Mazowieckie - Prostowanie felg
SPIDER-ek - 05-07-2012, 00:33
Odświeże temat, kto ostatnio prostował felgi i gdzie i poleca z czystym sumieniem. Albo odświeżał felgi czyli malował.
tomo_n - 05-07-2012, 10:37
Jeżeli chodzi o regenerację felg, tzn śrutowanie i malowanie proszkowe to polecałbym zakłąd w Markach przy palarni Tchibo. Tam mi fajnie 15stki zrobili. Nie polecam natomiast zakładu w Warszawie na Grochowskiej 307.
Kondzio - 05-07-2012, 10:48
W poprzednich postach masz już kilka razy wymienioną firmę FELGUS na ul. Znanej 24.
Prostowałem tam w zeszłym roku 17" do Passata. Tanio nie było, ale przynajmniej fachowo.
m6riano - 05-07-2012, 18:00
Tanio i fachowo to mają na Sowińskiego 2 a w Markach(prostowanie,wulkanizacja) i tez polecają ten zakład koło Tchibo do malowania..
japan_jacek - 06-07-2012, 16:30
SPIDER-ek napisał/a: | Odświeże temat, kto ostatnio prostował felgi i gdzie i poleca z czystym sumieniem. Albo odświeżał felgi czyli malował. |
parę miesięcy temu prostowałem, malowałem i jestem bardzo zadowolony - rozmawiałem z chłopakami i pierwsze wrażenie zrobili na mnie takie, że to jest przede wszystkim ich pasja, nie praca - www.renowacjafelg.pl
ostatnio ta firma jest na topie, np. w tvn-turbo widziałem jakiś program gdzie renowują używane samochody - robili taką czerwoną mx-5 i felgi oddali właśnie tam
m6riano - 21-08-2012, 04:39
Oddałem niedawno felgi do prostowania i malowania...jak odbiore to podziele sie swoimi uwagami...
Zakład to Słoneczna 10 w Markach...
mmatulek - 14-09-2012, 07:28
japan_jacek napisał/a: | SPIDER-ek napisał/a: | Odświeże temat, kto ostatnio prostował felgi i gdzie i poleca z czystym sumieniem. Albo odświeżał felgi czyli malował. |
parę miesięcy temu prostowałem, malowałem i jestem bardzo zadowolony - rozmawiałem z chłopakami i pierwsze wrażenie zrobili na mnie takie, że to jest przede wszystkim ich pasja, nie praca - www.renowacjafelg.pl
ostatnio ta firma jest na topie, np. w tvn-turbo widziałem jakiś program gdzie renowują używane samochody - robili taką czerwoną mx-5 i felgi oddali właśnie tam |
Też dołożę swoje trzy grosze. Regenerowałem swoje felgi w w/w warsztacie. Wg mnie jest ok.
m6riano - 14-09-2012, 13:34
Ja robiłem tu:
http://www.regeneracjafel...pl/kontakt.html
naprawde polecam
za prostowanie i malowanie proszkowo 17tek zapłaciłem 520zł
Zobacz całą galerię | Darmowe galerie Allegro
Hogi - 30-10-2012, 08:36
www.renowacjafelg.pl
Polecam również.
Malowałem i prostowałem tam już trzy komplety.
Dzik - 30-10-2012, 08:43
Instalatorów wszyscy od dawna ogarnięci omijają.Panowie trochę obrośli w piórka i partolą robotę na potęgę . Opinia przynajmniej z dziesięciu osób.
m6riano - 30-10-2012, 13:58
Zdarza sie też że mylą felgi i czyjeś oddają komuś zupełnie innemu..i potem jeździj po wawie i szukaj gościa co ma twoje felgi..
Teraz MKV oddał za przyzwoite pieniądze(prostowanie+przycieranie rantów+malowanie)
zobaczymy jak to wyjdzie...
Jeśli chodzi o malowanie to polecam jednak quickcolor(szybko,fachowo,tanio-wiem że to niektórym może sie wydawać niemożliwe ale tak jest)
Tygr - 26-05-2017, 09:37
Odkopię temat.
Gdzie naprostuję (tzn gdzie warto jechać) felgę oryginalną od Lancera 2004 1.6?
|
|
|