Pajero III - Tylne zawieszenie
gildor - 20-04-2011, 09:19
PiotrKw napisał/a: | Powodzenia , Środek firmy WURTH, którego użyłem, nazywa się : "Rost Off Plus" -odrdzewiacz i dodatkiem organicznych związków molibdenu . Poszło całe opakowanie 300 ml.
Daj znać jaki wynik, trzymam żeby się udało. |
na allegro po 9pln + wysyłka.
PiotrKw - 20-04-2011, 09:24
Kurcze ... poszedłem sprawdzić fakturę , bo kupowałem wczoraj drugi przy okazji zakupów do firmy . Dokładnie 20,92 zł brutto. Czyli z 30 zł przesadziłem.Przepraszam. Z przesyłką pewnie na to samo wyjdzie. A przynajmniej kupuję w sklepie firmowym. Wiesz nie mam do końca przekonania do zakupu chemii z Allegro.
gildor - 20-04-2011, 09:30
PiotrKw napisał/a: | Kurcze ... poszedłem sprawdzić fakturę , bo kupowałem wczoraj drugi przy okazji zakupów do firmy . Dokładnie 20,92 zł brutto. Czyli z 30 zł przesadziłem.Przepraszam. Z przesyłką pewnie na to samo wyjdzie. A przynajmniej kupuję w sklepie firmowym. Wiesz nie mam do końca przekonania do zakupu chemii z Allegro. |
nie nie, właśnie doczytałem. masz plus. 9 kosztuje rost off. rost off plus kosztuje 20. doczytalem na stronie producenta, ze jest roznica. nie wiem czy istotna w omawianym temacie, bo ma dodatkowo lepsze parametry smarne, bo zawiera molibden. ja kupilem bez tego. w koncu chce jedynie rozpuscic ta rdze. a ze spora czesc tych odrdzewiaczy topi gume, dlatego sie zainteresowalem
|
|
|