To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - CARSIMA 1.8 GDI DYNAMICS 2000R BY GAZIOR!!!

mystek - 16-03-2011, 20:57

mnie też podoba się ta Cari, nie jest bezpłciowa :)
Jogurt - 16-03-2011, 21:07

Saqu napisał/a:

a to jest ori lotka z tej wersji haha
wiem, ale to nie znaczy że jest ładna :P
hessboll2 - 16-03-2011, 22:26

Lotka Pasuje do Całości moim zdaniem ale wiadomo mi napewno bedzie pasowac :twisted: ale mysle ze całosc utrzymana jest w fajnym zestawieniu :mrgreen:
RoBSoN_97 - 16-03-2011, 23:10

"spoilerek" przedniego zderzaka na plus, natomiast ten tylny spoiler jest najbrzydszy jaki występuje w Cari IMO oraz tylny spoiler zderzaka z wydechem się w ogóle nie komponuje! nie podobają mi się te lusterka :/
Pokaż jak się środek prezentuje.

hessboll2 - 17-03-2011, 15:29

RoBSoN_97 napisał/a:
"spoilerek" przedniego zderzaka na plus, natomiast ten tylny spoiler jest najbrzydszy jaki występuje w Cari IMO oraz tylny spoiler zderzaka z wydechem się w ogóle nie komponuje! nie podobają mi się te lusterka :/
Pokaż jak się środek prezentuje.

Kolega Krytykant sie znalazł w sumie to twoje zdanie mi nie przeszkadza :mrgreen:

A środek wyglada tak:

[img] By hessboll2 at 2011-03-17[/img]

Saqu - 17-03-2011, 21:26

RoBSoN_97, widziałeś na żywo tą wersję? dokładnie w tym całym pakiecie?
Na żywo to wygląda o niebo lepiej, niż na fotach :)
hessboll2, nie myślałeś o zmianie kierownicy na taki kształt jak na tej aukcji?:
http://allegro.pl/kierown...1510171093.html

hessboll2 - 17-03-2011, 23:00

powiem ci ze chciałbym bardzo chetnie takowa kiere, tak sobie myslałem ze niektore modele maja ta nowsza kiere a ja mam niestety taka jak przed liftem trzeba pomyslec nad zmiana;) wszystko przedemna;) dzieki za opinie Pzdr :mrgreen:
RoBSoN_97 - 18-03-2011, 13:08

Saqu Widzieć widziałem i mimo wszystko mi się nie podoba, jedynie co z tego "ospilerowania" ma fajne to przód- zbliżony do MSX'a. Swoje zdanie wyraziłem i nic tego nie zmieni. Ale temat obserwuje :wink: , bo już zaczyna mnie trochę nudzić ciągłe czytanie o galantach... Trochę więcej pojawia się innych modeli choćby Carism, o Coltach też jakoś mało ostatnio słychać tylko o CoJOTcie.
Anonymous - 19-03-2011, 13:07

uderzona w przód była ? wnioskuję po srebrnym znaczku na masce i kierownicy sprzed liftu ?

cari ogólnie ładna nieźle wygląda na tych felgach, tylko lusterka mogli styliści zaprojektować inna :P

hessboll2 - 19-03-2011, 13:48

A dlaczego znaczek musi byc inny i kierownica rownież??? przegladaem ogoszenia i nie wszystkie po lifcie maja inna kierownice to rok 2000 wiec jeszcze moze taka wstawiali a co do uderzenia watpie pod maska wszystko jak najbardziej prosciutkie i srobki nigdy nie ruszane widac po ich stanie :twisted:
Anonymous - 19-03-2011, 14:00

z tego co kojarzę to srebrny znaczek był montowany po 2001 roku, ale równie dobrze mógł go ktoś ukraść i poprzedni właściciel zamontował taki jaki mu wpadł w ręce ;)

co do kierownicy to rozróżniam tę przed i po liftową jest jeszcze nardi ale to w opcji z drewnem ;) u Ciebie widzę przed, co w połączeniu z srebrnym znaczkiem na aucie z roku 2000 sugeruje że być miś tulił się do kogoś troszkę mocniej ;)

hessboll2 napisał/a:
a co do uderzenia watpie pod maska wszystko jak najbardziej prosciutkie i srobki nigdy nie ruszane widac po ich stanie :twisted:

tylko pomiar miernikiem lakieru jest miarodajny, nie takie rzeczy widziałem że wychodziły z lakierni ;) dziś np fiesta z roku 2010 przebieg 10 tys km uderzona w przód (odpalone 2airbagi, deska do wymiany) przyjechała z belgi, zrobiona w Polsce i zaraz trafi znowu na plac do belgi, zrobiona tak że serwis miałby problem ze wskazaniem miejsca uszkodzenia...

