marcin-Krak - 26-11-2010, 20:33
Ja tam jak zawsze zgłaszam swą osobę o ile tylko mogę
Jackall - 26-11-2010, 21:35
mkm napisał/a: | Cisza w temacie, widać, że wyrzuty sumienia olbrzymie. |
Myślę, że każdemu albo chociaż części (tych którzy przyjeżdżają na spoty) jest głupio że tak wyszło. Chciałem jeszcze raz przeprosić Adama że nawet nie zadzwoniłem żeby powiedzieć że mnie nie będzie...
A co do spotów to też jestem za tym żeby niczego nie zmieniać, choć jak już mówiłem zawsze idę do pracy w nocy z nd na pn na 2.00 i z tego powodu pasowałby mi inny dzień lub wcześniejsza godzina ale rozumiem też że było to już dyskutowane i wtedy najwięcej osób ma czas.
Moja ewentualna propozycja była by taka że np. gdy chętnych na spota (zadeklarowanych) będzie mniej niż 5 osób to przekładamy go o tydzień, chociaż to ryzykowna wersja bo możemy tak ciągle przekładać
Dziwi mnie natomiast fakt, że skoro Adam wysyła powiadomienia do ponad 500 osób, na spocie najwięcej widziałem max chyba 20, ale musimy też zrozumieć że jeżeli ktoś mieszka np w Tarnowie, Wadowicach czy Zakopanem to nie przyjedzie specjalnie 50 czy 100km na 2h do Krk. Nie zmienia to jednak faktu ze jest chyba więcej MM w Krakowie niż te wspomniane 20 osób.[/b]
sieegurd - 26-11-2010, 21:53
Jackall napisał/a: | Myślę, że każdemu albo chociaż części (tych którzy przyjeżdżają na spoty) jest głupio że tak wyszło. |
Byliśmy z żoną tylko na jednym spocie, ale bardzo miło go wspominamy - tej pamiętnej niedzieli zaczęła się powódź I co miesiąc sobie obiecuję, że wpadniemy na Klasztorną, ale póki co nasze Maleństwo nie bardzo ma ochotę Mam nadzieję, że jeszcze trochę i wpadniemy w odwiedziny
Jackall - 26-11-2010, 22:06
sieegurd napisał/a: | póki co nasze Maleństwo nie bardzo ma ochotę Mam nadzieję, że jeszcze trochę i wpadniemy w odwiedziny |
Z takiego samego powodu przyjeżdżam sam
sieegurd - 27-11-2010, 11:17
Jackall napisał/a: | sieegurd napisał/a: | póki co nasze Maleństwo nie bardzo ma ochotę Mam nadzieję, że jeszcze trochę i wpadniemy w odwiedziny |
Z takiego samego powodu przyjeżdżam sam |
A mi jakoś łyso samemu jeździć Mamy taki układ, że razem robimy wypady, alebo wcale Taki rodzinny dil Chociaż może dostanę kiedyś przepustkę
HouseM - 27-11-2010, 14:15
Adaho_krak napisał/a: | troszkę smutno że 548 do których wysłałem dwa e-mail'e (dwa tygodnie przed a drugi trzy dni przed spotem) |
Adaho czemu ja nigdy nie dostaje żadnego maila od Ciebie ?
Aga - 27-11-2010, 19:31
HouseM napisał/a: | Adaho_krak napisał/a: | troszkę smutno że 548 do których wysłałem dwa e-mail'e (dwa tygodnie przed a drugi trzy dni przed spotem) |
Adaho czemu ja nigdy nie dostaje żadnego maila od Ciebie ? |
pewnie dlatego, że nie należysz do grupy małopolskiej
co za niedopatrzenie!
Jackall - 27-11-2010, 20:36
sieegurd napisał/a: | Chociaż może dostanę kiedyś przepustkę |
Ja dostaje przepustki tylko na spoty
Adaho_krak - 28-11-2010, 10:27
HouseM napisał/a: | Adaho czemu ja nigdy nie dostaje żadnego maila od Ciebie ? |
Teraz już będziesz dostawał. Nie wiem dlaczego nie byłeś w grupie małopolskiej
Najprawdopodobniej
Aga napisał/a: | niedopatrzenie! |
CO do spotów moim zdaniem tłumaczą się winni, jak ktoś chce to przyjeżdża.
Ja też mam rodzinę 2 letnie bliźnięta, starszą córkę w trudnym wieku i zakichane niedziele w pracy. Deklaracja jest to się pokazuje, jeśli nikt by się nie wpisał na listę lub chociaż o 19 napisał że jednak nie przyjedzie to ja też po 10 godzinach pracy bym się nie wybierał.
Generalnie tłumaczą się winni - godzina w miesiącu to naprawdę nie tak wiele.
Uważam że jak ktoś chce to przyjedzie, ja nikogo nie zmuszam, generalnie mam to w miejscu gdzie na dole kończą się plecy, szkoda tylko mojego zmarnowanego wieczoru na herbatce we własnym towarzystwie.
Z mojej strony koniec tematu, następny spot tak jak ustaliliśmy na przedostatnim 19 grudnia, powiadomienia wyśle wcześniej jak zwykle, temat ze spotem pojawi się jak zwykle około dwóch tygodni przed.
POZDRAWIAM
|
|
|