To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - TURBOCZARNUCH czyli 4g63 Turbo 4WD

Cezar - 12-03-2011, 21:08

Jest Turbo - jest zabawa :twisted:
Moja zona na takiego choruje :wink:

ps
zapodaj foto silnika

yaro1976 - 12-03-2011, 22:57

łłłłłeee lipaaaaa, mój Galuś (którego z resztą dzięki Tobie kupiłem, thx) jest ładniejszy.... :lol: :lol:
macia - 12-03-2011, 23:01

Cezar - jest lekarstwo: trzeba kupić :)
Rosomak - nie wiem jak to jeździ w zakrętach, bo nie próbowałem :P A zawieszony nie jest wysoko, bo prześwit to tylko 17 cm, więc niewiele. Generalnie auto ma służyć do normalnej cywilnej jazdy więc wszelkie porównania do sportowych wozideł nie mają dla mnie znaczenia. Jest to auto do zwyczajnej jazdy z możliwością szybkiego wyprzedzania w razie potrzeby :)
Jak dla mnie wystarczy w zupełności 8)

macia - 12-03-2011, 23:02

Yaro - no ba :D
KowaliK - 13-03-2011, 00:09

Strasznie mi się podoba to auto. Gratuluję i... zazdroszczę. :D Okropnie chciałbym takiego na przyszłoroczną wiosnę. :twisted: Zadowolenia i jak najmniejszych wirów w banku wypadałoby teraz życzyć. :D
vendetta - 13-03-2011, 12:41

macia gratulacje zakupu kolejnego miśka z pazurem :)
Muciek - 13-03-2011, 12:54

Piękny Misiek. Pamiętam jak mój tata 3 lata temu też się za takim oglądał i były poszukiwania, ale ostatecznie wybór padł na co innego, lecz teraz od niedawna nawrócił się jednak :P

Twój Misiek bardzo ładny i zadbany, a także niezła rakieta :)

Gratuluję zakupu i bezawaryjnej jazdy życzę.

fj_mike - 13-03-2011, 16:00

Gratki macia. Bardzo mi się podobają te turbo kangury :wink:
Marcin-Krak - 13-03-2011, 16:31

Bleee. Czuję się jak na Forum Mitsubishi - wszyscy tylko 3 diamenty kupują :D

Poza tym co to za auto i ile ono palić musi olaboga :twisted: :twisted: :twisted:

Czy ja jestem zazdrosny? Nie :P

tomario - 13-03-2011, 17:05

Hm..nie poznaję tego parkingu ze zdjęć :) czyżby fotoszop :P

Autko zacne miałem okazję podziwiać na żywo i przejechać kilka kilo na prawym.. :) odczucia z jazdy naprawdę rewelacja!!!

Gratuluję zakupu!!!

p.s szkoda tylko że na barszczu nie pojedzie :P

Anonymous - 13-03-2011, 19:40

kurcze dałeś czadu Macia :) Gratuluje kolejnego udanego zakupu spod znaku 3 diamentów :)
macia - 13-03-2011, 23:04

Dzięki chłopy za dobre słowa :oops: :) Jeszcze się uczę tego śmigacza, szczególnie gabarytów.
Tomario - na barszczyk to możemy podjechać: jakby co są pierogi z mięskiem :wink: będzie pasowało :P
Browciu - po Twoim czarnuchu nie chciałem zaniżać poziomu :ANAL:

Anonymous - 13-03-2011, 23:22

stylista MMC powinien za ten model jaki i za wszystkie spod znaku 3diamentów z tego rocznika powinien do końca życia mieć zakaz dotykania kredek/długopisów/czegokolwiek co rysuje....

lata coś takiego u nas w mieście też czarne i jak mu się przyglądam to wciąż mieszane uczucia, na pewno dużo gorzej na jakichkolwiek zdjęciach niż na żywo ale na żywo wciąż nie przekonuje mnie swoją urodą, tyłek jeszcze ujdzie ale przód :doubt: :roll:

natomiast silniczka i napędu tylko pozazdrościć :D tutaj technicy dali czadu :D

ogólnie gratki niech się sprawuje :)

Anonymous - 14-03-2011, 08:15

kurcze bo bede niebawem myslal o sprzedazy Krowy no i taki Outek bardzo fajny ;p
macia - 14-03-2011, 15:58

Browciu - polecam turbolandera, naprawdę daje radę :)
Derpin napisał/a:
stylista MMC powinien za ten model jaki i za wszystkie spod znaku 3diamentów z tego rocznika powinien do końca życia mieć zakaz dotykania kredek/długopisów/czegokolwiek co rysuje....

No widzisz, a ja bym mu dał podwyżkę i nowe pudło kredek :)