Off Topic - Po godzinach
szczeslaw - 24-08-2005, 08:29
Borecki:
Widzę, że kolejny maniak Friendsów na forum??
Anonymous - 24-08-2005, 08:34
Ostatnio mam więcej wolnego czasu. Spędzam go najczęsciej bezprodukcyjnie - wręcz go trwonię, ale nie mogę się do niczego porządnie zabrać. W wolnych chwilach głównie muzyka i komputer. Trochę spacerów, czasem rower. Czasem też wyjdę pogrzebać przy Miśku - tam zawsze coś się znajdzie do roboty. Poza tym proza zycia: sprzątanie, zmywanie, gotowanie, pranie, prasowanie i takie tam... Prace domowe mnie dobrze odstresowują. Ostatni mój - przyznam dość przypadkowo odkryty - sposób na stres: przygasić światło, zapalić świeczki, rozciągnąć się wygodnie na fotelu i oddać się cichym dźwiękom muzyki Buckedhead. Płyty "Colma" i "Electric tears" - inne absolutnie się do tego nie nadają.
Firebee - 24-08-2005, 08:50
średnia pracy dziennej 7-22 więc mało zostaje na czas wolny:(
Pozdro
Anonymous - 25-08-2005, 08:52
ja jak mam wolny czas w pracy, to oglądam Family Guy'a, lub American Family.
poza pracą to w zasadzie 2-3 godziny dziennie spędzam grzebiąc przy miśku, lub rozbierając starego... czasem wieczorem zagram w nba live 2005.
no i mussic
Anonymous - 31-08-2005, 19:21
Róznie to bywa z tym wolnym czasem ale jak już jest to wyprawa na rowerek jest fajnym wypadem,sporo przy komputerze też siedze przegądając fora. Streetracing no i teraz ku mojemu szczęściu forum ludzi zakręconych miśkami
No i pozostając w klimacie samochodowym gram tez troche w NFSU2 ale tylko w drifcie, a że się jeszcze interesuje lotnictwem II wojny to w Pacific Fighters też gram, lubie sobie czasem niemca pogonić
kordiank2 - 02-09-2005, 09:02
w wolnym czasie (?) oglądanie filmów i układanie piosenek
Anonymous - 02-09-2005, 09:17
sobota ,niedziela-piłeczka na hali lub pod chmurką
chadzam na mecze -a potem na browarek-i tak spędzam wolny czas
tomusn - 03-09-2005, 22:16
dzisiaj basen, jutro kosz... jazda samochodem ofkoz
ryso - 03-09-2005, 23:49
Lubie spedzac wolny czas z dobra ksiazka i ostatnio co raz wiecej jezdze rowerem,nawet to fajne.
Pozdrawiam
|
|
|