To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Radomskie - Radom-Mechanik

galantfanradom - 22-01-2012, 21:23

Metoda3 i motke jeśli możecie mi jakieś swoje namiary na PW podesłać to się z wami skontaktuję i pogadamy. :D
koliber124 - 24-01-2012, 22:43

motke napisał/a:
koliber124 napisał/a:
proponuję : B. Domińczak ul. Kapturska

byłem tam i pytałem. Mechanik dobry, ale nie podjął się zadania naprawy skrzyni :( . Może było to spowodowane brakiem miejsca. Zawsze tam tłoczno. No i podnośnik mu się zablokuje na kilka dni.
Zapytaj jeszcze u Molendowskiego na ul. Kierzkowskiej. Kolega tam naprawiał automat. Podobno robi też skrzynie manualne. Dowiedziałem się kilka miesięcy po naprawie swojej.

mechanik rzeczywiście dobry, bardzo dobrze ma u niego lojalny klient. Ale rzeczywiście może patrzeć na zastój kanału dłuższą naprawą. Ma tylu klientów że siłą rzeczy rotacja u niego musi być. Wielu też mechaników radomskich nie chce zajmować się skrzyniami, wolą odesłać-zawieść do szpeca (ponoć very good) od skrzyń w Suchedniowie...

avon1982 - 31-01-2012, 21:22

[quote="motke"]
koliber124 napisał/a:

byłem tam i pytałem. Mechanik dobry, ale nie podjął się zadania naprawy skrzyni :( . Może było to spowodowane brakiem miejsca. Zawsze tam tłoczno. No i podnośnik mu się zablokuje na kilka dni.
Zapytaj jeszcze u Molendowskiego na ul. Kierzkowskiej. Kolega tam naprawiał automat. Podobno robi też skrzynie manualne. Dowiedziałem się kilka miesięcy po naprawie swojej.

[ Dodano: 31-01-2012, 21:25 ]
koliber124 napisał/a:
motke napisał/a:
koliber124 napisał/a:

mechanik rzeczywiście dobry, bardzo dobrze ma u niego lojalny klient. Ale rzeczywiście może patrzeć na zastój kanału dłuższą naprawą. Ma tylu klientów że siłą rzeczy rotacja u niego musi być. Wielu też mechaników radomskich nie chce zajmować się skrzyniami, wolą odesłać-zawieść do szpeca (ponoć very good) od skrzyń w Suchedniowie...
Suchedniow to zdziertusy straszne macie jaki kolwiek problem walcie jak w dym
galantfanradom - 01-02-2012, 11:58

Koledzy nie zostało już za dużo czasu do najbliższego zlotu. W sobotę, jak się spotkamy, to dam wam posłuchać mojego rekina jak "charczy" i pomyślimy, do którego mechanika podjechać. :)
avon1982 - 20-02-2012, 19:15

witam serdecznie mam problem z coltem 1.3 95 nie ma iskry
Cytat:
pomóżcie moze ktoś ma dostep do cześci do colta
koliber124 - 20-02-2012, 21:55

avon1982 napisał/a:
witam serdecznie mam problem z coltem 1.3 95 nie ma iskry
Cytat:
pomóżcie moze ktoś ma dostep do cześci do colta

avon1982 spróbuj wejść w temat coltów i tam też rzuć hasło, bo u nas cienizna z coltami
pozdr :twisted:

GóR3K - 24-05-2013, 19:03

panowie potrzebny mechanik ktory zmieni mi rozrzad kompletny i uszczelki pod pokrywami. dobry i sprawdzony . kto ma jakiegos ??w sigmie

[ Dodano: 24-05-2013, 19:04 ]
panowie potrzebny mechanik ktory zmieni mi rozrzad kompletny i uszczelki pod pokrywami. dobry i sprawdzony . kto ma jakiegos ??w sigmie.

Jendrula - 06-09-2013, 17:32

Mam troche pytanie z innej beczki, a nie chce nowego tematu zakładać chociaż jakiś fachowiec do tego też by sie przydał, a mianowicie czy zna ktoś człowieka, który miałby dojście do różnych części mowa tutaj akurat o "maglownicy do galanta". Z tym, że maglownica nietypowa bo potrzebna do wersji po lifcie gdzie trawersa jest aluminiowa, a niestety nie moge dostać takiej nawet nowej :/ Podobno taka sama jest również montowana w galantach VR4.
koszmarek - 07-09-2013, 07:10

GóR3K, pytaj wnserwisie mitsumaniakow :)
galantfanradom - 07-09-2013, 13:29

Mam troche pytanie z innej beczki, a nie chce nowego tematu zakładać chociaż jakiś fachowiec do tego też by sie przydał, a mianowicie czy zna ktoś człowieka, który miałby dojście do różnych części mowa tutaj akurat o "maglownicy do galanta". Z tym, że maglownica nietypowa bo potrzebna do wersji po lifcie gdzie trawersa jest aluminiowa, a niestety nie moge dostać takiej nawet nowej :/ Podobno taka sama jest również montowana w galantach VR4.

Gawron gdzieś ma dojście do różnych dziwnych części do galantów, spróbuj z nim się skontaktować.

bobek28121988 - 10-09-2013, 19:55

Podepnę się pod temat, mianowicie chciałbym się zapytać o warsztat czy mechanika który dobrze zregeneruje mi zawieszenie w aucie, mam dziwny dźwięk który wydobywa się przy kręceniu kierownicą w miejscu i czasem podczas hamowania słychać. Może któryś z kolegów może kogoś polecić????
Czy mieliście podobny przypadek z zawieszeniem???

gawron - 11-09-2013, 10:27

bobek28121988 napisał/a:
Podepnę się pod temat, mianowicie chciałbym się zapytać o warsztat czy mechanika który dobrze zregeneruje mi zawieszenie w aucie, mam dziwny dźwięk który wydobywa się przy kręceniu kierownicą w miejscu i czasem podczas hamowania słychać. Może któryś z kolegów może kogoś polecić????
Czy mieliście podobny przypadek z zawieszeniem???

Wysłałem ci na PW telefon do mojego mechanika.

koliber124 - 13-10-2013, 07:53

Jendrula odebrałeś już miśka od mechanika?
Jendrula - 13-10-2013, 16:17

Jeszcze nie, wczoraj nie mogłem sie dodzwonić, a byłeś u niego, żeby miał porównanie? Tak w ogóle to dzięki za fatyge :D
koliber124 - 14-10-2013, 19:28

Jendrula napisał/a:
Jeszcze nie, wczoraj nie mogłem sie dodzwonić, a byłeś u niego, żeby miał porównanie? Tak w ogóle to dzięki za fatyge :D

Tak byłem w sobotę rano - nie ma problemu w taki czy inny sposób powinniśmy sobie pomagać. A tak na marginesie sam jestem ciekaw co z tego wyniknie.