To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Mitsubishi Lancer CJ0 1.3 / Lancer CB0 1.6

Hugo - 12-01-2011, 19:49

siwylok napisał/a:
Robocizna 400zl (+ czesci)
No to co innego.
Saqu - 12-01-2011, 21:14

Hugo napisał/a:
Temu z kolei bałbym się powierzyć auto.

siwylok napisał/a:
Cena za wymiane uszczelki pod glowica razem z rozrzadem to 300-400zl.
Czesci sam sobie zamowie w sklepie w ktorum od z reguly sie zaopatruje.

Czytamy :) a nie straszymy ludzi od razu :D

siwylok - 26-01-2011, 14:07

Lancer'ek wyleczony
Koszt czesci 450zł - wszytkie uszczelki, zimmering, paaki napedow.
Robota 350 zł.

Po jakichś 2tyś mam podjechać na dokręcenie głowicy (bo poszła na starych śrubach) i wyreguluje zawory.

Na razie autko chodzi.
Olej w skrzyni wymieniony.
Dzis jeszcze doszła sonda lambda - kod 11 i przyspieszona grawitacja wskażnika paliwa ... eh.

Zauważyłem, że mechanior próbował uszczelnic mi miske olejową - chyba nie do końca skutecznie
Wcześniej tego nie widziałem bo olej sie lał od UPG.

Tovija - 29-12-2011, 17:30

Co tam słychać u lublinieckiego Lanceromaniaka i jego wozidła ? :) Jak się sprawuje Lancerek - wszystko gra ?
siwylok - 30-12-2011, 07:51

Lancer i właściciel trzymają się dobrze. Ostatnio tylko mi poducha od amora zaczęła stukać i trochę wkurza. Ale jeździmy tak sobie razem :)
Tovija - 30-12-2011, 12:33

Widzę, że przyjaźń z Lancerkiem trwa nadal. To dobrze. Powiem Ci, że sam zachorowałem na Lancelotka CB0 - marzy mi się dorwanie gieteika, ale utrzymanie 2 autek to spore wyzwanie w naszym kraju, ale z Colciaka nie chcialbym rezygnować ;) Ty zainwestowales w Lancera ja w Colta - moze trafie na zdrowe CB0 dla odmiany ? ;d Trzymaj sie kolego - do siego roku.
siwylok - 31-12-2011, 21:22

Kto by nie chciał mieć drugiego autka :) Ot tak aby czasem pojeździć w innym stylu, coś więcej zapakować, a może 4x4 ...
Ale kasa i serce jakie włożyliśmy w nasze autka nie warta pochopnej decyzji zmiany wozidła.
Najlepszego w Nowym Roku !!