To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - Wystawa obrazków Kordiana, Nowy Targ, 6mar. g.20.00

sieegurd - 15-03-2011, 21:23

Panowie a gdzie tam będzie można ewentualnie Miśka zostawić? Nie wiem, czy dam radę, ale korci mnie, żeby się z Wami spotkać i razem obejrzeć prace Kordiana :)
Marcin-Krak - 15-03-2011, 21:32

Na rogu Wąskiej x Józefa masz taki mały parking i tam zazwyczaj są wolne miejsca jakieś.
Możesz też próbować na placu przy Szerokiej - tam jest parking - nie wiem czy płatny - bo z niego nigdy nie korzystam.
Uważaj tylko - bo niektóre uliczki są jednokierunkowe ;)

sieegurd - 15-03-2011, 21:45

Ok, już obczaiłem na google earth :)
Mr V - 16-03-2011, 01:42

sieegurd napisał/a:
Ok, już obczaiłem na google earth :)

hehe, ja właśnie tez patrzyłem i miałem Ci pisać, że biorąc pod uwagę zdjęcie ul. Józefa to patrząc na średnią ilość samochodów na cm² to nie będzie gdzie stanąć :]

sieegurd - 16-03-2011, 07:04

Nie wiem czy busem nie przyjadę :P Przystanek mam praktycznie pod domem i na Miodową będę w ok. godzinkę :) A dawno busem się nie tłukłem :P Póki co wstępne plany już poczyniłem, ale jak zwykle mogą być problemy, bo chrześniak żony ma 10 urodziny i na 2.04 przewidują imprę :/
fargo - 16-03-2011, 18:43

Mr V napisał/a:
ul. Józefa to patrząc na średnią ilość samochodów na cm² to nie będzie gdzie stanąć :]

Zapomijcie o zaparkowaniu w sobotę :D wieczorem na Miodowej czy na Szerokiej, polecam całą ulicę Dajwór, tam łatwo trafić miejscówkę. Ale wydaje mi się że lepiej będzie nam się dyskutowało o sztuce jak przyjedziemy bez miśków......... albo z szoferami :rolleyes:

Mr V - 16-03-2011, 23:42

Zapowiada się ładna frekwencja... Tylko jak ja Was poznam ? Na oczy widziałem tylko naszego Fargo i jego piękne Evo i Maciora, którego nie widzę, żeby sie tu wypowiadał więc pewnie go nie będzie :P Fargo - musisz wprowadzić w obroty koszulki forumowe - koniecznie :D .
Jackall - 16-03-2011, 23:44

fargo napisał/a:
albo z szoferami :rolleyes:

Popieram :mrgreen: