Nasze Miśki - Proszę Pańśtwa, oto Miś! Galant konkretniej.
Tomek - 12-07-2011, 23:38
Mr V napisał/a: | Zrobić ramkę na trzecie światło stopu, |
może lepiej kupic
jak znajdziesz to pewnie grosze
Mr V napisał/a: | Pomalować szczęki hamulcowe |
zaciski ?
Mr V napisał/a: | przy okazji odrdzewić |
oddaj do piaskowania
Mr V napisał/a: |
Wymienić jedna lampę, bo jedna jest nowa a druga stara i co za tym idzie różnią się nieco od siebie. |
może polerka rozwiaze problem
KaWu - 12-07-2011, 23:38
Mr V napisał/a: | Pomalować szczęki hamulcowe na jakiś kolor i przy okazji odrdzewić |
Jaki sens malowac szczeki Po 1 ich nie widac a po 2 po okladzinach chcesz malowac
Mr V - 13-07-2011, 00:11
tomek84 napisał/a: |
może lepiej kupic
jak znajdziesz to pewnie grosze
|
ciężko, bo to nie jest firmowe. Poza tym, lubię robic takie drobiazgi
zaciski ?
oddaj do piaskowania
|
Właśnie, zaciski Mam piaskarkę, sam to zrobie
może polerka rozwiaze problem |
Niestety, lampa już zmatowiała od środka. Nówkę mam, leży w pudełku, więc czemu nie wymienić ?
Cytat: | Jaki sens malowac szczeki ? Po 1 ich nie widac a po 2 po okladzinach chcesz malowac? |
Miało być zaciski, j/w
i tu wyprzedam kolejny post, wiem, że zacisków też u mnie nie widac, ale jestem na kupnie ładnych alusów na lato, więc widok zardzewiałych zacisków i bębnów z tyłu nie komponuje się z felgami
Tomek - 13-07-2011, 09:38
Mr V napisał/a: | Właśnie, zaciski Mam piaskarkę, sam to zrobie |
nice
świadczysz koleżeńskie usługi piaskowania?
bo byłbym zainteresowany paroma elementami w jakiejs nieokreslonej przyszlosci
Mr V napisał/a: | Nówkę mam, leży w pudełku, więc czemu nie wymienić ?
|
jak masz, to jasne
Mr V - 13-07-2011, 10:11
tomek84 napisał/a: | Mr V napisał/a: | Właśnie, zaciski Mam piaskarkę, sam to zrobie |
nice
świadczysz koleżeńskie usługi piaskowania?
bo byłbym zainteresowany paroma elementami w jakiejs nieokreslonej przyszlosci
Mr V napisał/a: | Nówkę mam, leży w pudełku, więc czemu nie wymienić ?
|
jak masz, to jasne |
o ile któraś z piaskarek nadal działa, to myśle, że coś sie załatwi ogólnie sprawa wygląda tak, że mój tatuś kiedyś robił jako mechanik z kolegą swoim w jego warsztacie. Przychodziłem tam jako mały brzdąc przez co mnie wszyscy znają Ten kolega taty dostał cały sprzęt do warsztatu z niemiec od rodziców (podnośniki, dźwigi, piaskarki itp) i jak sie do niego uśmiechne to zawsze mi pomaga albo pozwala z czegoś skorzystać. Dodatkowo obok niego jest następny warsztat (blacharz), o którego teraz wynajmujemy szopę, żeby mieć gdzie robić swoje samochody.
Tak więc, koniec końców, mam super mechanika od silników i elektryki obok siebie, blacharza na tej samej posesji a mój tata to lakiernik z zamiłowania Aha, jeszcze lakiernik, który robił w krężlu też do nas przyjeżdza
wojzi - 21-07-2011, 23:58
No piękny ten Twój Misiek. Niech już jeździ i się nie psuje. I na spota jak już bedziesz musisz nim przyjechać.
Mr V - 28-07-2011, 14:09
Żałoba narodowa !
Jakiś kretyn Skasował mi prawe drzwi przód i tył + lusterko... Nie wiem jak on to zrobił. Oczywiście koleś się rozpłynął w powietrzu. Wszystko stało się jak byłem na wakacjach... Wrrr... rozpoczynam śledztwo chyba.
Lechfan - 02-08-2011, 11:51
Nieładnie... Też ostatnio babka wjechała we mnie na parkingu i uciekła
Pochwal się jakąś fotką..
Mr V - 02-08-2011, 23:57
Tylko wyglądało groźnie. Drzwi się tylko wklęsły ( hehe jednak blacha z 89 to porządna rzecz ) i równie łatwo je było wypchać na zewnątrz. Drzwi na szczęście ochronił lakier bezbarwny i całe szramy od zderzaka zeszły pod pastą polerską. Lusterko około 100zł na allegorszu więc nie jest tragicznie.
Co nie zmienia faktu, że niespodziankę po wakacjach miałem super.
hubialan - 14-03-2013, 21:45
Białasek mmmmmmmm
Szkoda, że mojego już nie ma
pawelauto - 19-03-2013, 12:34 Temat postu: białasek ja jednak jestem przeciwko białaskom , jakoś nie mogę przekonać się do tego koloru auta, jakie by piękne nie było
wojzi - 20-03-2013, 03:47
pawelauto napisał/a: | ja jednak jestem przeciwko białaskom , jakoś nie mogę przekonać się do tego koloru auta, jakie by piękne nie było |
Się nie znasz. Jakbyś zobaczył auto MrV na żywo to byś się przekonał, że białe auto może się prezentować naprawdę świetnie.
|
|
|