Komputery, RTV, AGD, Komorki - Nintendo WII
Anonymous - 29-11-2010, 17:15
Cytat: | Ale Move zastępuje Sixaxis/Dual Shock'a |
tia , takie zastepowanie:D
a ten navigation cos nawet nie ma zyroskopu.
krzychu - 29-11-2010, 18:19
deenbe napisał/a: | Cytat: | Ale Move zastępuje Sixaxis/Dual Shock'a |
tia , takie zastepowanie:D |
Czepiasz się
deenbe napisał/a: | a ten navigation cos nawet nie ma zyroskopu. |
no i? W końcu służy do nawigowania.
Silverrr - 29-11-2010, 20:24
Jaki navigation? O so chosi?
krzychu - 29-11-2010, 20:27
Ten po lewej.
Silverrr - 29-11-2010, 21:35
No wiesz... Bardziej łopatologicznie nie mogłeś tego przekazać Ale dzięki! Przynajmniej wiem o co Wam chodziło ^^
Anonymous - 29-11-2010, 22:03
Cytat: | no i? W końcu służy do nawigowania. | no i wii ma, i nie musze kupowac drozszej palki by grac w boks np...
najbardziej wkurzajaca jest kalibracja przy kazdej grze...
fj_mike - 02-12-2010, 17:13
Silverrr napisał/a: | Jaki navigation? O so chosi? |
Jest używany tylko w niektórych grach. Można używać zwykły ale to nie raczej wygodne
Krzyzak - 03-12-2010, 09:55
a to prawda, że do Sony nie ma takiej maty do biegania, tańczenia, skakania itd.? bo do WII jest po 320 zł na Allegro...
ogólnie boję się Sony, bo jak oni coś produkują, to najczęściej niekompatybilne z niczym i potwornie drogie - przykładowo pamięć MemoryStick - pamiętam, jak wszyscy narzekali, że droga i tylko Sony robi... na szczęście spadek sprzedaży wymusił u nich zastosowanie gniazd SD
krzychu - 03-12-2010, 10:15
Krzyzak napisał/a: | a to prawda, że do Sony nie ma takiej maty do biegania, tańczenia, skakania itd.? bo do WII jest po 320 zł na Allegro... |
Nie ma.
Krzyzak napisał/a: | ogólnie boję się Sony, bo jak oni coś produkują, to najczęściej niekompatybilne z niczym i potwornie drogie - przykładowo pamięć MemoryStick - pamiętam, jak wszyscy narzekali, że droga i tylko Sony robi... na szczęście spadek sprzedaży wymusił u nich zastosowanie gniazd SD |
Nie jest prawdą to co mówisz. A MemorySticki były/są dobre. SD chciał rynek to ma a o tym że co druga karta do poróba która nie spełnia podstawowych parametrów zapisu (ważne właśnie w kamerach) to już nikt nie mówi. Ciągle ktoś trafia i mówi że kamera wyświetla "zapis niemożliwy" bo karta ma za słaby zapis a niby dumne napisy SanDisc, Kingston potem okazuje się że kuipna na allegro za 20zł.
Innych tematów z kompatybilnością nie ma.
Silverrr - 03-12-2010, 12:53
Cholera Krzyżak najpierw pisze, że chce coś dla niedzielnego gracza a w miarę czytania postów pojawia się konsola, kontroler, mata... Spory wydatek jak na "granie raz na jakiś czas"
Co do maty - jeszcze nie ma. Ale podejrzewam, że idąc śladem PS2, jak pojawi się jedna to pojawi się multum.
Krzyzak - 03-12-2010, 13:57
krzychu napisał/a: | Innych tematów z kompatybilnością nie ma. |
ha ha - akurat - przykład pierwszy z brzegu kolejnego wymysłu Sony, który się nie przyjął - MicroDisc...
krzychu - 03-12-2010, 14:54
Krzyzak napisał/a: | który się nie przyjął - MicroDisc... |
MiniDisc... Ale to zupełnie co innego to było dla tych co uważają że słyszą więcej niż inni (nazywają siebie audiofile - to Ci od Super Audio CD i tekstów że nawet kabel zasilający za 500zł gra innaczej niż ten za 30zł). W każdym razie HD-DVD nie wymyśliło Sony, a się nie przyjeło... Został zdandard Sony czyli Blu-Ray. Wymieniać mogę dużo i wyjdzie na to że to Sony częściej jest promotorem standardów niż musi z nich rezygnować. Raz się wstrzlą innym razem nie.
Anonymous - 03-12-2010, 16:36
a betamax?
krzychu - 03-12-2010, 17:05
deenbe napisał/a: | a betamax? |
A co to ? To chyba nie moja lata
fj_mike - 03-12-2010, 17:07
krzychu napisał/a: | A co to ? Ja młody jestem |
http://pl.wikipedia.org/wiki/Betamax
|
|
|