To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubuskie - Co dalej?

remix - 16-01-2011, 11:40

Witam i pozdrawiam.
chciałem zachęcić głównie do spotkań wakacyjnych.
Bo ja np. obecnie przebywam w Bydgoszczy.
@Rus - ja też tracę cierpliwość do Colta. Obecnie problem z utratą płynu chłodniczego (raczej wyciek niż uszczelka pod głowicą)

rus_one - 16-01-2011, 13:32

remix, a chcesz może komplet części w dobrej cenie? Tylko tylny zderzak i lampy się nie nadają.
misia27 - 16-01-2011, 14:02

Seba chcesz tanio colta he he? co do spotow to probowalismy chyba jakos co miesiac w niedziele i tez nie zawsze sie udawalo. jesli chodzi o spota majowy z grilem to moze byc swiebodzin bo i tak planuje zobaczyc cud-pomnik he he ...
Bender - 16-01-2011, 14:42

Noo albo proponowany wcześniej Łagów. Też dobre miejsce na spota.
Frost - 16-01-2011, 14:58

1. rus_one wiesz gdzie jest dział sprzedam :P

2. W terminy miesieczne jakoś nie wieże po ostatnich wydażeniach

3. Trzymam mocno kciuki za ten spot ogólnolubuski

4. Na mnie możecie liczyć, może być i świebodzin. Miesiąc Maj zostawiamy i nie podlega dyskusji jak dla mnie. Marek zrób tylko ankiete która niedziela i lecimy z tym koksem.

PS. nawet jakby skolidowało mi ze zlotem SKT to na MItsumaniaków z przyjemnością sie wybiore :D

Saqu - 16-01-2011, 22:25

Frost napisał/a:
mi ze zlotem SKT to na MItsumaniaków

To trzeba ustalić teraz datę tego spotu i wtedy korygować spot SKT żeby razem one nie wypadły; )

marexi - 16-01-2011, 22:33

Ok, ankieta niedlugo bedzie zrobiona:)

Chcialbym jeszcze troche pomyslow uslyszec i fajnie aby wypowiedzialo sie jak najwiecej osob:)
JAk narazie "stara gwardia zelazna" lubuskiego sie wypowiada:)

BTW rus masz jakies gadzety MM bo kupilbym cos:)

No to czekam co zrobic jeszcze aby sie spotkac:)
Moze telekonferencja:P? z kazdego miasta;)

rzoberto - 16-01-2011, 23:30

Jak ustalicie datę spotu postaram się dopasować.
Ciekaw jestem jak będzie z resztą, bo na ostatni spocik przybyłem tylko ja i Saqu, a wcześniej miałem okazję uczestniczyć w SKT - tylko pozazdrościć tyle autek zjechało :D

rus_one - 17-01-2011, 08:30

Frost, wiem gdzie jest :mrgreen: Na razie czekam na ubezpieczenie i nie oddam go w razie jakby trzeba było się odwoływać.

marexi, pare naklejek mi zostało. Napisz do Akbiego żeby ci pakiet wysłał. Też muszę napisać, ale kasy teraz nie mam żeby się za poprzedni rozliczyć...

Frost - 17-01-2011, 11:48

Saqu, - nie martw sie :D SKT robi po 2a zloty miesięcznie także nic sie nie stanie jak sie jeden ominie :D

marexi, pozwoliłem sobie Cie wyręczć :D :D:D:D

marexi - 17-01-2011, 12:01

e-mail od - olav (olv1city@....)

"he he ..Lubuskie chyba juz się nie obudzi...Byłem na jednym z proponowanych miejsc spota na Bulwarze koło Żywca...Byłem ja i...trochę zdziwionych spacerowiczów patrzących z uśmiechem na Palanta z wywieszonymi flagami Mitsumaniak.com i wypucowanym na wysoki połysk Galantem Ale jestem zawsze gotów powtórzyc taka akcję...Niestety w wekandy najczęsciej nie mogę Pozdrawiam "

nasper - 18-01-2011, 20:28

Świebodzin mi odpowiada bo rodzinkę odwiedzę o ile znowu galantowi się coś nie przytrafi. Prawda jest taka że niezależnie czy ZG, GW czy Świebodzin i tak około 100 muszę przejechać w jedną stronę więc nie robi mi to wielkiej różnicy.
Frost - 18-01-2011, 20:44

marexi, -- Marku nie siej prosze Cie pesymizmu na forum ;) każdemu nie dogodzisz, jak ktoś nie może to trudno sie mówi, jednemu nie pasi niedziela innemu wtorek a jeszcze innemu nic nie pasuje. Trudno sie mówi.

Ja tam nie nażekam, że będzie Gala trzeba zalać za 200zł zeby dojechać i wrócić :P

Każdy ma myśleć o zlocie MEGA optymistycznie - bo jak nie to będzie minus :P i manto hehehe

Saqu - 18-01-2011, 21:03

rzecz jasna z GW lecimy kolumną ;)
rryba - 18-01-2011, 23:04

Saqu napisał/a:
rzecz jasna z GW lecimy kolumną ;)

no ba i wszyscy doczepieni na holu u Frost :D