To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Mój misio Psytulas z uśmiechem w kształcie V ...V6 :)

lsp - 30-03-2011, 22:58

Ok, Wilk poniżej masz linka do pobrania Wzorników GALANTA w sedanie i w kombi oraz loga

Kto ma ochotę pobawić się z grafiką na wzorze zapraszam do pobierania.
Są to pliki .ai, odwzorowania galów do projektowania reklam.

POBIERZ

wilk88 - 31-03-2011, 11:58

lsp nie działają mi te pliki, a powinny (photoshop otwiera pliki .ai a tym bardziej photoshop picture ;) ) , najlepiej by bylo gdybyś zwykłego .jpg wstawił.
pozdro

lsp - 31-03-2011, 15:39

Pliki wektorowe .ai w Corelu opcja eksportuj, możesz użyć Adobe Ilustrator-a, jak w photoshopie to nie wiem. Działać działają właśnie sam ściągnąłem dla sprawdzenia.
lsp - 10-08-2011, 21:52

Czas po długiej przerwie na nowe foto w nowej odsłonie Galusia, jeszcze lusterka i dach do zrobienia ale z powodu przeprowadzki ostatnio brak czasu. Misio natomiast jeździ już po Koszalinie, tu jak zauważyłem jest trochę różnych Gali, nie to co w Choszcznie gdzie byłem tylko ja i Kruger_V6 :) Ciekaw jestem czy na forum są Galantowcy z Koszalina :)

A tu już foto:

By lspawlak at 2011-08-10

lsp - 10-08-2011, 21:55

Pare dni temu doczyściłem też w końcu ori fele. Były zarośnięte jeszcze po poprzednim właścicielu, nie szło tego zdjąć niczym.
W końcu pomógł gostek z jednej z Koszalińskich hurtowni moto. Sprzedał mi środek za bagatela 8 zł :) Może wymagało to pracy bo trzeba nakładać pędzelkiem ale wszystko zeszło i felgi w końcu WYGLĄDAJĄ :)

lsp - 10-08-2011, 22:08

Widzę że wcześniejsze fotki wygasły więc... tak wyglądał przed wrappingiem :)