Pajero III - [3.2 DID] TYLNE DRZWI PAJERO DID,ZACIĘTA KLAMKA JAK OTWORZYĆ
TangoKK - 14-09-2014, 14:50
spox73 napisał/a: | Czekam kiedy pompa padnie. Ot takie oczekiwanie;) Na razie nie mam żadnych symptomów, wymieniam filktr przy każdej zmianie oleju, ale z tego co widzę u większości pada pompa więc.... |
Więc lepiej wyciągnij wnioski będzie taniej
Filtr nie zatrzyma tych drobnych igiełek to Ci mogę zagwarantować ja też wymieniałem, aż w końcu musiałem wymienić pompę
zeeb - 23-09-2014, 13:58
a do kompletu jeszcze wymiana rury wlewu paliwa bo skurkowiała rdzewieje u mnie cholera już są drobiny rdzy w odstojniku filtra na szczęście nastawnik czyściutki ale trzeba na szybko coś wykombinować grrrrr
ruks - 10-04-2017, 19:06 Temat postu: Re: TYLNE DRZWI PAJERO DID,ZACIĘTA KLAMKA JAK OTWORZY
rusinol napisał/a: | Witaj RAMIUS
Ja osobiscie robilem to kilka razy i za kazdym razem problem wracal po paru dluzszych trasach.
Jestem z Krakowa i jezdze do Leszka (wtajemniczeni wiedza). Dopiero jak Pan Leszek zadzialal to raz a dobrze, klamka klika az milo i zdaje sie wytrzyma dobre pare lat.
[/list] |
Możesz dać namiary do Pana Leszka? Jestem z Krakowa i fajnie byłoby mieć kogoś w okolicy kto dobrze zna i ogarnia Pajerko
butynski - 10-04-2017, 19:34
Tel do Leszka ale nie wiem czy aktualny bo już dawno się nie kontaktowałem 501 350 495
ruks - 11-04-2017, 14:00
butynski napisał/a: | Tel do Leszka ale nie wiem czy aktualny bo już dawno się nie kontaktowałem 501 350 495 |
Ma jakiś warsztat? Mechaniką też się zajmuje? Szukam kogoś kto stwierdzi czy u mnie powinno się wymieniać olej w skrzyni automatycznej?
zbyszekm2 - 11-04-2017, 14:25
ruks napisał/a: | butynski napisał/a: | Tel do Leszka ale nie wiem czy aktualny bo już dawno się nie kontaktowałem 501 350 495 |
Ma jakiś warsztat? Mechaniką też się zajmuje? Szukam kogoś kto stwierdzi czy u mnie powinno się wymieniać olej w skrzyni automatycznej? |
W każdym pajero wymienia się.
butynski - 11-04-2017, 14:41
ruks napisał/a: | butynski napisał/a: | Tel do Leszka ale nie wiem czy aktualny bo już dawno się nie kontaktowałem 501 350 495 |
Ma jakiś warsztat? Mechaniką też się zajmuje? Szukam kogoś kto stwierdzi czy u mnie powinno się wymieniać olej w skrzyni automatycznej? | Ma warsztat zajmuje się samochodami (głównie terenowymi ) . Olej w automacie wymienia się co 45 tyś ( wg instrukcji )
|
|
|