Sigma/Diamante Techniczne - Rozrusznik padł - szukam drugiego.
lukasz12 - 28-11-2013, 00:27
wojtas napisał/a: | lukasz12 napisał/a: | Jesteś pewien że rozrusznik? |
Przerabiałem temat rozrusznika w ubiegłym tygodniu. Identyczne objawy jak opisuje painkiller. Najprawdopodobniej skończyły się tulejki lub szczotki w rozruszniku. Tak na marginesie, niby wymiana rozrusznika jest banalnie prosta, ale bez odpowiednich kluczy wymiana będzie upierdliwa. Same płasko-oczkowe klucze 12 i 14 mogą doprowadzić do frustracji. |
Przyzwoity zestaw kluczy nasadowych 3/8 to około 120 zł. Można napisać list do Św. Mikołaja
wojtas - 28-11-2013, 07:54
Albo do Dziadka Mroza
lukasz12 - 28-11-2013, 08:23
wojtas napisał/a: | Albo do Dziadka Mroza |
Dziadek Mróz przychodzi do Tuska i tych co VW jeżdżą
painkiller - 28-11-2013, 14:14
lukasz12 napisał/a: | Przyzwoity zestaw kluczy nasadowych 3/8 to około 120 zł. Można napisać list do Św. Mikołaja |
Klucze to nie problem. No nic, w sobotę podejdę do tematu i zobaczymy co z tego będzie (pewnie tradycyjnie szybko się wścieknę i odholuję auto do warsztatu )
[ Dodano: 02-12-2013, 22:39 ]
Zadzwoniłem do do faceta od aukcji, którą wkleił syski, żeby się upewnić czy ten rozrusznik jest od Sigmy z manualem czy z automatem a facet stwierdził, że już ich nie ma:/ A tak se pomyślałem, czy rozrusznik od sonaty by pasował? Bo te przeglądałem resztę do Sigmy z allegro i albo wyglądaj na styrane albo jest od razu wpisane, że do automata
|
|
|