To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] '98 V6 Gliwice, '99 GDI Lublin, '97 V6 Białystok

Ruski - 28-12-2010, 14:31

Hm, mi sie osobiscie nie podobaja przed-liftingowe wersje, w dodatku w automacie bez tiptronica. Co do tego auta to ze zdjec, nie widac nic podejrzanego... :]

Co do czyszczenia popychaczy gdzies tu byla chyba na forum instrukcja jak to zrobic... ale to musisz poszukac ;)

Pozdr;)

kpawel - 28-12-2010, 16:37

Przypominam, że w przypadku auta sprowadzonego należy doliczyć opłaty związane z rejestracją dla 2.5L i 2.4L może to być koszt około 2500zł oraz koszt ubezpieczenia. Wtedy cena nie jest już taka niska.

Ze sprowadzonych auta, tylko ten z Gliwic jest przygotowany do rejestracji, czyli pozostał koszt tablic i dowodu.

Silnik 2.0L w automacie będzie palił tyle samo co 2.5L V6 w automacie.

Ewelina123 - 30-12-2010, 20:22

witam wszystkich serdecznie:) mam jeszcze jedno autko na oku prosze o opinię! Z góry bardzo dziekuje:* SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU!!!!!

http://moto.allegro.pl/mi...1390957647.html

Parametry
Rok produkcji (1900 - 2100):1997 Przebieg (km):180000 Pojemność silnika (cm3):2500 Moc silnika (KM):135 Skrzynia biegów:Automatyczna Rodzaj paliwa:Benzyna Typ:Kombi Liczba drzwi:4/5 Kolor:Niebieski Stan:Używany Uszkodzony:Nie
Wyposażenie
ABS, Wspomaganie kierownicy, Centralny zamek, Klimatyzacja, Poduszka powietrzna, Elektryczne szyby, Szyberdach, Skórzana tapicerka, Tempomat, Lakier metallic, Alufelgi, Elektryczne lusterka, Immobilizer, Kontrola trakcji,
Informacje dodatkowe
Bezwypadkowy,

Opis
Auto użytkowane przez moich rodziców (starszych ludzi), zadbane, w bardzo dobrym stanie technicznym, garażowane,bardzo wygodne, podgrzewane siedzenia, climatronic, skóra w pięknym odcieniu ecru, eleganckie, dwa komplety kół

fj_mike - 30-12-2010, 20:22

Ewelina123, załóż nowy temat
Jackall - 30-12-2010, 22:45

12345 napisał/a:
Do Jackall: pomarańczowe, oryginalne kierunki przednie i boczne można kupić bez problemu na Allegro. Problemem jest kupić białe. Nie wprowadzaj innych w błąd, najpierw sprawdź a potem informuj.

Po pierwsze to napisałem, że tak mi się wydaje.
Po drugie gdy sam byłem zainteresowany tematem wymiany pomarańczowych kierunków na białe było tylko kilka ogłoszeń w tym żadnego oryginalnego, teraz jest więcej ale nie zamierzam monitorować ilości aukcji, dostępności części i ceny każdego elementu wyposażenia galanta.

Pisząc o ekonomii miałem na myśli nie TYLKO koszty paliwa. Trzeba brać pod uwagę też inne rzeczy jak olej, świece, elementy rozrządu itp. I tu galant nie jest już taki przyjazny co nie zmienia faktu że MOIM zdaniem jest to jeden z najładniejszych samochodów jakie powstały. Każdego dnia cieszę się swoim Galantem i innym też życzę zadowolenia ze swoich samochodów (nawet jeśli nie są to EA :P )

Tak jak pisze fj_mike przydałby się nowy temat bo robi się zamieszanie.
Do tego ostatniego masz nie daleko...
Zdjęcia nic nie pokazują i jest błąd albo w mocy albo w pojemności silnika.