Chcę kupić Eclipse! - [ 2G 1997 ] Co sądzicie o tym Eclipsie... ?
IDOG - 03-02-2011, 21:33
szkoda, że tak rzadko tu zaglądam, tego spydera to ja znam, w komisie już stoi dość długo
no ale kolega reloop7 wyżej już wypisał wszystko co trzeba, można by parę rzeczy dodać ale jednym (dwoma) słowem nie warto
BTW. t0bin, ile chcesz dać za GSXa ;> ?
reloop7 - 03-02-2011, 23:56
Nie ma za co przeciez Trzeba sobie pomagac Sam nie chciałbym zapierdzielac tyle km po auto i potem wracac bez niego bo by sie okazał ze nie wart jest tych pieniedzy
t0bin - 04-02-2011, 00:23
IDOG napisał/a: | szkoda, że tak rzadko tu zaglądam, tego spydera to ja znam, w komisie już stoi dość długo
no ale kolega reloop7 wyżej już wypisał wszystko co trzeba, można by parę rzeczy dodać ale jednym (dwoma) słowem nie warto
BTW. t0bin, ile chcesz dać za GSXa ;> ? |
Nie mam określonej dolnej ani górnej granicy po prostu chce ładnego GSX-a za normalną cenę wszystko będzie zależało od stanu autka na pewno wolę dołożyć trochę pieniążków i kupić ładnego miśka, niż kupić skarbonkę i ciągle do niego dokładać
Twój kolego trafił się ładny i to za niewielkie pieniądze
ps. W Twoim eclipsie był faktycznie do wymiany tylko czujnik ciśnienia oleju czy wyszło coś więcej..?
IDOG - 04-02-2011, 01:05
o lol, a co to za legenda o moim GSXie ?
Pisałem gdzieś co było wymieniane przez okres w którym go użytkuję...
Cytujemy gdy wskazujemy lub odpowiadamy na post umieszczony dalej lub jeżeli nasz post dotyczy tylko fragmentu czyjejś wypowiedzi. Nie róbmy bałaganu.
t0bin - 04-02-2011, 09:41
To żadna legenda od jakiegoś czasu szukam ładnego gsx-a a na Twojego trafiłem przypadkowo przeglądając archiwum allegro
Twoj GSX
IDOG - 04-02-2011, 16:03
oo, ja go nawet na allegro nie widziałem
Ja miałem trochę inną cenę
Co do tego czujnika to na tamtą chwilę rzeczywiście on był do roboty, ale jak wiadomo autka mają już swoje lata i zamieniają się w takie skarbonki bez dna
kicek86 - 07-02-2011, 09:11
t0bin, jeżeli poczekasz trochę, to szczeciński fachowiec wróbel z wrobel motorsport będzie sprzedawać GSX na seryjnym silniku. Będzie chciał coś koło 25 tyś. Jak będziesz zainteresowany to dam Ci do niego namiary, ale kiedy będzie go sprzedawać to nie wiem dokładnie.
t0bin - 07-02-2011, 18:29
Jasne, że poczekam jak misiek będzie pewny bo te co trafiają się na alledrogo, głównie GST to same wersje w które drugie tyle trzeba dołożyć
barteski - 16-02-2011, 11:08
reloop7, swietna robota tak go wyszpiegowałes ze tez go kojaze był w komisie za lesnica naprzeciwko orlenu stały tam 2 albo 3 turbo i zółte subaru wszystkie jednego wlasciciela
jak sie nie myle to procedura sprzedania pojazdu trwa 2 lata ale ma branie
|
|
|