To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Wypadek mojej zony :(

TNT - 22-10-2006, 13:16

Wielkie dzieki Mitsumaniaki. Dzis zona nabiera kolorkow to znaczy wylaza siniaki i pojawil sie makijarz permanentny. Jutro jedziemy po kolnierz usztywniajacy z prawdziwego zdarzenia bo teraz jest z waty i bandazu.
Hubeeert - 22-10-2006, 13:25

TNT, mam nadzieję że najlepsza z żon będzie teraz pamiętała żeby pasy zapinać...

Wspólczuję. Bardzo.

3majcie się.

Rafal_Szczecin - 22-10-2006, 15:17

Jacek jak by byl jakis problem z kolnierzem itp to daj znac, ciotka gdzies w domu ma kolnierz, to jak cos to Ci wysle .
Anonymous - 22-10-2006, 15:52
Temat postu: Re: Wypadek mojej zony :(
Współczuję Wam wszystkim; dobrze że - jak na to wygląda - sprawa dobrze się skończy.
Ale
TNT napisał/a:
ma zaledwie 5 lat ... i mowila ratownikowi ze jej nic nie dolega
Sprawdźcie to dobrze, bo szkoda żeby za jakiś czas coś nagle wylazło.
TNT - 22-10-2006, 20:28

Aga z Wiktoria wszystkim serdecznie dziekuja za slowa otuchy i wsparcia. Ja w swoim imieniu rowniez. Zawsze wiedzialem ze mozna na was liczyc. Dziekuje za wszystko.
TNT - 22-10-2006, 22:06

Jak wiadac pasy sa wazne teraz nawet na krotkie dystanse miedzy kolejnymi szpitalami zapina ja zreszta tez a corka krzyczy jak tylko wsiadzie i sama zapina sie w foteliku. Co do adrenalinki to opada i zaczyna wszystko bolec. Tydzien ciemnych okularow jak nic 8)
igi - 23-10-2006, 08:44

Jacenty pamiętaj to co mówiłem Ci przez telefon że jak czegoś będziesz potrzebować to dzwoń a pomożemy.

Adze zrób wszystkie badania bo to nie żarty z jej wcześniejszymi problemami z kręgosłupem

Dbaj o Age i Wiki niech szybciutko wracają do siebie.
Moominek napisał/a:
Na Twoim miejscu żonie udzieliłbym słownego upomnienia za nie zapinanie pasów!
TNT napisał/a:
Tydzien ciemnych okularow jak nic 8)

No to chyba już "powiedział" jej parę słów :wink:

Grześku - 23-10-2006, 09:55

Przykre to co się stało, ważne że na siniakach się skończy.
O wszystkich dwóch kobietach Twojego życia :wink: już wiemy, a jak hania?

Adaho_krak - 23-10-2006, 11:45

TNT, jesteśmy z Tobą i Dziewczynami wszystko bedzie dobrze i nie pisze o służbie zdrowia bo po co jak jest cenzura i mój przekaz nie bedzie adekwatny do tego co czuje :(

TRZYMAJ SIĘ CIEPŁO I BĄDŹ DOBREJ MYŚLI

Efa! - 23-10-2006, 14:34

TNT, bardzo gorąco pozdrów Duracelkę i Wasz Promyczek. Jeśli w jakikolwiek sposób będę mogła pomóc, to z chęcią. Ale mam nadzieję, że zdrowie i święty spokój już wracają do Waszego domu. Trzymajcie się!
Anonymous - 23-10-2006, 14:41

TNT trzymaj się i jesteśmy z wami. :!:
Anonymous - 23-10-2006, 19:43

Pozdrowienia dla dziewczyn. Życze zdrówka
Karwoś - 24-10-2006, 09:22

Wczoraj się dowiedziałem i mam nadzieje że już jest OK

Mam nadzieje że Córcia juz jest troche zdrowsza.

Pozdrawiam i życze szybkiego powrotu do zdrowia.

Hubeeert - 24-10-2006, 12:31

Podzieliłem temat i wywaliłem wszystko nie na temat. Śmietnik zaprasza. Nie mam możliwości dzielenia postów więc sorry ale poleciało wszystko.

Pozdrawiam.

PS.
Bez OT proszę