Forum ogólne - ciemne szyby a policja czeska
mitsu00 - 04-12-2010, 19:12
Lipa napisał/a: | Poza tym, kolega zakładający ten post pytał się o radę, więc mu jej udzieliłem, bez zbędnych wywodów nt legalności/wyglądu itp(pijany nie jest, wie co robi), widać, niektórzy mają kłopot z odpowiadaniem na zadane pytania |
Oj misiek, misiek..... Szkoda gadać, jeździj sobie z szybkami Ukrainian Style i ciesz się że szpanersko wyglądasz na wiosce A odnośnie twojej aluzji co do nieodpowiadania na zadane w wątku pytanie, to radze czytac uważniej..... Mimo wszystko miłego weekendu
Lipa - 04-12-2010, 19:36
mitsu00 napisał/a: | Lipa napisał/a: | Poza tym, kolega zakładający ten post pytał się o radę, więc mu jej udzieliłem, bez zbędnych wywodów nt legalności/wyglądu itp(pijany nie jest, wie co robi), widać, niektórzy mają kłopot z odpowiadaniem na zadane pytania |
Oj misiek, misiek..... Szkoda gadać, jeździj sobie z szybkami Ukrainian Style i ciesz się że szpanersko wyglądasz na wiosce A odnośnie twojej aluzji co do nieodpowiadania na zadane w wątku pytanie, to radze czytac uważniej..... Mimo wszystko miłego weekendu |
A`la Ukrainian style powiadasz... No niech tak będzie, nie byłem u tych "sąsiadów" jeszcze, ale wnioskuję patrząc na profil iż masz bliżej do nich to zapewne wiesz co mówisz.Czy szpanersko wyglądam na wiosce to nie wiem ponieważ mieszkam w mieście, więc trudno mi się ustosunkować do Twojej wypowiedzi, jak mnie oceniają na wiosce
Czytać uważniej powiadasz, aż pojechałeś mi po ambicji , faktycznie jest, zwracam honor oraz w ramach przeprosin za fałszywe oskarżenie stawiam nasze regionalne chwalone przez wielu zarówno z wiosek jak i miast piwko Remus , peace
Mimo wszystko również życzę miłego weekendu, oraz zimnego kapselka na ten zimowy wieczór, a autora postu przepraszam za OT.
robertdg - 04-12-2010, 20:16
krzychu, to jest na podstawie przepisów europejskiej komisji, napisałem to w odniesieniu do potrzeb tego tematu, dla pewności skonsultuj to z google.pl
krzychu - 04-12-2010, 21:05
robertdg napisał/a: | krzychu, to jest na podstawie przepisów europejskiej komisji, napisałem to w odniesieniu do potrzeb tego tematu, dla pewności skonsultuj to z google.pl |
A ja pisałem o tym że nie koniecznie panowie z Niebieskim muszą mieć rację, tylko że ich racja będzie bardziej ichsza niż Twojsza....
[ Dodano: 04-12-2010, 21:06 ]
Lipa napisał/a: |
Gdyby chodziło, o problemy z wyciągnięciem człowieka z pojazdu, to zabronili by całkowicie i czymkolwiek je obklejać, także wg mnie argument spalony.
|
Fabryczne szyby są tak przyciemnione że cokolwiek nakleisz i tak nie spełniają minimalnej przepuszczalności.
Lipa - 04-12-2010, 22:17
krzychu napisał/a: |
Fabryczne szyby są tak przyciemnione że cokolwiek nakleisz i tak nie spełniają minimalnej przepuszczalności. |
Bzdura!
normalną folię "antywłamaniówkę" możesz nakleić, oraz niektóre typy najjaśniejszych foli samochodowych też mieszczą się w tolerancji
Co innego szyby fabrycznie przyciemnione, tam przechodzi na 100% antywłamaniówka a co do najjaśniejszych foli to nie pamiętam, musiałbym zapytać się kolegi który zajmuje się oklejaniem szyb.
Rafal_Szczecin - 04-12-2010, 23:30
Lipa napisał/a: | . Gdyby istniała możliwość montażu tak, by nikomu w drogę nie wchodzić, to już dawno siedziałby w moim miśku. |
poczytaj forum ,to zobaczysz, ze intnieje mozliwosc montazu tak by nikogo nie oslepiac.
eremita - 05-12-2010, 00:04
mitsu00, jak dla mnie twoimi wypowiedziami powinien zainteresować sie moderator!!!
Mieszkasz bliżej Ukrainy to wiesz jaki maja styl.
Obrażać możesz swoich kolegów z podwórka.
Ciekawe czemu w prawej każdej reklamie samochodów masz szyby ciemne!!! pewnie dlatego że gorzej wyglądają
Jak dla mnie temat już się skończył bo dostałem odpowiedź na pytanie!!!
mitsu00 - 05-12-2010, 00:14
eremita napisał/a: | mitsu00, jak dla mnie twoimi wypowiedziami powinien zainteresować sie moderator!!!
Mieszkasz bliżej Ukrainy to wiesz jaki maja styl.
Obrażać możesz swoich kolegów z podwórka.
Ciekawe czemu w prawej każdej reklamie samochodów masz szyby ciemne!!! pewnie dlatego że gorzej wyglądają |
No comment..... Aspekty prawne przyciemniania szyb z przodu zostały ci wnikliwie przedstawione, ale jeśli mimo wszystko uwazasz że prawo jest po to aby je łamać to juz twój problem. Nie zdziw się tylko jesli kiedyś uderzy cię to po kieszeni
Hubeeert - 05-12-2010, 20:56
Hmm.
Przyznam szczerze, że zastanawiałem się co z tym zrobić bo nie jestem pod wrażeniem.
mitsu00 - Zasady pkt 8 z podpunktami dotyczą Cie tak jak innych. 2 pkt.eremita ostrzeżenie przed ostrzeżeniem.
|
|
|