Zloty i Spoty - ZLOT 2011 - Pytania i odpowiedzi
Pavelos - 25-02-2011, 18:18
ja tam wpadne na 100% ale spanie w lancerze
Premieros - 25-02-2011, 19:30
aa dodam tylko ze 3km dalej jest ośrodek "SŁOK" i gdyby brakło miejsc na wawrzkowiźnie to tam na pewno będą wolne domki - standard praktycznie identyczny
futro68 - 25-02-2011, 20:12
a czy jest możliwość, żeby przyjechać na zlot własnym misiem i tamże przenocować - L400 idealnie sprawdza się jako "kamper" - ćwiczyliśmy już rok temu nad morzem . Jesli tak to komu to zgłosić i ile i gdzie opłacić?
pitbu77 - 25-02-2011, 22:40
futro68 napisał/a: | a czy jest możliwość, żeby przyjechać na zlot własnym misiem i tamże przenocować - L400 idealnie sprawdza się jako "kamper" - ćwiczyliśmy już rok temu nad morzem . Jesli tak to komu to zgłosić i ile i gdzie opłacić? |
Przyłączam się do pytania
NUFI - 26-02-2011, 13:02
April77 napisał/a: | A ma ktoś już przygotowany plan zlotu? może wpadnę na jeden dzień
Pozdrawiam |
Chętnie też bym zapoznał sie z ogólnym planem zlotu
i wpadlibyśmy na jeden dzień ze "stadem" ...
pozdrawiam
koszmarek - 26-02-2011, 13:28
NUFI, na plan dużo za wcześnie, ale główne atrakcje są zawsze w sobotę
volve - 26-02-2011, 14:31
koszmarek napisał/a: | ale główne atrakcje są zawsze w sobotę |
W piątkowy wieczór też jest ciekawie
I takie małe pytanko: widziałem informacje, że jakby ktoś chciał zostać dłużej po zlocie, to ceny obowiązują takie jak w trakcie zlotu(czyli z rabatem). Ale czy jeśli chciałbym sobie przed zlotem przyjechać i zostać do zlotu to takie ceny też będą obowiązywać ? Bo akurat tydzień wcześniej w okolicach Piotrkowa bierze ślub moja kuzynka i może bym sobie wziął dłużej wolne i został do zlotu
koszmarek - 26-02-2011, 15:13
volve napisał/a: | W piątkowy wieczór też jest ciekawie |
a to to swoją drogą natomiast kolega mówi, że chce na dzień wpaść
Marcin-Krak - 26-02-2011, 17:05
koszmarek napisał/a: | a to to swoją drogą natomiast kolega mówi, że chce na dzień wpaść |
Jak już się wpadnie, to raczej konsekwencje są dłuższe niż 1 dzień
Ja tez mam pytanie - poważne bardzo, a mianowicie:
JAK IDZIE KOPANIE BASENU
futro68 - 26-02-2011, 17:33
kurcze, jest tu jakiś problem - pytania są i to nieraz ważne np. o basen, tylko odpowiedzi brak
Premieros - 26-02-2011, 19:17
Basen jest:} tyle że nie na wawrzkowiźnie ale 5km dalej na słoku:]
Co do nocowania w samochodzie to hmm może i by dało by rade tam gdzieś przekoczować w końcu zaraz przy plaży jest parking ( w szczycie o miejsce tam ciężko )
Jak mi się uda to może wpadnę tam niedługo i zrobię parę zdjęć co byście wiedzieli, co gdzie i jak :]
p.s
Słok to prawie to samo co wawrzkowizna tyle że jeden powstał dzięki Kopalni a drugi dzięki elektrowni Bełchatów.
p.s2 pytania- to walić śmiało pw albo tutaj :]
adamus87 - 27-02-2011, 09:18
15km od "ważki" znajduje się stok narciarski OSiR Góra Kamieńsk. Jest tam kolej linowa, którą można wjechać na szczyt, zjeżdżalnia grawitacyjna, skałka wspinaczkowa, mini park rozrywki, tor gokartowy, 42 km tras rowerowych (w tym downhill), dwa spore parkingi. Z ośrodkiem sąsiaduje wypożyczalnia quadów. Warto odwiedzić to miejsce podczas zlotu. Mieszkam w Bełchatowie i pracuję właśnie na tym stoku. Piszcie, jeśli macie jakieś pytania.
http://www.panoramio.com/user/5061521
http://www.youtube.com/watch?v=zGZj_NQZrjE
bastek - 27-02-2011, 09:44
adamus87, dzięki za takie info
Anonymous - 27-02-2011, 12:42
Szereg pytań i szereg odpowiedzi:
Nocowanie w aucie - nikt nikomu tego nie zabroni jednak nie ma opcji wjazdu tymże autem poza parking.
Co do atrakcji, jak już martyna napisała. Jak się wpadnie na sobotę, to nie wiele się straci (choć i w piątek wieczorem się będzie działo a i w niedzielę do południa też troszkę)
Plan zlotu - pojawi się nie wcześniej niż na miesiąc przed zlotem
pobyt na ośrodku zarówno przed jak i po zlocie jest w cenach jak podczas zlotu - rabat obowiązuje tylko trzeba podać dane jak to na początku napisałem.
BASEN - kopanie idzie dość dobrze......mamy już basen na jedną nogę......
Premieros - zdjęcia są po zamieszczane w temacie rezerwacji.
vendetta - 04-03-2011, 08:31
Sprostowanie do wcześniejszej informacji:
W pokojach hotelowych i hoteliku nie ma czajników. W pokojach gościnnych są, a w obiekcie sportowym jest pomieszczenie wspólne kuchenne.
|
|
|