Forum ogólne - Auto do 30 tyś PLN ??
matunio20 - 03-02-2011, 20:02
A ja polecam BMW e46 320d po lifcie, części jak za psami rzucać, a silnik w camon railu, ten 150 km w dieslu 2.0 jest oszczędny i mało awaryjny (w odróżnieniu od wersji sprzed liftu, gdzie ten silnik nosi miano bardziej awaryjnego).
I masz tylny napęd myślę że 2003 rok kupisz do 30tyś
spown - 03-02-2011, 20:39
Czy ja wiem czy taki oszczędny... W mieście koło 10 jak nic...
matunio20 - 03-02-2011, 22:02
ja jak się dowiadywałem też chciałem kupić,, to do 7 maksymalnie pił...
robertdg - 03-02-2011, 22:50
matunio20 napisał/a: | ja jak się dowiadywałem też chciałem kupić,, to do 7 maksymalnie pił... | Tak kolorowo nie jest, no chyba, że dużo auto jeździ w trasach i trybach mieszanych, w mieście takie realne spalanie oscyluje w granicach 8l/100km, zalezy z jakiej stacji paliwo oraz jak bardzo zatłoczone miasto, tak bynajmniej wynika z relacji uzytkowników tego auta, z którymi sie jako tako znam, jak dla mnie, miejsce dla kierowcy jest ciasne, a auto średnio przestronne.
Krzyzak - 04-02-2011, 06:44
emilio_09 napisał/a: | Audi A6 quatrro te 2,5 tdi |
wczoraj miałem okazję w takim siedzieć jednak wersja z napędem tylko na przód - wygląda w środku dość solidnie, ciekawe wyposażenie, ALE - w środku tragicznie mało miejsca... jeszcze mniej niż w bmw 320
i nie chodzi tu o miejsce przód-tył, ale na boki...
to chyba auto dla małego chińczyka
celowo sprawdziłem i w mniejszym Colcie jest kilkanaście cm więcej...
Anonymous - 04-02-2011, 07:19
spown napisał/a: | Czy ja wiem czy taki oszczędny... W mieście koło 10 jak nic... |
chyba nie...
matunio20 napisał/a: | części jak za psami rzucać, a silnik w camon railu, ten 150 km w dieslu 2.0 jest oszczędny i mało awaryjny |
czesci drozsze niz do vw, trzeba uwazac na wtryski, ja juz wydalem troche grosza za 4 nowe...
dwumas, kiedys padnie tez:)
- notorycznie padajace tuleje gumowo-olejowe (mozna zastosowac same gumowe mayle)
jak glownie po miescie to kupic bmw 330i
Anonymous - 04-02-2011, 08:20
Krzyzak napisał/a: | emilio_09 napisał/a: | Audi A6 quatrro te 2,5 tdi |
wczoraj miałem okazję w takim siedzieć jednak wersja z napędem tylko na przód - wygląda w środku dość solidnie, ciekawe wyposażenie, ALE - w środku tragicznie mało miejsca... jeszcze mniej niż w bmw 320
i nie chodzi tu o miejsce przód-tył, ale na boki...
to chyba auto dla małego chińczyka
celowo sprawdziłem i w mniejszym Colcie jest kilkanaście cm więcej... |
darek przestan przeciez A6 do kawal lochy, mi nigdy w nim nie brakowalo miejsca a do malutkich ludzi nie naleze.
A6 jest bardzo przestronnym autem, a w srodku jest baaardzo duzo miejsca.
Fragu - 04-02-2011, 09:02
Krzyżakowi chyba się z A4 pomyliło. A6 jest baaardzo przestronne !
Krzyzak - 04-02-2011, 09:29
nic podobnego - jeszcze się Firka zapytałem czy to a4 a on mówi, że właśnie nie - a6...
może i kawał lochy... octavia niby też wielka jest a w środku miejsca śmiesznie malutko...
niestety wewnątrz a6 jest bardzo wąskim(!!!) autem (porównuję do moich Misiów, bo może w stosunku do 126p jest inaczej )
Anonymous - 04-02-2011, 09:49
Krzyzak napisał/a: | niestety wewnątrz a6 jest bardzo wąskim(!!!) |
gdybym nie jezdzil takim autem 3 lata to moze i bym uwierzyl
robertdg - 04-02-2011, 10:57
arturro napisał/a: | gdybym nie jezdzila takim autem 3 lata to moze i bym uwierzyl | zacząłeś/aś brać hormony
A co do przestronności tych aut, no tak są zbudowane, że pół człowieka jest obudowane i ktoś jak ma zapędy klaustrofobiczne, lepiej aby nie wsiadał, zresztą A/S8 tez nie poraża ergonomią wnętrze, nabity jak odrzutowiec w kokpicie pilotów, nie wiem czemu ma to słuzyć, mam kumpla co jest taki duzy, że siada na dwa skutery jednocześnie, od wieków jeździ tylko amerykańskimi krązownikami gabloty VAN (zresztą żone też musi gdzieś zmieścić, a ona niewiele mniejsza od niego), ja wtedy niedaleko niego robiłem pranie wnętrza w A8 znajomego (seria D3 jeżeli ma to jakies znaczenie), no i jak wracalem, to podjechałem do znajomego, no i tak z ciekawości chciał się przypasowac, zmieścić się zmieścił, ale miałby problemy z poruszaniem się w aucie, znaczy w sensie spojrzeć przez lewe ramie, wziąść coś zza fotela, znaczy w pewnym sensie auto w sam raz dla karków, bo oni nie rzucaja spojrzenia za ramie, w sensie nie obracaja głową (taki żart), ale tak dla Pana Prezesa około 100kg wagi, 185wzrostu, normalnej budowy ciała, to tak w sam raz
Anonymous - 04-02-2011, 11:56
bo tuczniki przewozi sie na pace:)
tomek_tom - 04-02-2011, 12:37
deenbe napisał/a: | bo tuczniki przewozi sie na pace:) | no ja mam 182 cm i 98 kg i raczej za tucznika (ja i kogo znam) za tucznika się nie mam, a że mam mięsień tu i tam... to nie moja wina... (trenuję boks i podnoszenie ciężarów)
Anonymous - 04-02-2011, 13:08
tomek_tom napisał/a: | deenbe napisał/a: | bo tuczniki przewozi sie na pace:) | no ja mam 182 cm i 98 kg i raczej za tucznika (ja i kogo znam) za tucznika się nie mam, a że mam mięsień tu i tam... to nie moja wina... (trenuję boks i podnoszenie ciężarów) |
przy takich parametrach jaki to tucznik:)
chyba kruszynka
ja wazylem swego czasu 97 kg i do bmw sie miescilem bez problemu
emilio_09 - 05-02-2011, 01:24
Krzyzak napisał/a: | w środku tragicznie mało miejsca... |
jeśli w A6 jest tragicznie mało miejsca to zostaje jakiś Lincoln......
może taki
http://moto.allegro.pl/li...1425563190.html
|
|
|