To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Proszę Pańśtwa, oto Miś! Galant konkretniej.

Tomek - 12-07-2011, 23:38

Mr V napisał/a:
Zrobić ramkę na trzecie światło stopu,

może lepiej kupic
jak znajdziesz to pewnie grosze

Mr V napisał/a:
Pomalować szczęki hamulcowe

zaciski ?

Mr V napisał/a:
przy okazji odrdzewić

oddaj do piaskowania

Mr V napisał/a:

Wymienić jedna lampę, bo jedna jest nowa a druga stara i co za tym idzie różnią się nieco od siebie.

może polerka rozwiaze problem

KaWu - 12-07-2011, 23:38

Mr V napisał/a:
Pomalować szczęki hamulcowe na jakiś kolor i przy okazji odrdzewić

Jaki sens malowac szczeki :?: Po 1 ich nie widac a po 2 po okladzinach chcesz malowac :?: :twisted:

Mr V - 13-07-2011, 00:11

tomek84 napisał/a:

może lepiej kupic
jak znajdziesz to pewnie grosze

ciężko, bo to nie jest firmowe. Poza tym, lubię robic takie drobiazgi :)

tomek84 napisał/a:

zaciski ?
oddaj do piaskowania

Właśnie, zaciski ;) Mam piaskarkę, sam to zrobie :D

tomek84 napisał/a:

może polerka rozwiaze problem

Niestety, lampa już zmatowiała od środka. Nówkę mam, leży w pudełku, więc czemu nie wymienić ?

Cytat:
Jaki sens malowac szczeki ? Po 1 ich nie widac a po 2 po okladzinach chcesz malowac?

Miało być zaciski, j/w
i tu wyprzedam kolejny post, wiem, że zacisków też u mnie nie widac, ale jestem na kupnie ładnych alusów na lato, więc widok zardzewiałych zacisków i bębnów z tyłu nie komponuje się z felgami ;)

Tomek - 13-07-2011, 09:38

Mr V napisał/a:

nice
świadczysz koleżeńskie usługi piaskowania?
bo byłbym zainteresowany paroma elementami w jakiejs nieokreslonej przyszlosci

Mr V napisał/a:
Nówkę mam, leży w pudełku, więc czemu nie wymienić ?

jak masz, to jasne

Mr V - 13-07-2011, 10:11

tomek84 napisał/a:
Mr V napisał/a:

nice
świadczysz koleżeńskie usługi piaskowania?
bo byłbym zainteresowany paroma elementami w jakiejs nieokreslonej przyszlosci

Mr V napisał/a:
Nówkę mam, leży w pudełku, więc czemu nie wymienić ?

jak masz, to jasne

o ile któraś z piaskarek nadal działa, to myśle, że coś sie załatwi ;) ogólnie sprawa wygląda tak, że mój tatuś kiedyś robił jako mechanik z kolegą swoim w jego warsztacie. Przychodziłem tam jako mały brzdąc przez co mnie wszyscy znają :) Ten kolega taty dostał cały sprzęt do warsztatu z niemiec od rodziców (podnośniki, dźwigi, piaskarki itp) i jak sie do niego uśmiechne to zawsze mi pomaga albo pozwala z czegoś skorzystać. Dodatkowo obok niego jest następny warsztat (blacharz), o którego teraz wynajmujemy szopę, żeby mieć gdzie robić swoje samochody.

Tak więc, koniec końców, mam super mechanika od silników i elektryki obok siebie, blacharza na tej samej posesji a mój tata to lakiernik z zamiłowania :D Aha, jeszcze lakiernik, który robił w krężlu też do nas przyjeżdza :D

wojzi - 21-07-2011, 23:58

No piękny ten Twój Misiek. Niech już jeździ i się nie psuje. I na spota jak już bedziesz musisz nim przyjechać.
Mr V - 28-07-2011, 14:09

Żałoba narodowa !
Jakiś kretyn Skasował mi prawe drzwi przód i tył + lusterko... Nie wiem jak on to zrobił. Oczywiście koleś się rozpłynął w powietrzu. Wszystko stało się jak byłem na wakacjach... Wrrr... rozpoczynam śledztwo chyba.

Lechfan - 02-08-2011, 11:51

Nieładnie... Też ostatnio babka wjechała we mnie na parkingu i uciekła :evil:

Pochwal się jakąś fotką..

Mr V - 02-08-2011, 23:57

Tylko wyglądało groźnie. Drzwi się tylko wklęsły ( hehe jednak blacha z 89 to porządna rzecz ) i równie łatwo je było wypchać na zewnątrz. Drzwi na szczęście ochronił lakier bezbarwny i całe szramy od zderzaka zeszły pod pastą polerską. Lusterko około 100zł na allegorszu więc nie jest tragicznie.

Co nie zmienia faktu, że niespodziankę po wakacjach miałem super.

hubialan - 14-03-2013, 21:45

Białasek :D mmmmmmmm

Szkoda, że mojego już nie ma :(

pawelauto - 19-03-2013, 12:34
Temat postu: białasek
ja jednak jestem przeciwko białaskom , jakoś nie mogę przekonać się do tego koloru auta, jakie by piękne nie było :-)
wojzi - 20-03-2013, 03:47

pawelauto napisał/a:
ja jednak jestem przeciwko białaskom , jakoś nie mogę przekonać się do tego koloru auta, jakie by piękne nie było

Się nie znasz. Jakbyś zobaczył auto MrV na żywo to byś się przekonał, że białe auto może się prezentować naprawdę świetnie.