To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - Spotkanie małopolskich MM w Krakowie. - 2.04.2011 g.18.oo

Marcin-Krak - 03-04-2011, 17:04

sieegurd napisał/a:
Cieszę się, że także poznałem mojego partnera z MGS :P

To ja, to ja :mrgreen:

Szkoda, że frekwencja była jaka była - no ale przynajmniej komplementów się nasłuchałem :twisted: :!: :wink:

Jackall - 03-04-2011, 18:50

Oj Marcin, jak na pierwszy spot w tym roku to frekwencja była spoko, powoli i się wszyscy rozkręcą i niedługo nawet za płotem na Klasztornej nie będzie miejsca żeby zaparkować :wink:
A przy okazji to umawiamy wstępnie jakiś termin? (z ewentualną zmianą dnia :twisted: )

kordiank2 - 03-04-2011, 23:29

a to niezawodna ekipa!!! dzięki za dobry czas w Kraku! dzisiaj już nie dam rady myśleć - więc i pisać. to tymczasowo zapodaję link do fotek imprezowych (chyba tylko dla użytkowników fb :cry: ) wkrótce więcej informacji i wrażeń.
http://www.facebook.com/a...25&l=751d4c7284

[ Dodano: 04-04-2011, 11:23 ]
to wrzucam dzisiaj parę imidżów z tego albumu

więcej przyjaznych mitsumaniaczych pysiów na moim fejsie i gelerii pikasiakowej
pozdrawiam i dzięki wielkie raz jeszcze za sympatycznego spota

Adaho_krak - 04-04-2011, 12:23

Dziękuję za spotkanie wszystkim przybyłym oraz za niezapomniane wrażenia kulturowe :) kordiank2, W końcu udało nam się spotkać osobiście co bardzo mnie cieszy. :mrgreen: :headbang: :headbang:
Przepraszam, że byłem tak krótki czas ale obowiązki rodzinne (Bliźniaki rządzą) :)

Marcin-Krak - 04-04-2011, 20:08

Adaho_krak napisał/a:
(Bliźniaki rządzą) :)

Dobrze, że tylko Te :wink: :mrgreen:

kordiank2, miło było poznać - pamiętaj co by dać znać jak się będziesz zbierał z Krakowa - może będzie okazja choć na chwilę się spotkać ;)
No i podziękowania również za to, że swoją wizytą zmobilizowałeś nas do jakiegoś spotkania w większym gronie po dłuuuugim czasie :mrgreen:

kordiank2 - 04-04-2011, 20:40

...a kto by tam z wami wytrzymał tyle spotów:) żartuję oczywiście, dam znacia chociaż pewnie wpadnę jak po ogień i zaraz pofrunę w te pędy na Śląsk. Jednak to zależy od terminu w Mikołowie, bo może tym razem wydłużyłbym sobie pobyt poza domem o dzień lub dwa. w końcu longweekendy w maju się szykują, to trzeba jakoś wykorzystać te dni.
super było zobaczyć wasze mitsumaniacze paszczęki 'non-on-line' i zawsze chętnie piszę się na spota z Krakusami. Do miłego! :)

Jackall - 05-04-2011, 22:29

Marcin-Krak napisał/a:

Dobrze, że tylko Te :wink: :mrgreen:

Jak "tamte" rządziły to nieomal nam RP nie awansowała o jeden numerek ale całe szczęście im nie wyszło :twisted:

kordiank2 bardzo miło było Cie poznać, mam nadzieje że przy zbieraniu prac też się uda spotkać. I może nawet frekwencja będzie większa?!?
Na marginesie przyznam się, że rysunki choć nie w moim stylu podobały mi się a najbardziej kaplica w sali barowej :)