Saqu - 19-03-2011, 17:25

Derpin, jesteś w błędzie, do cari po lifcie też lądowały te kierownice z przed lifta. widocznie w fabryce jeszcze zostały nie wykorzystane i ładowali je, żeby pozbyć się materiału. Przeglądając allegro znajdziesz sporo takich ogłoszeń, montowane były właśnie jakoś do końca 2000r, później już były inne.
hessboll2 - 19-03-2011, 18:17

widze ze jeden kolega popiera moje zdanie widziałem sporo cari po lifcie ze wczesniejsza kierownica a te całe mierniki itd kolego ty juz go oceniasz po zdjeciach nie rozumiem dlaczego znaczek moge sobie nawet Subaru do maski przykleic;) Zobaczyłbys ja na zywo mogłbys cos powiedziec :twisted: :twisted: :twisted:
Anonymous - 19-03-2011, 19:06

hessboll2, przeczytaj uważnie jeszcze raz moje posty, nie napisałem nigdzie, że auto na 10000% składane z 5 itd... napisałem tylko o rzeczach które mogą sugerować że być może gdzieś kiedyś mogło być (ale wcale nie musiało) jakieś cmoknięcie z przodu, gdzie zasugerowałem się kierownicą z przedlifta w środku, ale skoro Saqu, pisze że i w poliftach szły jednocześnie kierownice przedliftowe to widocznie mogło tak być że Japończycy wrzucali obie kierownice.
Natomiast co do znaczka na atrapie to i tak powinien być mały czerwony :P ale tak jak pisałem wcześniej ktoś mógł zmienić go sobie sam, na srebrny czy tak jak Ty (z racji szacunku gdy piszemy do drugiej osoby słowa Ty/Twoje itd piszemy z dużej litery ;) ) sam piszesz mógłby nawet przykleić znaczek Subaru, więc proszę hessboll2 bez zbędnej napinki tylko dlatego, że wskazałem te elementy które nie pasują do tego rocznika,a cari pod domem własną mam więc gdy najdzie mnie ochota to mogę pod maskę spojrzeć sam ;) i rocznik taki jak Twój 2000, (2001 pierwsza rej) kiera poliftowa, a znaczek właściwy czerwony z tym, że DiD więc możliwe, że do traktorów ładowali już nowsze graty ;)

hessboll2 - 20-03-2011, 11:06

Derpin napisał/a:
hessboll2, przeczytaj uważnie jeszcze raz moje posty, nie napisałem nigdzie, że auto na 10000% składane z 5 itd... napisałem tylko o rzeczach które mogą sugerować że być może gdzieś kiedyś mogło być (ale wcale nie musiało) jakieś cmoknięcie z przodu, gdzie zasugerowałem się kierownicą z przedlifta w środku, ale skoro Saqu, pisze że i w poliftach szły jednocześnie kierownice przedliftowe to widocznie mogło tak być że Japończycy wrzucali obie kierownice.
Natomiast co do znaczka na atrapie to i tak powinien być mały czerwony :P ale tak jak pisałem wcześniej ktoś mógł zmienić go sobie sam, na srebrny czy tak jak Ty (z racji szacunku gdy piszemy do drugiej osoby słowa Ty/Twoje itd piszemy z dużej litery ;) ) sam piszesz mógłby nawet przykleić znaczek Subaru, więc proszę hessboll2 bez zbędnej napinki tylko dlatego, że wskazałem te elementy które nie pasują do tego rocznika,a cari pod domem własną mam więc gdy najdzie mnie ochota to mogę pod maskę spojrzeć sam ;) i rocznik taki jak Twój 2000, (2001 pierwsza rej) kiera poliftowa, a znaczek właściwy czerwony z tym, że DiD więc możliwe, że do traktorów ładowali już nowsze graty ;)
Wcale sie nie napinam, absolutnie nie mam nic przeciwko ze zwróciłes uwage na te elementy ok rzeczywiście moga sie różnic :D :mrgreen: