Małopolskie - Wystawa obrazków Kordiana, Nowy Targ, 6mar. g.20.00
sieegurd - 15-03-2011, 21:23
Panowie a gdzie tam będzie można ewentualnie Miśka zostawić? Nie wiem, czy dam radę, ale korci mnie, żeby się z Wami spotkać i razem obejrzeć prace Kordiana
Marcin-Krak - 15-03-2011, 21:32
Na rogu Wąskiej x Józefa masz taki mały parking i tam zazwyczaj są wolne miejsca jakieś.
Możesz też próbować na placu przy Szerokiej - tam jest parking - nie wiem czy płatny - bo z niego nigdy nie korzystam.
Uważaj tylko - bo niektóre uliczki są jednokierunkowe
sieegurd - 15-03-2011, 21:45
Ok, już obczaiłem na google earth
Mr V - 16-03-2011, 01:42
sieegurd napisał/a: | Ok, już obczaiłem na google earth |
hehe, ja właśnie tez patrzyłem i miałem Ci pisać, że biorąc pod uwagę zdjęcie ul. Józefa to patrząc na średnią ilość samochodów na cm² to nie będzie gdzie stanąć :]
sieegurd - 16-03-2011, 07:04
Nie wiem czy busem nie przyjadę Przystanek mam praktycznie pod domem i na Miodową będę w ok. godzinkę A dawno busem się nie tłukłem Póki co wstępne plany już poczyniłem, ale jak zwykle mogą być problemy, bo chrześniak żony ma 10 urodziny i na 2.04 przewidują imprę :/
fargo - 16-03-2011, 18:43
Mr V napisał/a: | ul. Józefa to patrząc na średnią ilość samochodów na cm² to nie będzie gdzie stanąć :] |
Zapomijcie o zaparkowaniu w sobotę wieczorem na Miodowej czy na Szerokiej, polecam całą ulicę Dajwór, tam łatwo trafić miejscówkę. Ale wydaje mi się że lepiej będzie nam się dyskutowało o sztuce jak przyjedziemy bez miśków......... albo z szoferami
Mr V - 16-03-2011, 23:42
Zapowiada się ładna frekwencja... Tylko jak ja Was poznam ? Na oczy widziałem tylko naszego Fargo i jego piękne Evo i Maciora, którego nie widzę, żeby sie tu wypowiadał więc pewnie go nie będzie Fargo - musisz wprowadzić w obroty koszulki forumowe - koniecznie .
Jackall - 16-03-2011, 23:44
fargo napisał/a: | albo z szoferami |
Popieram
|
|
|