Outlander II GEN Techniczne - Alarm jest czy go nie ma MO II z USA ???
karol_alasz - 29-01-2011, 21:07
mitsu00 napisał/a: | To mu to zaprogramowali dodatkowo w ASO. Możliwe jak najbardziej ale odplatnie. Nie jest tak jednak fabryczne ustawienie. |
Fabrycznie rzecz jasna nie...A jakby miał MMCS-a to by sam mógł ustawić sobie opcję składania tych lusterek.... I nie tylko...
Muciek - 29-01-2011, 22:43
karol_alasz napisał/a: | mitsu00 napisał/a: | To mu to zaprogramowali dodatkowo w ASO. Możliwe jak najbardziej ale odplatnie. Nie jest tak jednak fabryczne ustawienie. |
Fabrycznie rzecz jasna nie...A jakby miał MMCS-a to by sam mógł ustawić sobie opcję składania tych lusterek.... I nie tylko... |
Powiem wam, że teraz daliście mi do myślenia. Jestem przekonany na 99% że się składają po wciśnięciu w pilocie i nic w ASO odpłatnie nie było robione Jutro sprawdzę, a jeśli naprawdę będzie działać (bo taką mam pamięć wizualną) to wam nagram filmik
Pozdrawiam.
mitsu00 - 29-01-2011, 22:47
Muciek napisał/a: | Powiem wam, że teraz daliście mi do myślenia. Jestem przekonany na 99% że się składają po wciśnięciu w pilocie i nic w ASO odpłatnie nie było robione Jutro sprawdzę, a jeśli naprawdę będzie działać (bo taką mam pamięć wizualną) to wam nagram filmik | Nic nie musisz nagrywać. Ja wiem że tak jest z doświadczenia i tyle Sam kiedyś mi ASO tak ustawiło na zyczenie, ale skasowalem po roku, bo silowniki lusterek moga sie spalic od ciaglego skladania.
Muciek - 29-01-2011, 22:55
mitsu00 napisał/a: | Muciek napisał/a: | Powiem wam, że teraz daliście mi do myślenia. Jestem przekonany na 99% że się składają po wciśnięciu w pilocie i nic w ASO odpłatnie nie było robione Jutro sprawdzę, a jeśli naprawdę będzie działać (bo taką mam pamięć wizualną) to wam nagram filmik | Nic nie musisz nagrywać. Ja wiem że tak jest z doświadczenia i tyle Sam kiedyś mi ASO tak ustawiło na zyczenie, ale skasowalem po roku, bo silowniki lusterek moga sie spalic od ciaglego skladania. |
No to ładnie, bo tata otwiera je i zamyka kilka razy dziennie, głównie "gumką", a jest ustawione składanie lusterek zawsze:D
DJ Fazi - 30-01-2011, 09:48
Ja potwierdzam że skladają się za każdym razem, czy to pilotem czy gumką.
mitsu00 - 30-01-2011, 13:29
DJ Fazi napisał/a: | Ja potwierdzam że skladają się za każdym razem, czy to pilotem czy gumką. | No to tobie tez tak ustawili. Mam znajomych z glonojadami, którym się nie składają i z takim ustawieniem auto trafia do salonu.
andrzejGb - 30-01-2011, 15:34
mnie nawet szyb nie domyka po 2 naciśnięciu
michu300 - 31-01-2011, 11:11
mitsu00 napisał/a: | No to tobie tez tak ustawili. Mam znajomych z glonojadami, którym się nie składają i z takim ustawieniem auto trafia do salonu. |
Wydaje mi się, że w Glonojadach standardowe ustawienie to, że lusterka się składają automatycznie. Ja też tak mam, kilka zaobserwowanych w sąsiedztwie również. Kupowane gdzie indziej.
|
|
|