To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Czerwony Fuks

rosomak1983 - 09-02-2011, 23:30

mkm, nie zapomnij o jakiejs ludzkiej kierni !!!
Najlepiej taka z katalogu mitsu

karolgt - 10-02-2011, 00:26
Temat postu: Re: Czerwony Fuks
ja tez już Twoich coltów nie ogarniam, ale fajnie że ich przybywa :)
przyjedź kiedyś na zlot wszystkimi naraz, skoro 400 km dałeś radę na dwa jechać

mkm napisał/a:
i rozpoczynamy ponad 400km podróż do Krakowa na dwa Miśki

:D to z 3 sobie nie poradzisz :D

a tak poważnie to wygląda naprawdę ok, bo jak zacząłem czytać opis rozmowy telefonicznej ze sprzedającym to wydawało mi się że jakiś na przeszczep a tu miła niespodzianka :)

Anonymous - 11-02-2011, 14:02

Macku Bomba :) znając Ciebie to znaczy ze ten Colciak jest na prawde /rodzynkiem/
mkm - 11-02-2011, 15:41

Testy i ekspertyzy zakończone.
Misiek już w ciepłej rozbieralni - od poniedziałku zaczyna się operacja podłużnicy.

Dzisiaj przepolerowaliśmy kawałki lakieru - jest dobrze 8) - i przeprowadziliśmy porównawacze próby drogowe z granatowym.
(specjalnie dla karolgt który podejrzewa mnie o sztuczki magiczne - czerwony prowadziła moja połowica, a ja granatowy :biggrin: )
Całościowe osiągi prawie identyczne - ze wskazaniem na Fuksa. Granatowy dostaje baty do 4tys.(i to odczuwalne) powyżej zaczyna odrabiać, ale następuje zmiana biegu i znowu baty.
Muszę przeprowadzić jeszcze jeden test, ale na 90% mogę już napisać, że kombinacje przy wydechu i pozbywanie się kata, więcej szkodzi niż pomaga.

karolgt - 11-02-2011, 19:00

mkm napisał/a:

(specjalnie dla karol_gt który podejrzewa mnie o sztuczki magiczne - czerwony prowadziła moja połowica, a ja granatowy :biggrin: )

KarolGT:P

ta jasne, masz zdjęcia? pewnie nie, to nie uwierzę :P na dwóch rowerach da się jechać jednocześnie to czemu nie samochodami :)

a Fuks to tak wygląda że lekko draśnięty :)

mkm - 12-02-2011, 00:32

karolgt, sorry :oops:
Marcin-Krak - 12-02-2011, 14:31

Maciek jeździ na zasadzie jak te 2 blondynki auto holują :mrgreen:
Na kiedy planujesz operacja Fuks zwarty i gotowy do eksploatacji :?: :wink:
Będziesz miał auto w takim babskim kolorze :twisted: :twisted:

mkm - 14-02-2011, 16:51

Poszły konie po betonie, prace rozpoczęte. Granatowy czujnym okiem pilnuje starszego brata. :mrgreen:

Niestety panowie, którzy "podklepywali" Fuksa, utrudnili trochę zadanie reanimacji, ale ma być dobrze.
Parę zdjęć po rozbiórce:

I powód największych zmartwień i szczególnej uwagi :doubt:

robertdg - 14-02-2011, 17:15

mkm, sprzedający się upierał pewnie ze standardowym tekstem, że auto draśnięte po lakierze i da sie naprawić za 400-500zł ;-)
rosomak1983 - 14-02-2011, 17:19

mkm napisał/a:

kurde Macku mam nadzieje ze wiedziałes co robisz widzac to na kanale....
Dla mnie nieco przerazajace, ale dla dobrego blacharza pewnie nie.

Rafal_Szczecin - 14-02-2011, 17:43

nie takie auta wyciagali :)
Anonymous - 14-02-2011, 17:52

mkm napisał/a:

przy odpowiednim pociągnięciu nawet nie zauważysz że coś było dłubane, gorzej jak ktoś kiedyś chciałby przytulić się do tyłeczka czerwonego wtedy straty mogą być większe niestety, zapracuje to już trochę bardziej.

karolgt - 15-02-2011, 02:02

nie straszcie go, jest ok :)
wszystko do zrobienia na pewno :)

kartomaniak gti - 15-02-2011, 10:07

Derpin napisał/a:
przy odpowiednim pociągnięciu nawet nie zauważysz że coś było dłubane
to prawda kiedyś mi hjundaj wjechał w corse i blacharz podłoge tak wyciągnął ze nawet nie było śladu :) poza tym mkm chyba wiedział co kupuje :P
Anonymous - 20-02-2011, 10:40

na prawde Macku strasznie to wygląda - gorsze niz najstraszniejszy horror, musisz go oddac na złom nie ma innej rady...;p