To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Galant EA2A 98'

nietoperek - 08-03-2011, 22:54

vendetta napisał/a:
Cierpliwą masz narzeczoną :D

Wiesz raczej nie miała za dużego wyboru :P P (Zresztą i tak bym jej samej nigdzie nie puścił) zwłaszcza że byliśmy kawałek od domu.

nietoperek - 07-05-2011, 14:27

No i Misiek zapadł w sen letni (brak możliwości zarejestrowania) ale jestem pełen nadziei że w końcu ulegną.
nietoperek - 08-09-2011, 11:43

Mając niedawno trochę czasu znowu mnie pokusiło o VT
Zamieszczam tylko dwie (według mnie najlepsze) fotki. Dla tych co chcą zobaczyć więcej podaje link do całej galerii. Z czasem na pewno będzie tego więcej i proszę o wyrozumiałość ponieważ doskonale zdaje sobie sprawę iż jest tam wiele do poprawy.

robertdg - 08-09-2011, 17:28

Numer 2 ale popracuj nad tłumikiem/końcówką
nietoperek - 15-12-2011, 16:10

Długo nic nie pisałem, bo z galem nic się nie działo.

Na początku chciałem się znowu pochwalić VT (nie skończonym jak zwykle :D )

A teraz do rzeczy od dłuższego czasu chciałem coś zmienić w Miśku ale brak kasy mi to uniemożliwiał.
Projekt dopiero co zacząłem i miałem nic nie zamieszczać do pułki nie zrobię całości ale nie mogłem się powstrzymać :P

Nie będę się rozpisywać, po prostu zamieszczę fotki. (Niestety nie są najlepszej jakość)

A więc biały kolor to skaj, a czarny to alkantra ( a raczej jej podróbka :D )
Niestety na duł nie starczyło mi już kleju :/ który też ma być w białej skaji.
W planach jest zrobienie wszystkich boczków, podsufitki (alkantra), wszystkie słupki od dołu do polowy w skaj, a od połowy w górę w alkantrze, z czasem chcę zrobić również siedzenia, ale dopiero jak kupię maszynę do szycia i znajdę trochę więcej czasu.

Wszystko ma być w bieli i czerni.

Razem z jednym z klubowiczów doszliśmy do zdania żeby zrobić jeszcze to za klamką (nie wiem jak to nazwać) czarnym karbonem, a panel od szyb w srebrnym karbonie żeby się wszystko nie zlewało ze sobą.

m6riano - 15-12-2011, 17:05

I
nietoperek napisał/a:
Razem z jednym z klubowiczów doszliśmy do zdania żeby zrobić jeszcze to za klamką (nie wiem jak to nazwać) czarnym karbonem, a panel od szyb w srebrnym karbonie żeby się wszystko nie zlewało ze sobą.

Pisz śmiało o kogo chodzi...;-)
ps. jeszcze tylko DÓŁ w tej białej "skórce" i biała 600 pod spód do oświetlenia..;-)

nietoperek - 15-12-2011, 17:15

m6riano napisał/a:

Chodzi o m6riano

A na dół jak już pisałem nie starczyło kleju :/ jak bym miał to bym zrobił całość.

m6riano - 15-12-2011, 18:03

nietoperek napisał/a:
m6riano napisał/a:

Chodzi o m6riano

to miał być taki żarcik..;-)
ps. podrzuć mi te klamki to ci wrzuce karbon
ps2. jakim klejem kleisz że ci sie skończył i nie możesz nabyć..?;-)

nietoperek - 15-12-2011, 18:08

Tym co Ci mówiłem (butaprenem) 200ml na to poszło więc będzie chyba trzeba ten w sprayu zakupić bo z butaprenem to jest męczarnia.
nietoperek - 20-12-2011, 08:16

Tak wygląda cały jeden boczek

sveno - 20-12-2011, 08:37

nietoperek napisał/a:
Tak wygląda cały jeden boczek
cacy :)
a możemy prosic o lepsze fotki, takie nie z kalkulatora i w garażu podziemnym? :)

m6riano - 20-12-2011, 17:19

Dorzucam oprawki klamki w czarnym karbonie oraz taśme pod drzwi i będzie cacy..;-)
ps. założyłeś te moje 16?

SPIDER-ek - 20-12-2011, 20:57

Ten boczek całkiem spoko, zdecydowanie lepiej niż szarość.
Czekam na więcej fotek

robertdg - 20-12-2011, 21:25

Fajny pomysl, mi się podoba ;-)
nietoperek - 20-12-2011, 22:48

sveno napisał/a:

a możemy prosic o lepsze fotki, takie nie z kalkulatora i w garażu podziemnym? :)

Nie z garażu oczywiście postaram się jutro, ale nie posiadam nic lepszego niż kalkulator :/