Małopolskie - Planowana zmiana miejsca spotkań w KRAKOWIE - PROPOZYCJE !!!
karolgt - 27-10-2006, 23:54
fajnie ze ktos pomyslal o parkingu pod plaza wg mnie to chyba najlepsze miejsce: w sumie jestem tam dosc czesto i chyba jeszcze nigdy (nawet w niedziele) nie widzialem zeby nie bylo gdzie zaparkowac, szczegolnie na samym koncu,zawsze jest pusto, a pozatym, zawsze mozna wyszkoczyc na gore do fantasy park, albo do kina na tokio drift w kazdym razie, jest tam wiecej "atrakcji" niz w innych miejscach
aha, no i jeszcze co do zakopianki i zwijania sie pod parking kina, to wydaje mi sie ze czasem moglo by sie udac, ale czasem moglby by byc problemy z ochrona. W plazie jest wyznaczone miejsce na parking strzezony wiec w sumie jesli tylko nie bedziemy do nich podchodzic (a nie bedziemy) to bedzie spokoj
wojmi1 - 03-11-2006, 20:47
karolgt, TO GDZIE BO MOZE WIESNIAKI Z MALOPOLSKI BY TEZ WPADLY?????
Marcin-Krak - 03-11-2006, 21:22
to chyba dogrywka powinna być ??
niedziela sie w końcu zbliża
Adaho_krak - 03-11-2006, 23:02
wojmi1 napisał/a: | karolgt, TO GDZIE BO MOZE WIESNIAKI Z MALOPOLSKI BY TEZ WPADLY????? |
Mamy zamiar zorganizowc spota w nowym miejscu i stąd ta ankieta (narazie nikt nie wie gdzie) wyniki wkrótce spot 5.11 napewno się odbędzie a gdzie to bedziemy wiedzieć w niedziele rano
no i oczywiście ZAPRASZAMY
Anonymous - 04-11-2006, 01:15
Jestem za.Obie miejscowki sa dobre :)Co do zakopianki mysle ze jest mniej komercyjna ewentuanie zawsze mozan sie przeniesc do nastepnej z naszej listy heh
pozdrawiam
bwr
karolgt - 04-11-2006, 20:28
jeszcze 12 min czuje sie jak na aukcji
[ Dodano: 04-11-2006, 20:41 ]
hmm..to co teraz
Anonymous - 04-11-2006, 22:01
Prosta sprawa, jedzmy najpierw pod cinema city a jak beda problemy to pod plaze i tye na ten temat co wy na to?
czy po prostu 2 dogrywka?
bwr
karolgt - 04-11-2006, 22:13
wg mnie druga dogrywka, bo cos frekwencja w tej dogrywce byla marna, a tak to jutro kazdy chyba wejdzie na forum sprawdzic gdzie w koncu jedziemy, szybko zaglosuje i bedzie po problemie, a wynik moze niech nie bedzie ukryty, koniec ankiety ~17 (chyba kazdy zdazy dojechac od tej godziny)
Marcin-Krak - 04-11-2006, 22:14
Browar napisał/a: | Prosta sprawa, jedzmy najpierw pod cinema city a jak beda problemy to pod plaze i tye na ten temat co wy na to?
czy po prostu 2 dogrywka? |
popieram
A poza tym i tu jest Cinema City i tu
Adaho_krak - 04-11-2006, 22:46
ha ha to teraz karne trzeba
Browar napisał/a: | Prosta sprawa, jedzmy najpierw pod cinema city a jak beda problemy to pod plaze i tye na ten temat |
Skoro ten temat napisałem podejmę decyzję za wszystkich i podpisze się pod Browrem
Miejsce spotkania CINEMA CITY ZAKPOIANKA data 5.11 godzina 19.00 w razie problemów czekamy do 19:15 i ruszamy pod Plaze
Kto bedzie ??
Ja napewno
P.S. Mam nadzieje że Browar z naklejkami
Marcin-Krak - 04-11-2006, 23:18
Ja się postaram być - a jak będą naklejki to tym bardziej
karolgt - 04-11-2006, 23:59
ja bede
Anonymous - 05-11-2006, 01:48
Heh tez bede na bank, Mario ma dac znac czy wydrukowal nam te naklejki czy nie ,od niego to zalezy czy je bedziemy mieli czy nie
Oczywiscie naklejamy wszystko wspolnie, musi byc rytuał hehe
pozdrawiam i do swiedania
bwr
P.S Wlasnie sie dowiedzalem ze na dzis nie bedzie naklejek :/, brak folii podobno.W tygodniu beda no a za tydzien w niedziele je na pewno rozdam.Szkoda ale spoko lepiej sie bedzie naklejalo buehe
pozdrawiam i dzis o ktorej 19 pod Cinema na Zalpianskiej o jeszcze jedno nie zpaomijcie pieniazkow 10 zl od lebka
pzdrawiam
bwr
Adaho_krak - 06-11-2006, 11:06
Nowe miejsce spotkań to CH Plaza parking podziemny wjeżdzamy wjazdem od strony Al. Pokoju w prawo w lewo i do końca fajne miejsce a ze względu że robi się zimno można skoczyć do Fantasy Park'u na kawkę i w ciepełku pogwarzyć o sprawach klubowych i nie tylko
Anonymous - 12-11-2006, 11:23
wojmi1 napisał/a: | karolgt, TO GDZIE BO MOZE WIESNIAKI Z MALOPOLSKI BY TEZ WPADLY????? | To po pierwsze sam jesteś wieśniak.Długo tu niebyłem bo niemiałem czasu,ale jak to przeczytałem to mnie ręce opadły.Po co sie ukrywać ze spotami.MTK spotyka sie od 4 czy tam 5 lat i oni chyba znają więcej miejsc.W Plazie spotykają sie teraz prawie wszystkie kluby z krakowa.Nierozumie was
|
|
|