Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Avance2,5V6, 2000r, czarny, sedan, Pabianice
carbon11 - 18-05-2011, 21:11
Ja oglądałem kiedyś to auto osobiście z racji że miałem po drodze do Łodzi.
Powiem tak Derpin dziwę się trochę temu co piszesz oglądałeś to auto bo jeśli nie to dziwię Ci się jeszcze bardziej
Ale do rzeczy faktycznie ideał to nie jest ma kilka mankamentów lekko wgnieciona tylna klapa bagażnika a co za tym idzie szczeliny nie równe ,tylne błotniki malowane jeśli to źle no to jest kolejna wada, przedni pas w lakierze ale nie mogłem się doszukac śladów jakiejś naprawy może na kanale było by coś widać tak czy siak szczeliny z przodu równe.Silnik pracuje równo nie słychać zaworów nie jeździłem z braku czasu więc nie wiem jak skrzynia.Srodek zadbany tylko wymieniona klamka schowka na szarą wygląda to kijowo przyznaję poza tym nie ma braków.
Czemu się jeszcze nie sprzedał? moim zdaniem tiptronic to minus do tego wysokie opłaty + wymiany po kupnie i pewnie nie jeden widział by w nim gaz razem daje to nie małą kwotę .
Nie miałem niestety czasu dokładniej go prześwietlić
Tomek - 18-05-2011, 21:29
carbon11 napisał/a: | moim zdaniem tiptronic to minus |
minus?? wziąłbym z pocałowaniem ręki
Anonymous - 18-05-2011, 22:23
carbon11, dziwnie drugi raz bronisz auta z tych okolic pierwszy to czarne gdi w sedanie. masz z tego jakiś profit ? czy lubisz wpychać ludzi na miny ?
nie muszę oglądać auta żeby od zaufanej osoby znać jego stan, a ta zaufana osoba widziała to auto jeszcze w Niemczech w komisie u turka,
carbon11 napisał/a: | Srodek zadbany tylko wymieniona klamka schowka na szarą wygląda to kijowo przyznaję poza tym nie ma braków. |
w aucie wali papierosami, tego nie wyczułeś ? poprzepalanej tapicerki też nie było ?? auto miało robiony zarówno przód jak i tył, prawdopodobnie malowane było całe.
carbon11 napisał/a: | Czemu się jeszcze nie sprzedał? moim zdaniem tiptronic to minus do tego wysokie opłaty + wymiany po kupnie i pewnie nie jeden widział by w nim gaz razem daje to nie małą kwotę . |
proszę Cię, droższe auta sprzedają się praktycznie od ręki, bez gazu i opłat. to ostatnie zdanie chyba wystarczy żeby samemu dojść do wniosków na temat tej sztuki.
carbon11 - 18-05-2011, 23:15
Ja tu niczego nie bronię napisałem tylko co zauważyłem przy tym aucie i tak Derpin gość płaci za mnie zus
fajnie masz z tą zaufaną osobą też bym tak chciał
nie wyczułem papierosów pranie pewnie czyni cuda.Nie posiadam miernika lakieru więc mogę napisać tak jak Ty prawdopodobnie.
Galant faktycznie długo jest już na sprzedaż co budzi podejrzenia bo w końcu to Avance tym bardziej każdy chętny powinien go dokładnie obejrzeć , a od ręki to się chleb sprzedaje .
Anonymous - 19-05-2011, 02:11
carbon11 napisał/a: | fajnie masz z tą zaufaną osobą też bym tak chciał |
do tej pory źródło nie zawiodło i kilku userów z tego forum cieszy się autami polecanymi przez mnie, a jeżeli zawiedzie chociaż raz to będzie to ostatni raz. Jeżeli wiem, bądź mogę wiedzieć coś na temat danej sztuki to chętnie polecę bądź ostrzegę forumowiczów.
natomiast co do:
carbon11 napisał/a: | niczego nie bronię napisałem tylko co zauważyłem przy tym aucie i tak Derpin gość płaci za mnie zus |
w każdym żarcie jest odrobina prawdy, a jeżeli miałeś na tym aucie profit to czemu by nie polecić, przecież zawsze później może trafić się następna robótka, jakaś polerka czy malowanko... ale tutaj na forum żyjemy tak a nie inaczej, że nie naciągamy bliźnich dla łatwego pieniążka, liczy się zaufanie na które co niektórzy długo pracowali ale równie dobrze można je szybko stracić.
Powiedz koledze żeby wstawił auto w jakiś komis to szybciej się sprzeda jakiemuś "kowalskiemu" zamiast polecać ulepy forumowiczom, a tak 2 tygodnie i jakiś laik nabierze się na spolerowany lakier i obłędny wyraz przodu tego auta, że zaślepiony weźmie go nie zaglądając po maskę.
bo przez takich handlarzy jak ten ludzie potem narzekają że ktoś ich wyrolował, a potem handlarz się na kimś przejedzie i też jest narzekanie jaki to ten naród okropny... więc proszę nie pisz bzdur że ta sztuka jest warta tych pieniążków, za dyche to może by było warto żeby doprowadzić to do jakiegoś stanu i męczyć się z uczuciem że kupiłem ulepa, ale za dyche to nie pójdzie bo już dużo poniżej kosztów które ktoś wsadził w tego ulepa.... ja wiem że w Polsce cieżko sprzedać auto, wiadomo każdy chce żeby 10 latek wyglądał jak z salonu żeby sobie mógł kowalski podstawić pod domem i wkurzać sąsiadów, ale dobre auta sprzedają się szybko nawet za wysokie pieniądze i to bez reklamowania po forach.
BeNeK - 19-05-2011, 09:26
Derpin, To jak masz to zaufane źródło to polecił byś jakiego galanta w rozsądnej cenie
carbon11 - 19-05-2011, 10:23
Derpin napisał/a: |
do tej pory źródło nie zawiodło i kilku userów z tego forum cieszy się autami polecanymi przez mnie |
i co dostałeś z tego działkę ?? zaczynasz mnie obrażać człowieku więc mnie tu nie ucz jak tu na forum żyjemy
Nigdzie nie napisałem że polecam komuś to auto więc czytaj ze zrozumieniem bo się chyba troszkę rozpędziłeś .Gość mieszka 40km ode mnie więc mi kolegów nie przyszywaj nie wiedziałem że jak obejrzę to auto i napisze o tym na forum to tak się przejmiesz ale widocznie masz swoje powody.
Z mojej strony koniec O.T
Tomek - 19-05-2011, 10:32
Derpin - też nie przesadzaj z tym zaufanym źródłem, bo auta w większości mają fajne - fakt
ale był na forum też opisany przypadek, jak sprzedali auto z ukręconym licznikiem o cos koło 120 tys, jesli dobrze pamietam (nie mowie, ze sami krecili)
i bajerke też dobrą mają chłopaki w opisach na allegro, jak to handlarze
a i lampe tylną do kombiaka u mnie kiedys kupowali, wiec auta po lekkich przygodach też biorą
BeNeK - 19-05-2011, 10:41
No i jest dylemat kogo słuchać .... Na pewno każdy z was ma rację po części , i właśnie nie wiem czy wgl się interesować bo może się okazać też że jest w NIE NAJGORSZYM stanie ale również może się okazać RUINĄ .
carbon11 Jak mozesz to napisz mi coś więcej o nim na PW .
może ktoś z was widział tego gala ? http://otomoto.pl/mitsubi...-C18843640.html
pzdr.
fj_mike - 19-05-2011, 11:30
Temat zamykam, zanim zaczniecie się obrażać.
BeNeK, załóż nowy temat.
|
|
|