Nasze Miśki - Mitsubishi Lancer CJ0 1.3 / Lancer CB0 1.6 

Hugo - 12-01-2011, 19:49

| siwylok napisał/a: | 	 		  | Robocizna 400zl (+ czesci) | 	   No to co innego.
												 Saqu - 12-01-2011, 21:14

| Hugo napisał/a: | 	 		  | Temu z kolei bałbym się powierzyć auto. | 	  

| siwylok napisał/a: | 	 		  Cena za wymiane uszczelki pod glowica razem z rozrzadem to 300-400zl.

Czesci sam sobie zamowie w sklepie w ktorum od z reguly sie zaopatruje.  | 	  

Czytamy    a nie straszymy ludzi od razu  
												 siwylok - 26-01-2011, 14:07
  Lancer'ek wyleczony

Koszt czesci 450zł - wszytkie uszczelki, zimmering, paaki napedow.

Robota 350 zł.

Po jakichś 2tyś mam podjechać na dokręcenie głowicy (bo poszła na starych śrubach) i wyreguluje zawory.

Na razie autko chodzi.

Olej w skrzyni wymieniony.

Dzis jeszcze doszła sonda lambda - kod 11 i przyspieszona grawitacja wskażnika paliwa ... eh.

Zauważyłem, że mechanior próbował uszczelnic mi miske olejową - chyba nie do końca skutecznie

Wcześniej tego nie widziałem bo olej sie lał od UPG.
												 Tovija - 29-12-2011, 17:30
  Co tam słychać u lublinieckiego Lanceromaniaka i jego wozidła ?    Jak się sprawuje Lancerek - wszystko gra ?
												 siwylok - 30-12-2011, 07:51
  Lancer i właściciel trzymają się dobrze. Ostatnio tylko mi poducha od amora zaczęła stukać i trochę wkurza.  Ale jeździmy tak sobie razem  
												 Tovija - 30-12-2011, 12:33
  Widzę, że przyjaźń z Lancerkiem trwa nadal. To dobrze. Powiem Ci, że sam zachorowałem na Lancelotka CB0 - marzy mi się dorwanie gieteika, ale utrzymanie 2 autek to spore wyzwanie w naszym kraju, ale z Colciaka nie chcialbym rezygnować    Ty zainwestowales w Lancera ja w Colta - moze trafie na zdrowe CB0 dla odmiany ? ;d Trzymaj sie kolego - do siego roku.
												 siwylok - 31-12-2011, 21:22
  Kto by nie chciał mieć drugiego autka    Ot tak aby czasem pojeździć w innym stylu, coś więcej zapakować, a może 4x4 ... 

Ale kasa i serce jakie włożyliśmy w nasze autka nie warta pochopnej decyzji zmiany wozidła.

Najlepszego w Nowym Roku !!

| 

|  

|