To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - Planowana zmiana miejsca spotkań w KRAKOWIE - PROPOZYCJE !!!

karolgt - 27-10-2006, 23:54

fajnie ze ktos pomyslal o parkingu pod plaza ;) wg mnie to chyba najlepsze miejsce: w sumie jestem tam dosc czesto i chyba jeszcze nigdy (nawet w niedziele) nie widzialem zeby nie bylo gdzie zaparkowac, szczegolnie na samym koncu,zawsze jest pusto, a pozatym, zawsze mozna wyszkoczyc na gore do fantasy park, albo do kina na tokio drift :D w kazdym razie, jest tam wiecej "atrakcji" niz w innych miejscach

aha, no i jeszcze co do zakopianki i zwijania sie pod parking kina, to wydaje mi sie ze czasem moglo by sie udac, ale czasem moglby by byc problemy z ochrona. W plazie jest wyznaczone miejsce na parking strzezony wiec w sumie jesli tylko nie bedziemy do nich podchodzic (a nie bedziemy) to bedzie spokoj ;)

wojmi1 - 03-11-2006, 20:47

karolgt, TO GDZIE BO MOZE WIESNIAKI Z MALOPOLSKI BY TEZ WPADLY?????
Marcin-Krak - 03-11-2006, 21:22

to chyba dogrywka powinna być ?? ;)
niedziela sie w końcu zbliża :D

Adaho_krak - 03-11-2006, 23:02

wojmi1 napisał/a:

Mamy zamiar zorganizowc spota w nowym miejscu i stąd ta ankieta (narazie nikt nie wie gdzie) wyniki wkrótce spot 5.11 napewno się odbędzie a gdzie to bedziemy wiedzieć w niedziele rano
no i oczywiście ZAPRASZAMY :-)

Anonymous - 04-11-2006, 01:15

Jestem za.Obie miejscowki sa dobre :)Co do zakopianki mysle ze jest mniej komercyjna ewentuanie zawsze mozan sie przeniesc do nastepnej z naszej listy heh :)
pozdrawiam
bwr

karolgt - 04-11-2006, 20:28

jeszcze 12 min :D czuje sie jak na aukcji

[ Dodano: 04-11-2006, 20:41 ]
hmm..to co teraz :)

Anonymous - 04-11-2006, 22:01

Prosta sprawa, jedzmy najpierw pod cinema city a jak beda problemy to pod plaze i tye na ten temat co wy na to?
czy po prostu 2 dogrywka?
bwr

karolgt - 04-11-2006, 22:13

wg mnie druga dogrywka, bo cos frekwencja w tej dogrywce byla marna, a tak to jutro kazdy chyba wejdzie na forum sprawdzic gdzie w koncu jedziemy, szybko zaglosuje i bedzie po problemie, a wynik moze niech nie bedzie ukryty, koniec ankiety ~17 (chyba kazdy zdazy dojechac od tej godziny)
Marcin-Krak - 04-11-2006, 22:14

Browar napisał/a:
Prosta sprawa, jedzmy najpierw pod cinema city a jak beda problemy to pod plaze i tye na ten temat co wy na to?
czy po prostu 2 dogrywka?

popieram :)

A poza tym i tu jest Cinema City i tu ;) :mrgreen:

Adaho_krak - 04-11-2006, 22:46

ha ha to teraz karne trzeba :)

Browar napisał/a:
Prosta sprawa, jedzmy najpierw pod cinema city a jak beda problemy to pod plaze i tye na ten temat

Skoro ten temat napisałem podejmę decyzję za wszystkich i podpisze się pod Browrem
Miejsce spotkania CINEMA CITY ZAKPOIANKA data 5.11 godzina 19.00 w razie problemów czekamy do 19:15 i ruszamy pod Plaze

Kto bedzie ??
Ja napewno :P

P.S. Mam nadzieje że Browar z naklejkami :twisted:

Marcin-Krak - 04-11-2006, 23:18

Ja się postaram być - a jak będą naklejki to tym bardziej :D :mrgreen:
karolgt - 04-11-2006, 23:59

ja bede :)
Anonymous - 05-11-2006, 01:48

Heh tez bede na bank, Mario ma dac znac czy wydrukowal nam te naklejki czy nie ,od niego to zalezy czy je bedziemy mieli czy nie :)
Oczywiscie naklejamy wszystko wspolnie, musi byc rytuał hehe :)
pozdrawiam i do swiedania
bwr

P.S Wlasnie sie dowiedzalem ze na dzis nie bedzie naklejek :/, brak folii podobno.W tygodniu beda no a za tydzien w niedziele je na pewno rozdam.Szkoda ale spoko lepiej sie bedzie naklejalo buehe
pozdrawiam i dzis o ktorej 19 pod Cinema na Zalpianskiej o jeszcze jedno nie zpaomijcie pieniazkow 10 zl od lebka :)

pzdrawiam
bwr

Adaho_krak - 06-11-2006, 11:06

Nowe miejsce spotkań to CH Plaza parking podziemny wjeżdzamy wjazdem od strony Al. Pokoju w prawo w lewo i do końca fajne miejsce a ze względu że robi się zimno można skoczyć do Fantasy Park'u na kawkę i w ciepełku pogwarzyć o sprawach klubowych i nie tylko :)
Anonymous - 12-11-2006, 11:23

wojmi1 napisał/a:
To po pierwsze sam jesteś wieśniak.Długo tu niebyłem bo niemiałem czasu,ale jak to przeczytałem to mnie ręce opadły.Po co sie ukrywać ze spotami.MTK spotyka sie od 4 czy tam 5 lat i oni chyba znają więcej miejsc.W Plazie spotykają sie teraz prawie wszystkie kluby z krakowa.Nierozumie was